cipri778 Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 Re: poze Adevarul e ca eu prefer una, dar buna. La cele 4 nu as face fata :grin: don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu-N Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 Re: poze ase o fi?... [ATTACH=CONFIG]216009[/ATTACH] Nu chiar, unii este rautaciosi. 73! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Mai 26, 2014 Partajează Postat Mai 26, 2014 Re: poze Nu mai bine le lasi s-a ti-o spele,apoi le rasplatesti:ha: If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aaddrryyss Postat Mai 29, 2014 Partajează Postat Mai 29, 2014 Re: poze oare i-a trecut cilindrul prin c...e ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 Re: poze http://www.everydaypop.com/great-photos-from-history/ don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 (editat) Re: poze Simex pe spate, HT pe fata...Super combinatie Editat Iunie 3, 2014 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 Re: poze Troliu.... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shark Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 (editat) Re: poze Troliu.... Perfect utilizabil! Chestia aia trage 500kg cica (am si eu una) asa ca, daca folosesti 7 scripeti poti trage 4t. Aaaa... stai. Trebuie 8. Nu ... 7. Ma rog... Pana la urma se poate! :ha: Cat cantareste Luaz-ul? Editat Iunie 3, 2014 de shark Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 Re: poze Perfect utilizabil! Chestia aia trage 500kg cica (am si eu una) asa ca, daca folosesti 7 scripeti poti trage 4t. Aaaa... stai. Trebuie 8. Nu ... 7. Ma rog... Pana la urma se poate! :ha: Cat cantareste Luaz-ul? M-as mira sa traga 500kg.Poate pe hartie. Am eu o tentativa d-asta la peridoc si abia tragea barca de 150kg.Cedeaza de la manivela.Nu te risca sa-l muncesti prea tare,ca o sa ramai cu manivela in mana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shark Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 Re: poze M-as mira sa traga 500kg.Poate pe hartie. Am eu o tentativa d-asta la peridoc si abia tragea barca de 150kg.Cedeaza de la manivela.Nu te risca sa-l muncesti prea tare,ca o sa ramai cu manivela in mana. Stiu, stiu, totul era in gluma. Se vede dupa constructie cam cat poate jucaria. Eu oricum l-am luat ca sa ridic la etaj niste chestii de ~50 kg. Oricum cred ca mai mult de 100kg nu as risca... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 (editat) Re: poze Troliu.... [ATTACH=CONFIG]216683[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]216684[/ATTACH] Pozele nu sunt luate de pe net. Le-am facut personal cu telefonul "care este", duminica trecuta. "Instalatia" poate fi vazuta live la Metrou IMGB. Dupa parerea mea, este o satira, omul are simtul umorului. Editat Iunie 4, 2014 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Re: poze POti tracta o roaba(goala)cu el,nu-i chiar degeaba.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Re: poze Putea sa traga si 5000 kg, masina iasa din noroi pe lateral? don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Re: poze Sunt curios cum arata alaiul nuntasilor :ha: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Re: poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 13, 2014 Partajează Postat Iunie 13, 2014 Re: poze Din colectia de vara 2014 :grin: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: poze http://englishrussia.com/2014/06/26/motorbike-made-of-wood/ don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Re: poze Pe langa masini de calitate, japonezii pot inventa si accesorii utile... prin poseta :ha: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Re: poze http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=195941874&sentBySearchOrder=true&utm_source=SavedSearchAgent&utm_medium=Email&utm_campaign=EmailLink Daca sunt fani tevi groase si lungi, sa ma scuze ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 (editat) Re: poze asta e tare. vreau si derulatorul de DVD-uri, altfel nu. VHS-ul nu s-a inventat la tara :grin: Editat Iulie 20, 2014 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 21, 2014 Partajează Postat Iulie 21, 2014 Re: poze Dorel se pare ca e international! Gasita pe un forum englezesc::ha::ha::ha: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 22, 2014 Partajează Postat Iulie 22, 2014 Re: poze https://translate.google.com/#ro/en/dorel click pe difuzorul ala micut din partea dreapta (traducerea in engleza) :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Iulie 22, 2014 Partajează Postat Iulie 22, 2014 Re: poze https://translate.google.com/#ro/en/dorel click pe difuzorul ala micut din partea dreapta (traducerea in engleza) :ha: Nu esti normal!!! :ha: Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 24, 2014 Partajează Postat Iulie 24, 2014 Re: poze Poza este proaspata. Am tras-o azi. Nu este photoshopata ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Iulie 24, 2014 Partajează Postat Iulie 24, 2014 Re: poze nu gasesc butonul de NO LIKE,...... oricum istoria ne bantuie...... amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate