Astral Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Re: poze Dedicatie pentru @Yonutz :grin: Circula vorba-n targ ca Sa fii mafiot e ceva smecherie, dar sa fi renuntat la gramatica, asta mi se pare o prostie..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 (editat) Re: poze Sa fii mafiot e ceva smecherie, dar sa fi renuntat la gramatica, asta mi se pare o prostie..... Lumineaza-ma te rog :hl Sa fii mafiot? :grin: E pentru antichitate :ha: EDIT: Cred ca e scrisa de un manelist "celebru" :ha: Si :sl Editat August 28, 2015 de plummer ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Re: poze Asa o fi ... ? :grin: S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: poze Poza este originala sau rastucita ? S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: poze Poza este originala sau rastucita ? [ATTACH=CONFIG]248408[/ATTACH] Originala, de sus.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: poze Unghiurile par mai veridice rasucita la 45 grade in sens antiorar. S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hackkyy Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Re: poze Din seria Romania reala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: poze Din seria Romania reala! [ATTACH=CONFIG]248584[/ATTACH] Practica des intalnita in Ro. Ai fi uimit, daca o sa mai treci prin acel cartier, si alti o sa scoata uscatorul pe geam afara. Efect de turma. Si plus de asta, e si practic :wink: Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: poze Din seria Romania reala! [ATTACH=CONFIG]248584[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]248585[/ATTACH] Ai facut tu pozele ? Sigur sunt din RO ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hackkyy Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 (editat) Re: poze Ai facut tu pozele ? Sigur sunt din RO ? Mai sut tari unde e permis ca pe aceasi scara a unui bloc fiecare balcon sa fie inchis in cate un fel aparte (nu sunt nici macar 2 identice din 12 cate se vad)? Da, eu am facut pozele. Scena poate fi admirata live, in Sibiu, pe latura de sud - est a bazei hipice din cartierul V. Aaron. Obiectivul folosit e un 35-105 mm F/3.5-4.5, de aceea varianta mai de aporoape e putin mai intunecata decat cea wide. Editat Septembrie 21, 2015 de hackkyy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: poze Perugia Italia 2015, asa ca... Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Re: poze Amin ! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Re: poze If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Re: poze :grin: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Re: poze An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Re: poze Impodobeste bradul mama ! 1 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Re: poze Amenajari...interioare. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Re: poze Sigur ca da ! Se preteaza de minune la o cabana in varf de munte .... Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Re: poze Sigur ca da ! Se preteaza de minune la o cabana in varf de munte .... Mai tai o anvelopa, mai spargi un semnalizator... asa sa ai de rezerva! :sh2 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Re: poze Pe asta ati vazut-o ? Mi se pare geniala . :ha::ha::ha: O fi pe bune sau e fotoshop ? Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Re: poze Cat se poate de reala, spre sfarsit apar ciudateniile Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Re: poze ..............:pr REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Re: poze ..............:pr [ATTACH=CONFIG]256426[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]256425[/ATTACH] Nici nu stiu unde e mai mare prostia: la gramatica sau la faptul a lasat bucata aia de carton fara un nr de contact :ha: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Re: poze Nici nu stiu unde e mai mare prostia: la gramatica sau la faptul a lasat bucata aia de carton fara un nr de contact :ha: Pe-astea doua de le-ai zis tu, eu le-am tradus asa : - cratima a pus-o ulterior pentru ca erau prea inghesuite cuvintele si a vrut sa se vada clar ca sunt despartite... - numar de telefon nu putea sa lase ca doar nu vrei sa-l deranjeze toti tampitii, nu ?!? :ha: Punctele de suspensie imi dau mie insomnii.....!! P-alea de ce le-a pus ??? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Re: poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate