Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

nr de anglia

corneliu

Postări Recomandate

Re: nr de anglia

Trebuie sa ai pe cineva cu domiciliul acolo care sa pastreze masina inscrisa pe numele lui, sau al tau,dar trebuie sa zica la un DVLC local(drivers,vehicles and licenceses centre) ca tu stai la el.

In general, cind cumperi masina primesti certificatul V5(talonul) pe care se completeaza datele vechiului proprietar si ale noului;daca vechiul proprietar trimite bucata lui din V5 si spune ca masina a fost exportata, sanatate! Apoi poti merge personal la un DVLC sa ceri alt V5 sau sa trimiti prin posta la DVLA(sediul central) dar dureaza si citeva saptamini pina vine inapoi.

Apoi trebuie sa ai o asigurare incheiata tot acolo, care costa cam mult si depinde de multi factorii daca-mi amintesc bine.

Poti face aici un RCA daca ai noroc sa muste cineva, dar nu prea e valabil.

Am un prieten care are una cu RCA de la noi si alta la care fiind trimis actul(de catre fostul proprietar) ca fiind exportata s-au blocat toate actele la DVLA si baietii vor sa vada masina, ca sa-i dea alt V5.

Sint sigur ca exista si alte variante(as fi si eu interesat), dar la cum misuna gaborii pe strazi acum,e riscant.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: nr de anglia

Perfect adevarat ce spune flay cu mentiunea ca mai trebuie MOT-ul ( verificarea tehnica anuala) . Una peste alta ai nevoie de actul de proprietate(v5 ) , asigurare , si MOT-ul ca sa fie 100% legal . Cu asigurarea se mai poare si altfel...dar esti pe carca ta . MOT-ul se reinnoieste si daca nu e masina in uk ,la diverse garaje , dar pretul e cam 120 fata de 40-50-60 cind e prezent si agregatul .

Frontera 2.2i Mitshu 2.8 td
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare