Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ancora de pamint "Designet & Handmade by Vio"

Patrolator

Postări Recomandate

Re: Ancora de pamint "Designet & Handmade by Vio"

Daca este cineva dintre voi mai priceput, transmiteti-mi un desen cotat si va fac cate vreti la pret decent: material+utilaj+manopera normata.

Detalii pe PM, la telefon 0723.204.568 sau pe e-mail: sorin.prislopan@cipson.ro

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:x

multumesc pentru ancora

o botez azi... eu cu bere, ea a mancat ceva pamant

merge perfect, e compacta si solida, lucrata exemplar si cand e inchisa e mai mica ca hi liftul (si mai usoara)

bem tuica cand ajungi... merem si pe traseul lui miron...

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

multumesc pentru ancora

o botez azi... eu cu bere, ea a mancat ceva pamant

merge perfect, e compacta si solida, lucrata exemplar si cand e inchisa e mai mica ca hi liftul (si mai usoara)

bem tuica cand ajungi... merem si pe traseul lui miron...

Era sa zic "s-o folosesti sanatos", dar mai bine suna: "iti doresc sa nu sa trebuiasca s-o folosesti niciodata".

De acord si cu tuica si cu traseul lui Miron, dar in ordine inversa. Intii traseul, apoi tuica.

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

cum o fi, dar sa iti zic sincer.. eu cred ca o sa fie tuica la mijloc, pt ca miron la facut intr-o zi, dar noicred ca il facem pe 2 zile...cu popas de naopte pe la mijloc

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

cum o fi, dar sa iti zic sincer.. eu cred ca o sa fie tuica la mijloc, pt ca miron la facut intr-o zi, dar noicred ca il facem pe 2 zile...cu popas de naopte pe la mijloc

Serios? :uameni Asa greu este? Cind m-a sunat Miron sa-mi spuna ca "a facut" traseul intr-o zi, eu credeam ca "l-a confectionat" (stii tu, cu drujba, Simexul si bullbarul) nu ca "l-a parcurs". Cred c-am "pus-o". Neaparat imi cumpar "actioncam", ca daca tot imi rup gitul, macar sa documentez, sa poata si altii sa vada in ce fel(vorba lui Henry Ford:"cine economiseste la reclama, poate tot asa bine sa-si opreasca ceasul, ca sa economiseasca timp") :ha: O sa-i zic "rupere de git-do it yourself" sa mai bine Git rupt "Designet & Handmade by Vio". :ha: :ha:

Link spre comentariu

Serios? :uameni Asa greu este? Cind m-a sunat Miron sa-mi spuna ca "a facut" traseul intr-o zi, eu credeam ca "l-a confectionat" (stii tu, cu drujba, Simexul si bullbarul) nu ca "l-a parcurs". Cred c-am "pus-o". Neaparat imi cumpar "actioncam", ca daca tot imi rup gitul, macar sa documentez, sa poata si altii sa vada in ce fel(vorba lui Henry Ford:"cine economiseste la reclama, poate tot asa bine sa-si opreasca ceasul, ca sa economiseasca timp") :ha: O sa-i zic "rupere de git-do it yourself" sa mai bine Git rupt "Designet & Handmade by Vio". :ha: :ha:

Gata, am si "Actioncam". E "beton". Filmeaza mai bine ca si aparatul foto si este si waterproof pina la 3m + are posibilitate de prindere pe cap, pe ghidon, trepied, casca, etc.

Dimensiuni 4x11,5x4 cm/125g

http://www.oregonscientific.de/prod_atc_5k.htm

Link spre comentariu

superba achizitie

in fond... ce ai filmat si ce ai pozat...asta ai mai tarziu, dupa ce ai reparat si masina si acoperit gaura din buget :grin:

Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...

Dacă vor fi de vânzare, aş vrea şi eu una! (bucată ancoră)

Poate mai vor şi alţii ulterior.

OK. Poti insa si sa dai unui "meserias" s-o faca (in cazul in care nu esti tu unul).

Link spre comentariu

Eu deja am dat-o in lucru de saptamana trecuta ... cred ca pe sfarsitul saptamanii acesteia o sa avem toate materialele :banana

MULTUMESC MULT DOMNULUI PATROLATOR !!!

"Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil.

Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile.

Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor"

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Pana la urma avem ceva meserias sa ne-o faca? a facut cineva si de vanzare? Sau poate te pot convinge pe tine Patrolator sa mai faci una? Cat ma costa?

Editat de drag
mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare