Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce ruta sa aleg ?

buhu

Postări Recomandate

dupa cum spune si titlul, nu stiu ce ruta sa aleg pana la Gura Humorului.

deci vin din Austria-Budapesta, iar de aici sa merg pe Satu Mare pe sus pe Dn18, sau pe Oradea, Cluj, Bistrita ?

cine stie starea drumurilor si pe unde e mai circulat, deci in general ce sfaturi imi dati?!

mersi anticipat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ce ruta sa aleg ?

deci vin din Austria-Budapesta, iar de aici sa merg pe Satu Mare pe sus pe Dn18, sau pe Oradea, Cluj, Bistrita ?

cine stie starea drumurilor si pe unde e mai circulat, deci in general ce sfaturi imi dati?!

mersi anticipat

Oradea - Cluj pe E60 e Ok, nu sunt sectoare in reparatie, asfalt bun. Autostrada M3/M35 pana la Debrecen, 60 km legatura pana la Oradea, 152 pana la Cluj. Sau pe drumul 4 in Ungaria, Budapesta-Oradea, asfalt bun dar de obicei super trafic de camioane. Nu uita pe autostrada de Vignetta, control video, te poate "inhata" si la vama, dar banuiesc ca astea le stii.

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

mersi anticipat

Oradea - Cluj pe E60 e Ok, nu sunt sectoare in reparatie, asfalt bun. Autostrada M3/M35 pana la Debrecen, 60 km legatura pana la Oradea, 152 pana la Cluj. Sau pe drumul 4 in Ungaria, Budapesta-Oradea, asfalt bun dar de obicei super trafic de camioane. Nu uita pe autostrada de Vignetta, control video, te poate "inhata" si la vama, dar banuiesc ca astea le stii.

problema e doar pe Romania, unii mi-au spus ca pe Cluj-Bistrita fac 5 ore, fiindca e foarte aglomerat, altu mi-a spus ca pe sus e rau drumul, in schimb e mai liber....naiba stie

Link spre comentariu

Bors-Oradea-Marghita-Jibou-Dej-Bistrita-Campulung Moldovenesc-Gura Humorului ~ 450 km

sau daca intri prin Nadlac: Nadlac-Arad-Salonta-Oradea-Marghita-Jibou-Dej-Bistrita-Campulung Moldovenesc-Gura Humorului ~600km

Drumul din cate stiu eu de la baietii mei e bun pana la Bistrita dupa care mai departe sunt cateva portiuni in lucru si ai cateva gropi de trecut cu masina!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare