Max Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Echipa Club4x4.ro ureaza un sincer " LA MULTI ANI " tuturor celor care poarta numele de Constantin si Elena. :k :k :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: La Multi Ani celor care se numesc Constantin sau Elena! La Multi Ani tuturor care poarta aceste nume :1 :k ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: La Multi Ani celor care se numesc Constantin sau Elena! Multam! :grin: :h5 :banana Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gui michel Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: La Multi Ani celor care se numesc Constantin sau Elena! la multi ani tuturor si sanatate. mitsubishi pajero SWB/ opel vectra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: La Multi Ani celor care se numesc Constantin sau Elena! de acum incolo se lasa cu frigarui :ha: :x La Multi Ani Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: La Multi Ani celor care se numesc Constantin sau Elena! Echipa Club4x4.ro ureaza un sincer " LA MULTI ANI " tuturor celor care poarta numele de Constantin si Elena. :k :k :k Io n-am auzit inca de nimeni sa il cheme Constantin si Elena :ha: , dar nu se stie niciodata. Cred ca formularea corecta e Constantin sau Elena :h5 . Oricum ar fi formularea, la multi ani si din partea mea. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: La Multi Ani celor care se numesc Constantin sau Elena! Dupa ceasul meu mai sunt 2 min.La multi ani!!! :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate