Patrolator Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO :tk1 Masinile mai joase (Bugatti, Lambo & Co), cu garda la sol sub 100mm, sau care dupa crash stau pe "burta", se ridica in prealabil cu o perina de aer (100x100cm), pt. a se putea intra cu STRINGO sau GOJACK-ul. Produse de firma VETTER. Sint cu diferite "componente" in functie de necesitati. A noastra e cu insertie de ARAMID, material ce nu poate fi strapuns (intepat), practic poti ridica masina, chiar daca se sprijina pe perina pe un virf de cui. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO Ce inseamna sa fii utilat :h5 Multumim de idei si timpul irosit pentru cautare :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO adevaraciune chestia cu aramidul... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stoica aurelian Postat August 4, 2009 Partajează Postat August 4, 2009 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO sa va arat ce am facut eu la platforma,un pongratz basculabil,troliu e cam greu nu mai basculeaza singura platforma,dar cand incepi sa tragi masina sus basculeaza fara probleme,sper sa va fie de folos pozele,cea mai grea masina a fost renaul trafic de marfa cel mai mic sarcina 2000kg cred http://img210.imageshack.us/img210/6980/dsc04581.jpg http://img22.imageshack.us/img22/2448/dsc04577q.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stoica aurelian Postat August 4, 2009 Partajează Postat August 4, 2009 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO http://img6.imageshack.us/img6/1707/dsc04578w.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO http://img6.imageshack.us/img6/1707/dsc04578w.jpg Super tare. :1 Frumos construit. cred ca ai raspuns la toate intrebarile din topic. Tu care ai crezi ca ,,se merita'' sa montezi asa ceva pe platforma? care e diferenta intre platforma ta si autospecialele firmelor care nu pot sa accepte ca nu pot detine monopolul??? Ai PM. Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO remorca nu se va compara niciodata cu o specializata ca utilizator si de una si de alta spun ca remorca e ok pt uz mediu sau ocazional cand faci asta zilnic ai nevoie de autoplatforma cu remorca no sa poti cobori in santuri sau pe camp dupa msinile accidentate pt ca astea au prostul obicei sa nu se loveasca numai pe asfalt in cele mai multe cazuri ies in decor ,caz in care carucioarele cu pedale sau fara pedale sunt total ineficiente alea devin practice in momentul in care roata blocata atinge rampa pt ca pe iarba/pamant nu te vor ajuta cu nimic-dimpotriva da troliul electric e necesar in ambele cazuri aia cu intors masina cu care tractezi in cazul in care e un 4x4 cu troliu in bot -cade din start pt ca odata dezlegata remorca se ridica in bot si nu poti incarca deci e musai ca remorca sa fie atasata de carligul masinii care o trage diferenta fata de troliile de off road este ca la tractari nu conteza viteza de tragere ci doar fiabilitatea aici fiecare stie mai bine ce marca o considera potrivita oricum o masina de tractari car se respecta va avea troliu hidraulic pt ca asta bate la durata de viata orice troliu electric remorca este gandita pt transport auto nu pt tractari , de altfel daca ar fi solutia ideala nu ar mai fi nimeni nebun sa dea zeci de mii pe o autoplatforma specializata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO Da, multumesc pentru lectie, cum nu am zeci de mii de euro pentru autospeciala va trebui sa ma descurc cu ce am. Acum stiu ce troliu trebuie sa imi cumpar pentru platforma, la 4X4 cu platforma nu renunt, pentru ca stiu cum am scos din vale sau aratura masina accidentata pana pe platforma drumului pentru incarcare (la noi nu se coboara cu remorca dupa masina de recuperat). Scuze pentru off topic. On topic: in imaginile de mai sus aveti un model de urmat pentru montarea de troliu pe remorca, unul de 4 tone sau mai mare e OK, la nevoie cu scripete pentru dublarea puterii. Curand (sper) foto cu montajul la subsemnatul. Cele bune. :h5 Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO nu ma cataloga gresit nu s-a vrut a fi o lectie, nu imi permit sa iti dau lectii pt ca nu te cunosc personal stiu ca tragi cum poti si cu ce ai, asta fac si eu cu trasul masinilor pe aratura pana la drum nu prea te vad bine ,daca ai o masina de 'jdemii de euro de scos 300 de m peste camp cu rotile sub ea ma tem ca vei plati paguble colaterale accidentului pt ca vei strica mai mult decat accidentul in sine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO Da, adevarat, imi cer scuze pt off topic. Mersi. Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plitz Postat Septembrie 12, 2009 Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO Salut. Detin de aprox 3 ani platforma basculabila, car masini ocazional, cateva lovite cu suspensia smulsa. Platforma mea are suprafata plana in totalitate nu cu gol la mijloc. Profitand de asta am construit 2 carucioare triunghi echilateral cu latura 50 cm cu roti de la metro de 10 cm diametru pe care le bag sub ce a mai ramas din suspensia partii vatamate. Trebuie folosite roti de poliuretan altfel nu au viata multa. Carucioarele nu sunt de folos pe pietris, pamant, iarba. Am vazut masina de teren cu o sfera de carlig standard de 50mm pusa pe bara fata, legi platforma de ea si tragi cu troliul masinii +scripete. Peste aprox 3 sapt voi pune troliu electric la platforma, daca subiectul mai e de actualitate revin cu poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO Asteptam si foto la carucioare :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO Salut. Detin de aprox 3 ani platforma basculabila, car masini ocazional, cateva lovite cu suspensia smulsa. Platforma mea are suprafata plana in totalitate nu cu gol la mijloc. Profitand de asta am construit 2 carucioare triunghi echilateral cu latura 50 cm cu roti de la metro de 10 cm diametru pe care le bag sub ce a mai ramas din suspensia partii vatamate. Trebuie folosite roti de poliuretan altfel nu au viata multa. Carucioarele nu sunt de folos pe pietris, pamant, iarba. Am vazut masina de teren cu o sfera de carlig standard de 50mm pusa pe bara fata, legi platforma de ea si tragi cu troliul masinii +scripete. Peste aprox 3 sapt voi pune troliu electric la platforma, daca subiectul mai e de actualitate revin cu poze. Este de mare actualitate, te rugam pune poze sa ne inspiram. Mersi Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plitz Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO Din pacate acum sunt in delegatie, sper ca peste 2 sapt sa am timp de troliu, nu uit de poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lion_tm77 Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO Da, multumesc pentru lectie, cum nu am zeci de mii de euro pentru autospeciala va trebui sa ma descurc cu ce am. Acum stiu ce troliu trebuie sa imi cumpar pentru platforma, la 4X4 cu platforma nu renunt, pentru ca stiu cum am scos din vale sau aratura masina accidentata pana pe platforma drumului pentru incarcare (la noi nu se coboara cu remorca dupa masina de recuperat). Scuze pentru off topic. On topic: in imaginile de mai sus aveti un model de urmat pentru montarea de troliu pe remorca, unul de 4 tone sau mai mare e OK, la nevoie cu scripete pentru dublarea puterii. Curand (sper) foto cu montajul la subsemnatul. Cele bune. :h5 nu conteaza cu ce tragi sau cu ce o scoti am avut caz,cu patrolul meu am scos utilitara cu masina pe ea din nori. si apropo eu unul am ars un XT AUTOMOTIVE 6000 lbs vreo 2700 de kg din prostie ca... (mia fost bagat pe gat la bani buni) dar daca-ti cumperi ia-ti unul sanatos 15000 lbs (6800 kg)chiar si mai mare si sa-ti faci instalatia cum trebuie pt.troliu. Privest cu ce sa ars un troliu de 2700 de kg... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO Cu referenta a troliu, stiu ca nu prea te place de Tmax dar a iesit o seria noua foarte potrivita pt ce cauti tu acum, este la seria CEW si sunt trolii facute specific pt platforme, daca vrei mai multe detali spune si mie :h5 http://www.4x4misutonida.com/novedades/imagenes/cew_02.jpghttp://www.4x4misutonida.com/novedades/imagenes/312.CEW12000-24_.jpg Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO Salut Asfalttango, Pt tine o oferta T-MAX sa te indulceasca . EW 6500 = 1550 RON - 200 = 1350 RON Placa jeep Gratis Transport gratis . Salutari, Calin http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lion_tm77 Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO Apropo,care este diferenta intre EW12500 si EWO12500? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO Din ce-am vazut eu pe site-ul T-max, EWO difera prin modul de control, in acest caz fiind vorba "Multi control WIRELESS", celalalt fiind controlat prin cablu. http://www.t-max.ro/tmax_trolii.php?tmax=ew_12500 http://www.t-max.ro/tmax_trolii.php?tmax=ewo_12500 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lion_tm77 Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO Si apropo.... Se poate intra cu el in apa,adica rezista la baie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO Nu va suparati dar T-MAX nu mai vreau. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lion_tm77 Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO De ce? Motivul? Si atunci care altul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO Salut Asfalttango, iti recomad trei modele de trolii care se vand cu mare succes pt asa ceva, si in mod special cel de 7.6 tone... Trolii LIFT Winches / Mile Marker pt 4x4 mari si platforme... LIFT Winch SIC13000 wireless (5897 KG) - Troliu electric 12V.... 450 Euro LIFT Winch SEC15000 wireless (6804 KG) - Troliu electric 12V.... 500 Euro LIFT Winch SEC16800 wireless (7620 KG) - Troliu electric 12V.... 550 Euro pt contact 0722-306.000 / 0751-306.000 iar pentru detalii tehnice: http://www.jeep4x4.ro/work/site.php?id_ ... 39&lang=en Asa cum spune si titlul sunt interesat pentru achizitia unui troliu pentru platforma BRENDERUP basculanta. Cerintele pentru troliu ar fi sa fie cit mai usor si destul de puternic pentru a putea ridica si masini avariate(unel chiar fara rotile din fata). Voi atasa foto si cu platforma actuala care are un troliu manual destul de performant dar care nu face fata in cazul unor masini in care este necesar sa le tragi fara roti. Ca de obicei orice sfat este binevenit :h5 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator caliche Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 (editat) Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO horia arata frumos.... dar masini fara roti ai incarcat? virate si blocate in viteza si fara chei? tractarile sunt simple pt toata lumea mai ales cele pe remorca...la cum arata platforma fara suparare nu prea te vad bine la un accident cu rotile blocate ... remorcile sunt facute pt transport parerea mea nu pt tractari masini avariate..stiu ce zic din proprie experienta sper sa nu se spupere colegi cu remorci dar daca ati vedea ce simplu e cu un camion ati arunca remorcile..... si vorba unui coleg care a postat mai la inceutul topicului daca nu cari frecvent las o cu ala manual Editat Martie 26, 2010 de caliche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Sfat achizitie TROLIU pentru PLATFORMA AUTO Nu ti-a iesit partea cu pozele :grin:. Poti sa mai incerci ? :h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate