Patrolator Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 (editat) :hiPe cind ma pregateam de prima expeditie, ajung la tema "gateala-haleala".Diversitatea produselor e enorma. Dupa ca. 2 sapt. de investigatii, sapaturi, magazine si cataloage outdoor, camping si survival, parerile pro si contra ale altor "Globetrotter-i", m-am decis in final pt. un fierbator cu gaz Camingaz Bleulet 206, pt. cazul unei opriri scurte in parcare sau alt loc unde nu poti face foc deschis si un gratar cu trepied pt. varianta placuta, la cort, in fata focului de tabara. :cort Cu "Bleulet-ul" a fost simplu, e-Bay, 7€, "FERTIG". Cu gratarul insa a fost alta poveste... . Cel "de cumparat" avea (in ochii MEI) citeva dezavantaje: 1. DEZAVANTAJ MAJOR- COSTA BANI (39,99€) 2. E prea mare 3. E prea greu Si asa m-am hotarit pt. unul "Designed & Handmade by Vio" Uite pozele: Editat Decembrie 28, 2009 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 23, 2009 Autor Partajează Postat Mai 23, 2009 (editat) Re: Gratar cu trepied "Designed & Handmade by Vio" :ypu .... . Editat Decembrie 28, 2009 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 23, 2009 Autor Partajează Postat Mai 23, 2009 (editat) Re: Gratar cu trepied "Designed & Handmade by Vio" :cort . Editat Decembrie 28, 2009 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 23, 2009 Autor Partajează Postat Mai 23, 2009 (editat) Re: Gratar cu trepied "Designed & Handmade by Vio" :ft . Editat Decembrie 28, 2009 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator eiramenna Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Gratar cu trepied "Designet & Handmade by Vio" Felicitari pt gratar, sa il folositi cu placere si pe perioada cat mai indelungata! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Gratar cu trepied "Designet & Handmade by Vio" Felicitari pentru "VIO", incepe sa devina o marca inregistrata in stil Do It Yourself :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Gratar cu trepied "Designet & Handmade by Vio" Da ruleta, ruleta!Cät e ruleta????Sigur dincolo era mai ieftin!!! Bravos, dacä "importi" discuri de la CAP, poti sä aduci 2 peste granitä? Cä tin si eu sä mä intorc cätre "Origine", si sä vezi ce ochi fac vecini la miros de cortofi präjiti in släninä....si asta direct längä Phantasialand unde stau. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 23, 2009 Autor Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Gratar cu trepied "Designet & Handmade by Vio" Da ruleta, ruleta!Cät e ruleta????Sigur dincolo era mai ieftin!!! Bravos, dacä "importi" discuri de la CAP, poti sä aduci 2 peste granitä? Cä tin si eu sä mä intorc cätre "Origine", si sä vezi ce ochi fac vecini la miros de cortofi präjiti in släninä....si asta direct längä Phantasialand unde stau. Ce crezi, de cind visez si eu la un disc; dar rabdare, pina si eu o sa am intr-o zi unul. "DISCUL LUI VIO" Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Gratar cu trepied "Designet & Handmade by Vio" Inca o idee buna de tinut minte mai ales cand ni se face foame Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Gratar cu trepied "Designet & Handmade by Vio" nu vreau sa fiu rau in orice caz frumoasa lucratura insa ce vreau sa stipulez...... avand in vedere ca discul e agatat de un lant va fii nasol cand vrei sa intorci micii sau gratarele findca se va cam.....balanganii Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 23, 2009 Autor Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Gratar cu trepied "Designet & Handmade by Vio" nu vreau sa fiu rau in orice caz frumoasa lucratura insa ce vreau sa stipulez...... avand in vedere ca discul e agatat de un lant va fii nasol cand vrei sa intorci micii sau gratarele findca se va cam.....balanganii Eu o fac treaz, si-atunci "reusesc" sa iau micul cu clestele fara sa ma proptesc de gratar, care probabil nici n-ar fi in stare sa-mi "propteasca" suta de kile. Acum fara gluma, functioneaza. Pe la tirguri sint "grilluri" cu diametru de 2!!! (doi) metri si 3-4 "bucatari" intorc gratarele sau cirnatii ce cintaresc (impreuna) zeci de "kile". Probabil ca,(virgula) compari cu discul cu trei picioare si-un miner in sus (pe mijlocul discului). Dezavantajul la metoda, e ca nu poti sa "reglezi" inaltimea (si automat temperatura), cum poti la lant (adica "tunning" fin din za in za) Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Gratar cu trepied "Designet & Handmade by Vio" nu trebuie sa te simti jignit de mesajul meu patrulatoare a fost doar o nelamurire si eu fac mereu gratarele treaz dar sa lasam asta deoparte , asa e la celebrele discuri cu 3 picioare nu ai cum sa reglezi foarte bine inaltimea eu am unul din aluminiu in forma de palarie unde cartofii sau ce vreau sa prajesc in ulei se face in mijloc iar pe margine fac mici sau gratarele unde nu ajunge ulei. Daca zici ca se poate si nu se misca lantul ala foarte bine , arata frumos si se strange bine pentru transport Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mincu_marian Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Gratar cu trepied "Designed & Handmade by Vio" foarte tare gratarul si apropos pentru cine nu face gratarul treaz... eu ma ard de fiecare data la fata shi-a doua zi mi se cojeste fata :D :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: Gratar cu trepied "Designed & Handmade by Vio" Eu folosesc discul tot sub forma de pendul, dar i-am conceput si un sistem de reglare pe verticala Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate