Farfarello Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Salutam, Am cautat prin topic-uri da nu am gasit informatiile pe care le cautam referitoare la platformele auto. Am in plan achizitionarea unei platforme auto cu care sa-mi duc Samurai-ul in conditiile in care distantele sunt mai lungi. Doresc sa-mi achizitionez o platforma cu doua acse, preferabil noua. Nu am deocamdata un buget alocat. Am permis categoria BCE, si vreau sa fie una serioasa care sa o pot folosi in eventualitatea in care apare ceva de dus vreodata. As avea cateva intrebari: - recomandati vreun brand? - recomandati vreun model? - sistem de franare? - sistem de basculare - platforma intreaga? - materialul din care sunt facute - sistem de urcare - import sau Romania? - raportul optim calitate pret - ce probleme trebuie urmarite - etc. Multumesc anticipat. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: Platforma auto Uite cum a calatorit si va calatori "veverita"mea :h5 cu BRENDERRUP 2006 basculant... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Mai 24, 2009 Autor Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: Platforma auto Frumossss ! Masina mea are Silverstone Extreme de 31 si e pacat sa merg mult cu ele pe sosea pentru ca se distrug usor. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate