Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Stopuri spate si oglinzi exterioare

behashbeu

Postări Recomandate

un binevoitor mi-a furat oglinzile retrovizoare exterioare si mi-a intepat cu surubelnita stopurile spate deoarece am parcat in fata casei lui, fara sa blochez nici o cale de acces in curtea omului, la garaj etc. si nici semn de parcare interzisa nu era. asadar, am nevoie de stopuri spate 2 buc si oglinzi exterioare 2buc. urgent daca se poate, pentru G-eul meu

Mercedes Gelandewagen. The best.

Photo: http://picasaweb.google.com/bogdan.branzas

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: stopuri spate si oglinzi exterioare

Stopuri iti face un batranel in Grigorescu, dupa ce urci pe Rosetti faci stanga la o casa. Oglinzi originale...sus pe Turzii pe dreapta, sau pui in loc oglinzi de dacia Papuc :happy

Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare

BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture

Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture

Link spre comentariu

Pune-i stopuri cu LED uri in loc de cele originale si Oglinzi de papuc daca ti le-au furat cu totul,daca numa oglinda,atunci se face la orice sticlarie (ev. Murano :ha: )

PS Zi-ne si noua strada si numarul casei sa-i mai facem cate o surpriza omului,mai un c.c.t pe clanta,mai un caine mort in curte. ETC

Pajero
Link spre comentariu

offroad g si Pepi multam de sfaturi. gasesc oglinzi de papuc si leduri la mag de piese auto? Pepi nu trebuia sa fii la bucovina?

Dc aveti drum in zorilor si un caine mort de care vreti sa va scapati va dau adresa pe pm :)

Am gasit oglinzi in germania da nu-mi vin la timp.

Link spre comentariu

Al tau e G-ul maro ?

Link spre comentariu

Trebuie sa vii cu noi pe la iesiriele de weekend

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Stopuri iti face un batranel in Grigorescu, dupa ce urci pe Rosetti faci stanga la o casa. Oglinzi originale...sus pe Turzii pe dreapta, sau pui in loc oglinzi de dacia Papuc :happy

Daca nu ti le-ai cumparat deja, nu-ti pune oglinzi de Dacia Papuc. Eu am spart oglinda in atelier doar incercand sa-o reglez. Dupa prima tura de padure a plecat si suportul...Tot Calea Turzii e varianta buna - la dezmembrari nici n-are rost sa incerci.

Shit happens
Link spre comentariu

Daca nu ti le-ai cumparat deja, nu-ti pune oglinzi de Dacia Papuc. Eu am spart oglinda in atelier doar incercand sa-o reglez. Dupa prima tura de padure a plecat si suportul...Tot Calea Turzii e varianta buna - la dezmembrari nici n-are rost sa incerci.

multzam de sfat si scuze de raspuns intarziat da abia ce am venit din expeditie. mi-am luat pana la urma oglinzi originale nou noute

Link spre comentariu

eu le-am luat din motive de timp, trebuia sa plec in expeditie (mi le-au adus in 4 zile) de la reprezentanta locala mercedes, 110 Eur tva inclus 2 buc. dar am gasit pe net in germania cu 25-35 eur. daca aveti prieteni acolo poate ca merita.

alta solutie e autonet, cred ca au pretul fie egal fie cu ceva mai mic decat cel de la reprezentanta mercedes.

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare