Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Chiulasa motor 2,8

dulceanu ionel

Postări Recomandate

Re: Chiuloasa motor 2,8

@dulceanu...fara suparare,esti sigur ca nu ai stricat tu motorul????

te intreb pentru ca intamplator cunosc foarte bine masina care ai luat-o .

1.cand ai luat-o stiai de problema unui piston care nu merge ok (se auzea de la 50 de metri...)

2.cu toate astea,tu mergi pe autostrada zeci sau sute de kilometri cu gume MT de 35 cu 120km/h? ... bravo!...

3.stii cata rezistenta opune tot ce ai pe masina la viteza mare?

4.daca incerci sa mergi cu chiulasa stricata ... asa cum a mers masinuta ta inainte de a o cumpara tu,nu mai iesi cu ea din teren!

5.la 120 km/h nu ai doar 2500 rpm la masina ta.

Nu am experienta multa,dar am vazut ca mai toate Patroalele y60 echipate off-road (asa cum e a ta) au viteza de croaziera cam 90 km/h...si nu se incing peste limita.

...sau poate ai avut tu "norocul" dupa 30 de km sa pice ...??

P.S. cine iese in off-road are INTOTDEAUNA cel putin un bidon sau doua de apa curata(potabila) caci :motoarele se incing,geamurile,oglinzile,farurile se murdaresc de noroi...chiar si pe palme poti sa dai cu apa sa te speli,nu trebui sa scuipi...poti ramane mai mult timp in teren decat ti-ai propus si omului i se mai face si sete...si altele...

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu masina asta nu am mers mai mult de 100 km/h.Treaba este ca asa am luat-o pt ca nici nu am iesit bine din buc si mi-a fiert apa la motor si atunci am si vazut ca imi sufla in instalatia de racire,mai mult si radiatorul era fisurat.Acuma faptu-i consumat,bine ca se poate rezolva problema.Fara 20 l de apa nici nu plec de acasa cu masina asta.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Probabil (sigur)a mai dezbatuta problema chiuloaselor la motoarelor de patrol 2,8. si din ciclul toate mi se intampla numai mie am patit-o si eu(de fapt asa mi-a fost servita).

Treaba la mine sta in felul urmator.Am luat masina asta de la un coleg de-al nostru din club(fara nume).In ziua a cand am luat-o am plecat din Buc.pe autostrada soarelui si la doar 30 km mi-a fiert apa.Am mers cu 100/h cu 35-uri(116 km real)cu 2500 r/min...............

slp

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

Atunci a fost singurul moment cand am mers cu 116km/h la 2500 si nu cred ca in 30 km se poate strica ceva dc toate ar fi fost in regula.Ca dupa aia nu am mai mers mai mult de 100 km/h si fara 20 l de apa la mine(de frica sa nu raman pe drumuri).

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare