zep Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 pacientul -toyota hilux an 94 2,4 d simtome-avaria merge semnalizarea si pozitia nu am o banuiala ca semnalizarea si pozitia au impreuna un releu pe undeva si nu stiu eu ..sau ca maneta care le comanda pe amble are o hiba in schimb merge faza scurta ,faza lunga prognostic? diagnostic? tratament? :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: avarie da semnalizare ba Cind o ia razna butonul de avarii se manifesta asa. In prima faza, curatat cu ceva spray de contacte papucii cu pricina si eventual strinsi putin cu un patent daca au joc. Apoi testat. Bafta mare! I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: avarie da semnalizare ba si eu zic la fel sunt contactele de la maneta de semnalizare forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: avarie da semnalizare ba la mine e invers... merg semnalele nu merg avariile. am curatat si rascuratat si oha. butonul merge. releele merg. siguranta este. facut toate verificarile din manualul toyota. concluzia: o sa adaptez o instalatie in paralel. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iunie 6, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: avarie da semnalizare ba maneta e ok daca ii dau plus pe firul ce alimentaza maneta se aprind becurile de semnalizare dar fara sa clipeasca la actionarea manetei se aprind stanga dreapta insa fara sa clipeasca...pe avarie clipesc normal suspectez ca ori e intrerupt firul pe traseu ori mai este pe undeva un releu care nu isi face treaba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iulie 19, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: avarie da semnalizare ba era intrerupt un fir intre butonul de avarie si releu :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate