Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

avarie da semnalizare ba

zep

Postări Recomandate

pacientul -toyota hilux an 94 2,4 d

simtome-avaria merge semnalizarea si pozitia nu

am o banuiala ca semnalizarea si pozitia au impreuna un releu pe undeva si nu stiu eu ..sau ca maneta care le comanda pe amble are o hiba

in schimb merge faza scurta ,faza lunga

prognostic?

diagnostic?

tratament?

:p

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: avarie da semnalizare ba

Cind o ia razna butonul de avarii se manifesta asa. In prima faza, curatat cu ceva spray de contacte papucii cu pricina si eventual strinsi putin cu un patent daca au joc. Apoi testat. Bafta mare!

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

si eu zic la fel

sunt contactele de la maneta de semnalizare

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

la mine e invers... merg semnalele nu merg avariile. am curatat si rascuratat si oha. butonul merge. releele merg. siguranta este. facut toate verificarile din manualul toyota. concluzia: o sa adaptez o instalatie in paralel.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

maneta e ok

daca ii dau plus pe firul ce alimentaza maneta se aprind becurile de semnalizare dar fara sa clipeasca la actionarea manetei se aprind stanga dreapta insa fara sa clipeasca...pe avarie clipesc normal

suspectez ca ori e intrerupt firul pe traseu ori mai este pe undeva un releu care nu isi face treaba

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare