Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ce e mai potrivit pt munte si sosea?

Vizitator daneza

Postări Recomandate

Vizitator daneza

salut!

sunt o novice in ale masinilor, si vreau sa-mi dati un sfat cu privire la cumpararea unui suv.

deci, ce ar fi mai potrivit? pajero, pathfinder, x5, grand cherokee? iubitul meu are o viziune clara: pathfinder!

restul marcilor insiruite imi plac dar nu pathfinder, fara suparare!

multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ce e mai potrivit pt munte si sosea?

Nu ai postat unde trebuie,roaga un moderator sa-ti mute postul.

Link spre comentariu

danezo...cand intri pe poarta,saluta lumea.adica pune o introducere la Prezentarea Membrilor.

Iar referitor la ceea ce ai postat...de ce nu ma mir ca EXACT ce place iubitului tau Nu iti plce si tie??? slp :P :ha: :ypu slp

...sper ca stii de gluma... :banana

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

salut!

sunt o novice in ale masinilor, si vreau sa-mi dati un sfat cu privire la cumpararea unui suv.

deci, ce ar fi mai potrivit? pajero, pathfinder, x5, grand cherokee? iubitul meu are o viziune clara: pathfinder!

restul marcilor insiruite imi plac dar nu pathfinder, fara suparare!

multumesc!

Si daca zicem toti ca cel mai potrivit este pathfinderul, il lasi pe iubit sa-si atinga viziunea???

Uite, eu, mi-as lua pathfinder. Poate ca sunt subiectiv ca am tot nissan, insa ai inceput cu muntele si apoi cu soseaua. Daca intrebarea era ce e mai potrivit pt. sosea si munte, ziceam altceva, asa, clar, pathfinder.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Eu desi am patrol, dintre cele enumerate as zice un Pajero, deoarece aer suspensie independeta fata - spate deci se potriveste cel mai bine pentru 'strada' ca prioritate, iar in teren i-am vazut pe Flow, Vali Babu si Mironas facand niste chestii foarte tari cu ele ;-)

Link spre comentariu

In primul rand :W , apoi un lucru verificat personal : La Pathfinder , folosit in coditii normale (adica doar drumuri forestiere usoare) si oras , pana in 40.000 km CADE AMBREIAJUL ! Acum colegul meu a schimbat ambreiajul , are 10.000 km maxim si deja la urcari SOFT incepe sa miroasa a ambreiaj.

PS : Deja cauta un Patrol Y61 :grin:

Succes

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Daneza,

In primul rand trebuie sa va ganditi bine cat de mult mergeti pe asfalt si cat de mult mergeti pe munte. Mai ales, ce faceti pe munte, off-road sau plimbare pe iarba.

Parerea mea este ca daca iubitul tau s-a gandit la pathfinder, stie el ce stie. ....

Parerea mea!!

Succes in decizia pe care o luati.

P.S. Daneza, spune-i iubitului sa intre p-aci sa intrebe, sa se documenteze... Sant sigur ca va fi ajutat cu informatii.

Edit: Citeste si regulamentul sa vezi ce de chestii utile afli, plus prezentarea.

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

bai baieti

voi credeti ca daneza mai da pe aici?

ca prezentarea la membrii nu a facut-o

sau va place sa faceti monolog...

fata a intrat la suparare pe net, a intrebat pe primul forum iesit in cale...si amin, in veci nu cred ca o mai prindem pe aici, sau daca o prindem, cer e ca ar trebui sa asteptam sa se prezinte, inainte de a discuta cu persoana... nu?

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

bai baieti

voi credeti ca daneza mai da pe aici?

ca prezentarea la membrii nu a facut-o

sau va place sa faceti monolog...

fata a intrat la suparare pe net, a intrebat pe primul forum iesit in cale...si amin, in veci nu cred ca o mai prindem pe aici, sau daca o prindem, cer e ca ar trebui sa asteptam sa se prezinte, inainte de a discuta cu persoana... nu?

Subscriu!!! :h5 :h5

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Ce miroase a masculi pe aici! :ha: :grin: Lasati fata nu o invatati la prostii ...tot cu dacia ii sta cel mai bine! Cand s-o prezenta atunci schimbam foaia ...pana atunci insa ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Vizitator hendon

astral2000,ce ochi format ai........

vezi ce inseamna tineretea :ha: :1

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

:p Daca mai e valabil....ia-ti patfinder.E bun in oras si pe drumuri de tara . :p :Gr :tr

nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004
Link spre comentariu

Vizitator popescueugen

Danezo nu te speria, grupu sfatosilor si glumetilor e ospitalier. Ma baieti eu stiu ca aici toti cu inima mare dar unde o zbarcim sa fim gentlemeni si sa reparam. Tre sa castigam trupe nu sa pierdem soldati. Fata era entuziasmata ca s-a hotarat. Vad ca s-a conformat. Ba, ce faceti?Acu eu singur scot batu' din balta? Danezo, aici facem treaba ca suntem baieti slefuiti dar mai si uitam de viata asta parsiva. Ai uitat sa spui ai cui sunt banii si spun eu care IMS e mai bun. Toate-s bune cat merg. Respectele mele Doamna!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare