bogdan4x4 Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Puschea pe limba nr 150. Prietenii stiu de ce. Si apropo .......ca tot n-a venit vorba........ Ma bucur ca ai ajuns Copi :grin: bai sunteti neste puleeeeee!!!!! :D :?: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Puschea pe limba nr 150. Prietenii stiu de ce. Si apropo .......ca tot n-a venit vorba........ Ma bucur ca ai ajuns Copi :grin: bai sunteti neste puleeeeee!!!!! :D :?: bogdane seusssss mam cam inbetat :dr Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 uÅŸurel, băieÅ£i, nu mă gândeam la o răsturnare gravă. IntenÅ£iile mele erau cât se poate de onoroase, mon cher. E utilă imortalizarea unui astfel de moment atât ca să-ÅŸi amintească, cei cărora li se întâmplă, să nu mai facă aceeaÅŸi greÅŸeală de două ori, dar ÅŸi pentru nostalgia care te apucă atunci când priveÅŸti fotografii mai vechi în care ai făcut câte o boacănă... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 bei baeti nu ve superati pe mine :dr vedeti si voi ca este greuuuuu :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Bine ai venit Ucenico ! Eu te-am pus pe roti atunci :) Kato ! ! Ai niste glume uite asa :t :P "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Bine ai venit Ucenico ! Eu te-am pus pe roti atunci :) Kato ! ! Ai niste glume uite asa :t :P scuze la toata lumea ~! aseara a fost cam greu pentru mine :P Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator florin75 Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Bine ai venit! Probabil ca Aroul ala te-a suparat cu ceva si ai vrut sa-l faci de ras! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat August 29, 2007 Autor Partajează Postat August 29, 2007 Bine ai venit Ucenico ! Eu te-am pus pe roti atunci :) Kato ! ! Ai niste glume uite asa :t :P saru'mana mult, daca nu era troliul tau... cred ca facea radacini Aro-ul acolo sau il devastau concurentii grabiti pe care ii blocasem :scr :shrk Aro saracul nu a gresit cu nimic, dimpotriva, a fost prea ascultator la comenzile mele: noroi, frana, fundul la plimbare, hopa sus pe damb si... cam atat :dr1 :op multumesc de primiri... nr. 150, desi sper sa nu mai fie cazul... o fotografie e tot timpul bine-venita!!! :ft ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Bine ai venit Ucenico ! Eu te-am pus pe roti atunci :) Kato ! ! Ai niste glume uite asa :t :P mama ...mama... cati eroii :P noroc ca era ARO :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Ne vedem la Buzau? :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat August 31, 2007 Autor Partajează Postat August 31, 2007 nu, din pacate nu pot sa vin la buzau... :fr2 o sa incerc duminica sa ajung la trial si la concert :D oricum baftaaaaaaaaaaaaaaa sa va vad pe podium, cum ne-ati obisnuit :n1 ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Merci,da nu prea sunt sanse de podium,coechipierul meu fiind la primul concurs :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate