KiNeTic Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Mi-am luat un samurai si sunt int-o mare dilema: Nu stiu ce kit de inaltare sa imi montez. Calmini sau Iron man. Precizez ca vreau sa o prepar putin (sau mai mult) pentru offroad. Multumesc anticipat pentru sfaturile pe care o sa le primesc. Am atasat si o poza cu masinuta. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Mai 27, 2009 Autor Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Va salut de la Sibiu uite si pozele OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Va salut de la Sibiu Salut! viewtopic.php?f=4&t=6684 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Va salut de la Sibiu salut si bafta pt acaret suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Va salut de la Sibiu sal, :W ...maine daca vi la taverna ai ocazia sa vorbesti cu 2 posesori de sami,...:)...si o sa primesti lamuriri cate vrei,despre ce vrei... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Mai 27, 2009 Autor Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Va salut de la Sibiu o sa vin....dar unde e Taverna asta? OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retty75 Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Va salut de la Sibiu o sa vin....dar unde e Taverna asta? Felicitari. Te invidiez. Corect...unde e taverna ? Tel 0747423654 muntean_cristian@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Va salut de la Sibiu Taverna lui Quijote, Aleea Artileristilor, intrare de pe str. Luptei, ora 19.00 . LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Mai 27, 2009 Autor Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Va salut de la Sibiu ahaaaaaaaaaa.....multumim frumos OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate