Vizitator danielp Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Mi-am luat un Samurai, in urma cu o luna,am stat pe forum si am studiat.........mult. Apoi am inceput sa-i fac un up-grade ( design) si am ajuns sa mai cumpar unul ( valoarea pieselor care trebuiau cumparate, cauciucuri,jante,scauna,troliu, era mai mare, decit pretul de achizitie a celui de-al doilea). Acum vreau sa umblu la suspensie, dar nu stiu ce sa-i pun, caci vreau sa-l folosesc si in noroi si pe asfalt??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: salut din Roman poti sa inalti masina,si poti umbla cu ea pe asfalt linistit,iar pe off este super util sa fie inaltata cauta pe forum in topicurile mai vechi ca sunt dezbatute aceste probleme cu amanunte suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator danielp Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: salut din Roman am studiat tot topicul, dar inca nu m-am lamurit care este diferenta intre kitul Calmini si OME, vad ca parerile sunt impartite :h5 , :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: salut din Roman Daca vrei ceva mai soft, cu un lift mai mic apeleaza la OME. Vei avea amortizoare f bune, arcurile insa sunt cam proaste si se vor lasa. Daca vrei ceva mai tare, alege Calmini. Sunt oameni de pe forum care au Calmini si au vazut multe etape de campionat si arcurile sunt la fel. Atentie, pertul e tot pe acolo pe undeva...depinde de sursa si de tipul kit-ului. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: salut din Roman Eu unul am Calmini 5 inch HD, dar nu as sti ce raspuns sa-ti dau Calmini sau OME, pentru ca nu stiu ce planuri ai cu masina, bugete, .... etc. Gandeste-te putin si la viitor, ai planuri mai mari cu ea? Daca nu alege OME. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: salut din Roman era parca si suspensia de la Iron Man (asta sa fie OME?) - nici eu nu stiu inca ce kit sa cumpar :sr cine ma ajuta cu un nr de tel. pt Calmini .....totusi cred ca o sa meg pe Calmini 5 inch OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: salut din Roman salut Iron Man este atlceva decat OME, este o marca diferita :) Si eu sunt in aceeasi situatie ca si voi, de a-mi alege un kit de suspensie, si sunt inclinat spre OME numai ca in Romania sunt cam scumpe si incerc niste artificii de a lua kitul din afara. recent insa cautand cate ceva despre Calmini am descoperit ca la vecinii nostri Bulgari acesta pare a fi destul de convenabil: http://www.calmini.bg/3_5_suspension.htm Nu stiu daca pretul e cu tot cu tva, daca da asta inseamna undeva pe la 925EUR + cheltuielile aferente drumuilui si riscurile de rigoare :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: salut din Roman Din cate imi aduc aminte, din post-urile mai vechi era o discutie si despre confort Calmini vs OME. Stiu ca anul trecut cautam si eu pt Samurai aceeasi chestie. Toata lumea zicea ca OME nu este atat de rigid precum Calmini. Deci am ales OME, dar si datorita diferentzei de pret (mica intradevar). Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator danielp Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: salut din Roman dar, am vazut prin topic ca unii colegi, au adoptat solutia elicoidalelor. din cite am inteles aceasta modificare este benefica pentru confort ....sosea, dar poate cineva sa-mi spuna ce se intampla in noroi.....? in cateva poze am vazut, cred, ca rezultatul cam seamana cu ceea ce poate face un kit OME ( daca nu m-am inselat ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: salut din Roman :W :cl Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: salut din Roman daca o folosesti si in oras alege OME HD.Exista diferente in comfort intre cele 2 marci. OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: salut din Roman Salut daniel si bine ai venit. nu sunt un expert dar cred ca schimbarea samuraiului pe arcuri elicoidale presupune modificari semnificative. chiar si asa insa, unii au facut-o. vorbeste cu [wst]box si intreaba-l pe el daca e multumit cu schimbarea arcurilor in elicoidale ;) dar, am vazut prin topic ca unii colegi, au adoptat solutia elicoidalelor. din cite am inteles aceasta modificare este benefica pentru confort ....sosea, dar poate cineva sa-mi spuna ce se intampla in noroi.....? in cateva poze am vazut, cred, ca rezultatul cam seamana cu ceea ce poate face un kit OME ( daca nu m-am inselat ) Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: salut din Roman :W :cl :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antoine Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: salut din Roman salut Si eu sunt in aceeasi situatie ca si voi, de a-mi alege un kit de suspensie, si sunt inclinat spre OME numai ca in Romania sunt cam scumpe si incerc niste artificii de a lua kitul din afara. recent insa cautand cate ceva despre Calmini am descoperit ca la vecinii nostri Bulgari acesta pare a fi destul de convenabil: http://www.calmini.bg/3_5_suspension.htm Nu stiu daca pretul e cu tot cu tva, daca da asta inseamna undeva pe la 925EUR + cheltuielile aferente drumuilui si riscurile de rigoare :grin: Am discutat eu cu cei din Bulgaria pe mail. Uite ce mi-au zis in legatura cu TVA-ul: "The price in the price list i send you is with no VAT included, if you wont accounting the invoice we can deal without including VAT." Eu am pus ochii pe kit-ul de 3" care e aproximaiv 650 Euro. Dupa ce imi inmatriculez Samuraiu am in plan sa trec pe la Burgas sa-l iau. cave ne cadas Suzuki Samurai Santana '97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator danielp Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: salut din Roman multumesc pentru sfaturi. acum m-am cam blocat.......caci voiam sa o inmatriculez si am constatat ca am luat teapa............a iesit noneuro la RAR. Taxele sunt cam mari si cred ca am sa caut cumparator pentru el si am sa caut altul inmatriculat. sau poate are cineva vreo vechitura cu acte sa o pot recarosa?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate