watcher Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 La Avensis am constatat ca furtunul de servo directie care duce de la pompa la caseta este umed. Lichidul e inca plin, dar evident ca nu e un lucru bun si am vrut sa il schimb. Mi-au zis 'vezi ca e scump' dar in gandul meu mi-am facut calculul : un furtun scump cat poate sa coste? vreo 500 ron' Ei bine nu, e ~ 1800 ron . La prima strigare nu am gasit facut de alte firme. Problema lui este ca e dintre cele sertizate. Totusi umbla vorba ca ar exista ateliere care stiu si pot sa refaca sertizarile respective. (Service camioane, etc?) Stiti ceva de genul? Ma puteti ghida? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Furtun servo = 1800 ron ! Alternative ? La Hidraulica la brasov. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Furtun servo = 1800 ron ! Alternative ? :hi cam departe la SUCEAVA... :h5 www. moira.ro ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Furtun servo = 1800 ron ! Alternative ? Este un atelier specializat la fostul capat al autobuzului 102 intersectia sos Giurgiului x Turnu Magurele. Un alt atelier este pe linia tramvaiului care vine de la Hala Traian spre Foisorul de foc la cca 400 m de piata pe parte cu aceasta . Daca te mai pot ajuta suna-ma 0744500359 Cristi Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Furtun servo = 1800 ron ! Alternative ? La Avensis am constatat ca furtunul de servo directie care duce de la pompa la caseta este umed. Lichidul e inca plin, dar evident ca nu e un lucru bun si am vrut sa il schimb. Mi-au zis 'vezi ca e scump' dar in gandul meu mi-am facut calculul : un furtun scump cat poate sa coste? vreo 500 ron' Ei bine nu, e ~ 1800 ron . La prima strigare nu am gasit facut de alte firme. Problema lui este ca e dintre cele sertizate. Totusi umbla vorba ca ar exista ateliere care stiu si pot sa refaca sertizarile respective. (Service camioane, etc?) Stiti ceva de genul? Ma puteti ghida? Te pot ajuta eu mult mai ieftin dar pentru asta am nevoie de furtunul original. Se poate face 1 la 1 in conditii de calitate foarte buna. Cu garantie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Furtun servo = 1800 ron ! Alternative ? pentru sertizat furtune: crangasi tec-com (parca inainte se numea meteor) pantelimon hansa-flex gara de est pro-flex (au si ateliere mobile si vin acasa) NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Furtun servo = 1800 ron ! Alternative ? mergi la primul buldoexcavator pe care il vezi si sigur te lamureste unde ai in orasul tau atelier pt furtune hidraulice in fiecare oras sunt pt ca la utilaje se schimba relativ frecvent furtune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 28, 2009 Autor Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Furtun servo = 1800 ron ! Alternative ? WOW, inteligenta colectiva at it's best! Multumesc mult de sfaturi, si de promptitudine, o sa le iau in ordinea apropierii fata de casa :-) Si anume incerc intai la cei de la hala traian :-) Ideal pt mine ar fi sa nu il trimit la Baia Mare, Suceava, etc, ca inseamna sa las masina undeva in service cateva zile. As prefera sa o rezolv in bucuresti... Sper sa pot si eu sa ajut vreodata :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Furtun servo = 1800 ron ! Alternative ? Pe strada Badea Cartan din Bucuresti exista un atelier care face cam orice fel de furtun. Strada este perpendiculara pe Stefan cel Mare aproape de intersectia Lizeanu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 28, 2009 Autor Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Furtun servo = 1800 ron ! Alternative ? Acolo m-a trimis si dl Luigi, dar sau am avut orbul gainilor sau s-a mutat. am parcurs de la un cap la altul de 2 ori strada respectiva si am identificat doar 2 ateliere de tamplarie :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Furtun servo = 1800 ron ! Alternative ? In caz ca mai exista ar trebui sa fie vorba de Novo Hidraulic SRL str. Badea Cartan 14, tel 0212551954 0212553164 0722247067. Eu as pune original. Vezi prin alte tari ca sunt mari sanse sa gasesti la jumatate din pretul cerut aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Furtun servo = 1800 ron ! Alternative ? Acolo m-a trimis si dl Luigi, dar sau am avut orbul gainilor sau s-a mutat. am parcurs de la un cap la altul de 2 ori strada respectiva si am identificat doar 2 ateliere de tamplarie :P atelierul e o camarutza in incinta service-ului de pe Badea Cartzan! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Furtun servo = 1800 ron ! Alternative ? Watchere ...daca nu ai rezolvat, da-mi un telefon! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Furtun servo = 1800 ron ! Alternative ? la mogosoaia in curtea cu ENERIA, resprezentanta caterpilar, renault comerciale, etc, e un super centru de furtune industriale. Ce ai tu acolo e joaca pentru ei. du-te cu masina direct acolo, in o ora pleci cu el nou, fabricat pe loc. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Furtun servo = 1800 ron ! Alternative ? Pentru hidraulice gen servo gasesti berechet ... eu am facut la atelierul de pe Giurgiului / Luica ... ieftin si bun. Intrebarea este, stie cineva unde se pot face si racoarde flexibile frana, cu fitingaraile aferente??? FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Furtun servo = 1800 ron ! Alternative ? Intrebarea este, stie cineva unde se pot face si racoarde flexibile frana, cu fitingaraile aferente??? Din pacate pentru unii....si din fericire pentru mine... In Suceava mi-am facut 2 bucati pentru etrierele pe fata anul trecut. M-a ajuns vreo 100 ron ambele. Este calculat la metru + "fitingaraile aferente". Fac de toate pentru toti. Iar daca n-ai incredere in rezistenta furtunului la presiune (6 bari (parca) din fabrica la mine) poti opta pentru altele de la 12-14 in sus :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: Furtun servo = 1800 ron ! Alternative ? Dragi colegi - am o rugaminte dati referinte doar daca ati fost personal si ati rezolvat o problema. Am pierdut o zi intreaza mergand dupa trimiterile din acest post 1. In Mogosoaia in curtea cu eneria exista furtune si fac furtune - dar NUMAI pentru stivuitoare. Am fost acolo - am zis ca au fost oameni cu furtune sparte si le-au reparat la ei - au facut ochii cat cepele si au zis ca este minciuna. 2. Misterul din Badea Cartan - in strada respectiva sunt NUMAI birouri am fostr acolo si m-au trimis la punctul de lucru din curtea uzinei Faur. Am ajuns la Faur si am vazut a doua pereche de ochi cat cepele - deci bot..... Solutia - Hansa Flex din Pantelimon - iesiti din oras intrati in comuna Pantelimon, treceti podul unde a fost TRACO pe vremuri si mai mergeti cca 2 km, treceti de Granitul si dupa cateva sute de metri dati de Hansa flex. Am numai laude pentru ei - in 15 minute furunul meu a fost desertizat, inlocuit si resertizat. Tipul a fost foarte de treaba - drept multumire i-am dat 50 de roni, cand m-am dus sa platesc la caserie alta surpriza placuta - oficial inca 50 de roni. Deci a costat 1 milion furtunul. Recomand cu caldura si pe baza propriei experiente HANSA FLEX!!!!! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: Furtun servo = 1800 ron ! Alternative ? vitalies si eu am facut la hansa flex mai multe furtune ...si am fost tare multumit! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate