Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vitara mananca ulei?

razvanel2008

Postări Recomandate

Re: Vitara mananca ulei?

Ma gandesc acum ... dupa ce am citit multe posturi vis-a-vis de filtrele sport. Cica ar fi foarte daunatoare, iar eu am asa ceva pe masina. Filtru sa fi afectatat simeringurile la supaape?

Things I like about the X5.

1. Design

2. Engines

3. Comfort

4. Fun to drive

5. 7 Seats

I would never take an X5 to serious off-road, for? that I got a Suzuki Vitara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La cum stiu eu ca functioneaza un motor, nu vad legatura.

Din ce an e masina? Verifica in cartea tehnica ce fel de ulei trebuie sa bagi in motor. 10-40w mi se pare prea subtire. Cind eram mic, am bagat si eu sintetic in dacie ca doar e mai bun ca cel mineral. Fiind prea subtire, se strecura pe unde apuca si ajungea in camera de ardere si de acolo pe esapament afara. Cantitatea era mica si nu se vedea fum albastru, insa in timp, disparea. Dupa ce am revenit pe ulei mineral 20-50w am scapat de problema. Concluzia: nu intodeauna uleiul cel mai scump e si cel mai bun. In privinta asta, trebuie respectata intocmai recomandarea producatorului.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

nu are nici o legatura filtrul sport cu simeringurile, in cel mai rau caz ajuta la uzarea segmentilor prematur. Eu am avut o ingrijorare si mai mare in privinta filtrului, pentru ca in carcasa am gasit un filtru mai mic pe linga care intra tot praful si nici acesta nu parea sa fi fost schimbat de mult timp, asa am luat masina! Eu simeringurile le-am schimbat cu sanse mai mici ca problema sa fi fost de la ele in conditiile in care in motor intrase o tona de praf, dar pina la urma simeringurile au fost. @srevni: 10w40 este uleiul pentru vitara, nu-i trebuie altceva.

Link spre comentariu

Si la cine ai schhimbat simeringurile suzuker? As incerca si posibilitatea asta ... doar sa nu mai manance ulei :roll: uff

Things I like about the X5.

1. Design

2. Engines

3. Comfort

4. Fun to drive

5. 7 Seats

I would never take an X5 to serious off-road, for? that I got a Suzuki Vitara.

Link spre comentariu

Si la cine ai schhimbat simeringurile suzuker? As incerca si posibilitatea asta ... doar sa nu mai manance ulei :roll: uff

le-am schimbat eu. teoretic orice service auto iti poate face treaba asta in citeva ore.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare