Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Miko Istvan

Miko Istvan

Postări Recomandate

Om masculin din anul 1965. Destul de chel. Slab gras spre moderat cu intensificari in zona abdomenului. Domiciliat in Targu Mures. O nevasta, un copil. Posed un Mercedes G functional 2 luni/an, in rest se odihnezte in jurul atelierului lui Liviu I. Posed si o Lada Niva. Lada poseda rugina. Se vindeca si se strica la fel de repede.

Am o mica firma de reclame din care incerc sa traiesc decent.

La inceputul erei concursurilor off road am ajutat la desfasurarea lor. Dupa un an de spectator am incercat sa citesc roadbook la standard. Cica am luat locul I. Luam loc mai bun dar navigatorul meu putea citi bine roadbook. Nu avea la el ochelarii de citit si era stresat ca mergem repede. Asa ca am condus si navigat singur...

Mai recent sint pasager. Soferul meu de curse este Fiko. Nu il schimb ca masina e a lui si ramin pe jos.

Ne-am plimbat la concursul din Sighisoara 2009. Cica am luat locul I. Roadbook f. corect. Jos palaria. Atmosfera fairplay, totul la locul si timpul lui.

Ne-am plimbat la concursul din Bucovina 2009. Cica am luat locul I. Roadbook jalnic. Intirzieri in desfasurare, distante masurate cica cu GPS. O droaie de rahaturi cadou de reclama, dar un creion nu au avut ptr roadbook. Lipsa totala de cosuri de gunoi. Habar nu aveam unde este Finish-ul, etc. Premiere fara podium. Etc :( Ptr o saptamina sa si furat locul obtinut. Scandal, gust amar.

Asta ar fi tangenta mea la activitatile offroad.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Miko Istvan

Bine ai venit Miko......as-i in offroad.....eu asta am invatat in concursurile de care aminteai.........

Ai dreptate ,la Sighisoara a fost mai mic,mai bine organizat......mie mi-a placut la BORC,iar road-bookul la mine s-a pupat bine de tot......calibrat pe km etaon de la Zoli Unimog,la BV,dat cu teudolidul si cu gps.... :P

AAAAAAA....si multam fain de poza....la Sighisoara am luat locul III,in stinga imaginii tale trageam de sampanie.....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Acum vreo luna buna, ba chiar mai mult, cautam si eu o janta ptr G-ul meu, sa inlocuiasca pe cea roasa de pe masina cu anvelopa cu tot de piriul inghetat din Hargita. La momentul respectiv am fost dojenit de un moderator moderat ca aici nu se face sa vrei sa cumperi fara sa te prezinti. Eu prost educat de parinti (ei nu aveau masini de teren - de aici incultura) nu stiam ca la un anunt de mica publicitate trebuie sa ma si prezint. Noi nici la matrimoniale nu ne prezentam, doar cautam femeia potrivita...

Asa ca iata-ma cit de cit prezentat, aplecat in fata primirii voastre. Calm si relaxat - ca intre timp am facut rost de jenti.

Teama tot ramine da a pasi pe bec: am sa postez ca vind citeva din cele 7 jenti identice....

(am incercat dar momentan nu pot incarca poza, stau si astept incarcarea dar nimic)

Link spre comentariu

Ne-am plimbat la concursul din Bucovina 2009. Cica am luat locul I. Roadbook jalnic. Intirzieri in desfasurare, distante masurate cica cu GPS. O droaie de rahaturi cadou de reclama, dar un creion nu au avut ptr roadbook. Lipsa totala de cosuri de gunoi. Habar nu aveam unde este Finish-ul, etc. Premiere fara podium. Etc :( Ptr o saptamina sa si furat locul obtinut. Scandal, gust amar.

Asta ar fi tangenta mea la activitatile offroad.

Cred ca sunteti singurii care va plangeti de road book. Distantele etalon nu au fost km GPS ci metru de tmplarie (asta ca sa va ducem in eroare pe "voi"), cadourile au fost din partea sponsorilor, iar pe viitor sa nu le mai luati, pt cosurile de gunoi(unde sa aruncati cadourile), faceti reclamatie la primarie.....Cred ca ati fostsi singurii care nu au stiut de finish.....bla bla bla, iar pt gustul amar...mai beti cate o cana de apa..... :ha:

Apropo...daca BORC-ul mai dura inca 2,3 yile, cred ca invatam cu totii ungureste.....asta asa de bun simt. :ban

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

P.S- sunt mult mai multi decat voi care se dau de ani buni in campionat( nu numai la Sighisoara si Bucovina) si care nu se plang *editat de bullbar (daca vei continua cu un asemenea limbaj vei fi sanctionat. Considera acest mesaj un avertisment! Daca ai curaj, du-te la el si trozneste-l! Nu-l injura aici!)

Link spre comentariu

Ne-am plimbat la concursul din Sighisoara 2009. Cica am luat locul I. Roadbook f. corect. Jos palaria. Atmosfera fairplay, totul la locul si timpul lui.

Istvan, vad ca faptul ca ai castigat 2 locuri 1 , ti-a creeat deja mari aere de vedeta. La o prieteneasca si la o etapa de campionat.

Am fost si eu la Gura Humorului. Legat de roadbook, in afara de niste distante care nu bateau corect, nu prea am auzit alte discutii. Oricum, roadbook perfect nu exista nicaieri.

Ce cadouri ti-ar fi convenit? Doua blonde cu tzate mari? Te duci la concursuri pentru cadouri? Sunt curios de cat timp te dai in concursuri. Stii ca au fost concursuri la care premiile au fost tricouri? Stii ca au fost concursuri unde cazare era in locatii de toata jena?

Finisul a fost marcat pe roadbook, nu trebuie sa fie marcat neaparat cu bannere sau alte semne vizibile.

Premiere fara podium? Ma faci sa rad. Insist sa imi spui de cat timp practici acest sport si la cate competitii ai mai participat de te crezi asa mare vedeta.

Daca esti sportiv adevarat, nu ar trebui sa isi pese de cadouri, podium, cosuri de gunoi. Dar se vede clar ca nu esti.

Trebuie sa ai putin respect pentru cei care organizeaza asa ceva mai ales in conditiile economice din acest an.

Link spre comentariu

Istvan, vad ca faptul ca ai castigat 2 locuri 1 , ti-a creeat deja mari aere de vedeta. La o prieteneasca si la o etapa de campionat.

Am fost si eu la Gura Humorului. Legat de roadbook, in afara de niste distante care nu bateau corect, nu prea am auzit alte discutii. Oricum, roadbook perfect nu exista nicaieri.

Ce cadouri ti-ar fi convenit? Doua blonde cu tzate mari? Te duci la concursuri pentru cadouri? Sunt curios de cat timp te dai in concursuri. Stii ca au fost concursuri la care premiile au fost tricouri? Stii ca au fost concursuri unde cazare era in locatii de toata jena?

Finisul a fost marcat pe roadbook, nu trebuie sa fie marcat neaparat cu bannere sau alte semne vizibile.

Premiere fara podium? Ma faci sa rad. Insist sa imi spui de cat timp practici acest sport si la cate competitii ai mai participat de te crezi asa mare vedeta.

Daca esti sportiv adevarat, nu ar trebui sa isi pese de cadouri, podium, cosuri de gunoi. Dar se vede clar ca nu esti.

Trebuie sa ai putin respect pentru cei care organizeaza asa ceva mai ales in conditiile economice din acest an.

Lasa-l si tu Max.....poate nu stiai ca el este unul din promotorii offroadului in Romania......asta ca sa nu mai zici ca nu stie cum se organizeaza un concurs.... :ha: :ha: :ha: :ha: Il citez...."La inceputul erei concursurilor off road am ajutat la desfasurarea lor. Dupa un an de spectator am incercat sa citesc roadbook la standard. Cica am luat locul I. Luam loc mai bun dar navigatorul meu putea citi bine roadbook. Nu avea la el ochelarii de citit si era stresat ca mergem repede. Asa ca am condus si navigat singur..." :ha: :ha: :ha: Un mare CA....AT cu ochi.

Link spre comentariu

Toate adevarate si corect. Cacat nu numai cu ochi dar si cu ochelari. Tuning. Si nu se crede vedeta. Doar pasager trecator. Dar daca am ajuns sa fiu citat - e un progres. :). deci: doreste dracu cadouri si podium. Eu doar un creion doream. De mic copil sint complexat in fata multimii, am morcov in cur de acum ca eu grasul trebuie sa sar afara in loc plin de spectatori sa leg cablul undeva. Asa ca mai calm. Roadbookuri fara greseli e greu. Si nu pot prea mult comenta daca cei buni nu au de comentat prea mult, in fine toti au ajuns ca ghiulelele. Doar mai lasa de dorit. Incearca sa accepti o parere (critica) ca poate sa fie constructiva nu neaparat faleala. Nu trebuie sa poti sa faci un ou sa poti da o parere daca oul e bun sau nu. Si credema ca un "dusman" ca mine care latra slab e mult mai inofensiv decit unul ce musca pe la spate. Eu ce am avut pe suflet am spus, nu am ascuns nimic. In rest e totul bine.

Sportiv nu sint - se vede clar. Cum mama sa ascund grasimea.

Pentru mine weekendul din Bucovina a fost frumoasa. Mai ales ca am revazut meleagurile ce vizitasem toamna trecuta. Nu am sa uit nici veverita de pe traseu. Vremea favorabila clar ca a fost pila a fortei religioase din zona.

Dar Max - lasa-ma sa uit felul in care baiatul cu Jeep incerca cu gura plina, mestecind ceva sa ceara iertare ca ne-a tamponat. (si inca doua masini).

Noi nu am cerut si acceptat bani ca am mers sa ne distram - nu pentru cadouri...

Nu stiu daca ma exprim corect sa intelegi diferenta.

Max, lasa-ma sa simt gust amar si lipsa de fair-play vazind cum un barbat ce isi da cuvintul si mina o zi iar urmatoarea isi pierde sira spinarii pentru gustul a mie de euro. Un concurent apreciat si de mine/noi dar nu ca barbat cu cuvint. fair-play a inceput sa se masoare in bani. Eu nu am tangenta cu bani, nici plus nici minus. Si sa fie clar ca nici soferul meu. La simpla posibilitate/speranta deja de a o cistiga si el si secuiul au dat mina ca o ofera unui orfelinat. Soferul meu dorea doar cupa ce promisese ficei sale de 5 ani. Eu aveam doar grija sa pastrez in conditii bune ecusonul ce am primit. Asta e amintirea mea. Ecusoane cu snur pe un cui. E mult Max?

Tricourile la pastrez. Am invatat de la Szekely Karcsi ca aste sint cele mai scumpe tricouri ce putem avea. Chiar daca lasa culoarea galbena jalnic la spalare cum fac cele din Mures. Deci le port mindru. E mult pina sa ai un tricou.

Sper sa pot umple paharul cu apa clara. Si daca vii la Mures sa rizi de noi si de vedeta ta - am pus de o parte sampania din Bucovina.

Unul, o leaca mai mare vedeta decit mine, Steinbeck scria: "mai asteapta putin, nici o suparare nu poate supravietui scurgerii timpului"

O zi buna va doresc.

Istvan

Link spre comentariu

Ce ne-am face daca n-ar exista diversitate.... Si pareri pro si contra... si liberul arbritru...?

Istvan, :W

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Bine ai venit!

Mi-am editat singur postul intrucat era foarte dur! Si eu CHIAR nu am nimic cu ungurii ... :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare