think247 Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Suzuki Samurai 1995 1300cc injectie. (owner: Rares, Brasov, 29 ani, fotograf) m-am prezentat deja pe forum cu ceva vreme in urma, am revenit cu noua mea jucarie :) my toy: SUZUKI SAMURAI 1995 1.3i - www.thereisnoplan.com my self: fotograf, pasionat de offroading Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Samurai de Brasov Bun venit in :cl Sa o stapinesti sanatos si sa ne vedem la treaba (OFF-ROAD) ,Cauta si la :cl BRASOV !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Samurai de Brasov :W :cl sa ai grija ce alune-i dai sa manance Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Samurai de Brasov :W :cl Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Samurai de Brasov Salutare si noroieli placute :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Samurai de Brasov Pai si de ce nu ai postat mai departe pe topicul pe care il deschisesesi deja? slp :P :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
think247 Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Samurai de Brasov Pai si de ce nu ai postat mai departe pe topicul pe care il deschisesesi deja? slp :P :ha: :h5 initial m-am prezentat in "Topic de prezentare a membrilor" :) my toy: SUZUKI SAMURAI 1995 1.3i - www.thereisnoplan.com my self: fotograf, pasionat de offroading Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Samurai de Brasov bine ai venit in :cl OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Samurai de Brasov Si acum, aici, nu esti tot in "topic de prezentare a membrilor"? :ha: :P Sau asta e "topic de prezentare a masinilor"... :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
think247 Postat Iunie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Samurai de Brasov asta e topic de prezentare samurai de brasov :) my toy: SUZUKI SAMURAI 1995 1.3i - www.thereisnoplan.com my self: fotograf, pasionat de offroading Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Samurai de Brasov La rubrica de Prezentare a membrilor :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
think247 Postat Iunie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Samurai de Brasov true. ma ajuta un moderator sa mut topic-ul in categoria suzuki ? my toy: SUZUKI SAMURAI 1995 1.3i - www.thereisnoplan.com my self: fotograf, pasionat de offroading Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Samurai de Brasov :bravo , roaga-l pe Yonutz ca e online! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: Samurai de Brasov Frumoasa masina, si ii sta bine in alb :) De unde ai cumparat-o? Cu cati bani? Ce probleme nu s-au vazut la prima vedere si au aparut pe urma? De km nu stiu ce sa mai cred. :bravo father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: Samurai de Brasov :W :cl :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: Samurai de Brasov :W consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
think247 Postat Iunie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: Samurai de Brasov Frumoasa masina, si ii sta bine in alb :) De unde ai cumparat-o? Cu cati bani? Ce probleme nu s-au vazut la prima vedere si au aparut pe urma? De km nu stiu ce sa mai cred. :bravo Am cumparat-o de la un actor de la teatrul din Tg. Mures si nu prea am descoperit probleme, nici la prima vedere, nici ulterior, exceptand faptul ca nu prinde frana de mana (deloc). Am fost cu masina la Dan Bucuras si concluziile lui ar fi: - de schimbat rulmenti roata stanga fata - ceva joc in grupul de fata si in cutia de transfer - frana de mana nu prinde: cablu dreapta (frana de mana) / ferodouri spate - semering punte fata pe nuca (pierde ceva ulei) - trebuie schimbata bateria si facut un sistem de prindere (acum nu e prinsa deloc) De Km nici eu nu stiu ce sa cred, masina arata foarte bine, i-am dat jos pragurile weekend-ul trecut sa vad cum sta cu rugina si am fost foarte placut impresionat. Am fost intr-un magazin de piese auto din Brasov si software-ul lor nu a recunoscut seria masinii, drept urmare nu prea au fost in stare sa descopere piesele necesare. In curand am sa demarez si eu un proiect de "preparare". Pe moment vreau sa rezolv micile probleme, ma familiarizez cu masina si acumulez informatie (fur meserie). my toy: SUZUKI SAMURAI 1995 1.3i - www.thereisnoplan.com my self: fotograf, pasionat de offroading Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate