gtdflorin Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 DACA MA POATE AJUTA CINEVA..DAU O BERE :x CA MECANICII....... TREABA E CA DACA CUPLEZ 4X4 SI MA DAU MAI TARE ,SE APRINDE UN BEC DE AVERTIZARE,DAR NU ASTA BAIUL CI DUPA CE DECUPLEZ PARCA RAMANE BLOCATA IN A 3 -A DACA MERG IN DRIVE,IN VARIANTA MANULA 1,2,3, MERGE. DUPA CE SE MAI "RACORESTE" REVINE LA NORMAL.AM FOST LA 2 SERV. CU EA DAR RASPUNSUL A FOST INVARIABIL:"AAAA E AUTOMAMATA ,NU STIM" MULTAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: CUTIE AUTOMATA FRONTERA 2 in primul rind buna ziua...te asteptam pe la viewtopic.php?f=4&t=6684 sa ne spui ce si cum ....apoi nu mai scrie cu majuscule :h5 si la problema: ce bec se aprinde? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gtdflorin Postat Iunie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: CUTIE AUTOMATA FRONTERA 2 Ca un om civilizat (ce ma consider) am luat nota de regulament,chiar daca am intrat cu bocancii :sr ,revenind la problema cutiei este un indicator rosu gen roata dintata cu ,,!" in mijloc.Un sfat ,o idee, sau o locatie cu mecanici dibaci in Bucuresti si dau o :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: CUTIE AUTOMATA FRONTERA 2 Cum stai cu uleiul din cutie: mai e la nivelul dat de fabricant; a fost shimbat recent? Dar filtrul de ulei din cutie? :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: CUTIE AUTOMATA FRONTERA 2 becul iti arata un defect al transmisiei. Acolo nu sunt prea multui senzori si presupun ca e vorba de "oil supraheated", adica iti creste temperatura uleiului din cutie peste valoarea maxima admisa. In acel moment cutia intre pe AVARIE si iti selecteaza tr III, adica treapta cel mai putin folosita si deci cea mai probbabila de a te duce cu bine ........ la service. cauze posibile; - pilotaj stupid in off road, adica dai in ea in Drive, lasand sa schimbe tr superioara si fortand patinaj.......deci supraincalzire. Aceeasi chestie pt utilizarea in cond grele a masinii neutilizand reductorul - uzura kitului de ambreiaje, determina suprapatinaje si ....... supraincalzire - colmatarea radiatorului de racire a uleiului cutiei de viteze, aflat in radiatorul de apa al masinii...............deci supraincalzire O alta posibilitate ar fi ca senzorul sa atentioneze "LOW OIL Pressure ", presiunea scazuta a uleiului in cutia de viteze. Cauze posibile: - scaderea fluiditatii uleiului din cauza supraincalzirii cutiei de viteze - utilizarea unui ulei cu vascozitate inferioara celui recomandat de fabricant sau cu depasire a intervalului de schimb - uzura pompei de ulei a cutiei de viteze - colmatarea filtrului de ulei al cutiei de viteze - colmatarea uleiului de cutie cu apa ca urmare a spargerii serpentinei de racire ulei din radiatorul de apa ..........ei , mai sunt si altele! Cred ca pe baza sugestiilor ce ti le-am facut ai deja material pt a incepe lista de testare. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: CUTIE AUTOMATA FRONTERA 2 Acum mai are o problema: s-a apucat sa schimbe uleiul din cutie si dupa ce l-a dat jos a constatat ca nu gaseste busonul/surubul de umplere. Eu nu am putut sa-l ajut. Mi-am schimbat calculatorul (de 20 de ori mai performant, dar nu reusesc sa mai instalez nici un program auto) :P . Daca stie cineva sa-l ajute cu un sfat sau un sevice, ca la service-urile la care a intrebat el a primit niste raspunsuri ... gen: "nu stim", "tot pe acolo pe acolo pe unde l-ai scos" sau "uleiul din cutie se schimba la 1 000 000 km" adica niciodata :P . Numai bine. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: CUTIE AUTOMATA FRONTERA 2 Acum mai are o problema: s-a apucat sa schimbe uleiul din cutie si dupa ce l-a dat jos a constatat ca nu gaseste busonul/surubul de umplere. Eu nu am putut sa-l ajut. Mi-am schimbat calculatorul (de 20 de ori mai performant, dar nu reusesc sa mai instalez nici un program auto) :P . Daca stie cineva sa-l ajute cu un sfat sau un sevice, ca la service-urile la care a intrebat el a primit niste raspunsuri ... gen: "nu stim", "tot pe acolo pe acolo pe unde l-ai scos" sau "uleiul din cutie se schimba la 1 000 000 km" adica niciodata :P . Numai bine. La o masina am bagat uleiul prin joja de la cutie. Tot asa, nu gasisem busonul de umplere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gtdflorin Postat Iunie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: CUTIE AUTOMATA FRONTERA 2 Sal ,nu am gasit nici un buson dar am afat ca uleiu din cutie se raceste si intra in radiatorul de apa (bicorp) si l-am introdus pe la stutul care intra in radiator.Umplerea a fost mai mult ajutata de gravitatie .nu stiu si nu cred ca metoda asta o recomanda constructorul dar.........problema rezolvata partial,voi vedea daca functioneaza bine cutia Urmatoarea treaba e cu montajul GPL, recomadari ceva gasesc? Salutari si multam de sfaturi :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: CUTIE AUTOMATA FRONTERA 2 Nu vad de ce nu. S-au pus si pe V8, V6 etc. asa ca ... Am si eu, merge foarte bine. Intradevar, nu mai am portbagaj, dar ... asta e. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate