Astral Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Toate bancurile cu Chuck Norris sunt inventate de Chuck Norris !!! Iar bancul de mai sus....eu l-am inventat !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Toate bancurile cu Chuck Norris sunt inventate de Chuck Norris !!! Iar bancul de mai sus....eu l-am inventat !!! :ha: :ha: Minte odihnita! :ha: Iarta-ma ca mi-am permis remarca. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Am auzit alta aseara; Chuck Norris nu are casuta vocala la telefon. Are castel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Toate bancurile cu Chuck Norris sunt inventate de Chuck Norris !!! Iar bancul de mai sus....eu l-am inventat !!! :ha: Toata lumea a vazut ca esti mai tare ca Chuck Norris, de mult timp. Din informatiile mele, Chuck Norris se chinuie de cativa ani sa-si faca un cont aici pe forum dar nu reuseste din cauza ta, ca-l stergi inainte sa faca prima postare. Bancul asta l-ai inventat tot tu, si l-ai postat aici folosind userul meu, din modestie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Ianuarie 11, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Casa de vacanta a lui Chuck Norris Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Chuck Norris Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 (editat) Re: Faptele lui Chuck Norris Sunt Chuck Norris si vand casa de mai sus fara sa am nevoie de prezentare si de minim 20 de posturi. Comenteaza cineva????? Editat Ianuarie 11, 2013 de Chuck Norris Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Eu ! =)) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 (editat) Re: Faptele lui Chuck Norris Sunt Chuck Norris si vand casa de mai sus fara sa am nevoie de prezentare si de minim 20 de posturi. Comenteaza cineva????? Mars ma de-aici ca TE-AI BANAT SINGUR !! :ha: Editat Ianuarie 11, 2013 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Chuck Norris Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Cu o mana ma ban-ez si cu cealalta postez bai fraierilor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Chuck Norris are voie sa puna cratima unde vrea p*** lui !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Chuck Norris are voie sa puna cratima unde vrea p*** lui !!! :ha: :ha: Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Ce avatar si-a tras fraieru`.....mi-a zis ca cica sa-i transmit mesajul de mai jos : [ATTACH=CONFIG]163836[/ATTACH] :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 (editat) Re: Faptele lui Chuck Norris Chuck Norris a banat forumul? =)) Daemonus, te lipisi de un "badge of honour", ha? In locul tau l-as pastra pe veci, numai tu si Ciuc Noros sunteti banati de insusi Ciuc Noros. Si faptul ca e forever inseamna ca ai devenit nemuritor! Editat Ianuarie 11, 2013 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Eu sunt cel mai norocos , mi-am petrecut craciunul si reveliuonul cu insusi chuck noris :)))) Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Sunteti cu capu'! :ha: Azi am avut niste nervi in mine, dar am ras toata ziua de ultimele faze, noroc cu ele, ca altfel faceam o revolutie azi! :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Ianuarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Cu o mana ma ban-ez si cu cealalta postez bai fraierilor! Atunci nu esti autentic; pt. asa ceva CHUCK NORRIS foloseste o singura mîna, iar cu cealalta da din picioare. :ha: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Ianuarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Ce s-a intimplat cind Chuck Norris a dat peste cineva cu masina? Victima a fugit de la locul accidentului. Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Ianuarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Ce s-a intimplat cind Chuck Norris a dat peste cineva cu masina? Victima a fugit de la locul accidentului. :ha::ha::ha: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Chuck Norris a scris la BAC cu guma de sters si a luat 10 !!! :no11 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Pe Chuck Norris la nascut o matusa pentru ca nimeni nu a avut curaj sa f..a pe maicasa:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Chuck Norris a vazut sfarsitul serialului "Tanar si Nelinistit" :ha Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Atat! Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Inelul de logodna al L U I fabricat la uzinele din Mordor, dupa ce l-a pierdut i-a pus pe toti sa-l caute; stiti ce s-a intamplat ........... danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Chuck Norris sta pe loc cu viteza luminii. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate