Patrolator Postat Aprilie 19, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris De ce nu il intrebi pe Ciac Noris ...el stie sigur ... :ha: Nu stiu cine e Ciac Noris. Eram curios de "productivitatea" colegului @Tavi D. vs. CHUCK NORRIS, care bineînteles ca o freaca pe toata.:ha: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 19, 2013 Partajează Postat Aprilie 19, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Nene ...suntem in Rumania ...Ciac ...e ciac ...daca eram in Germania Ciac era Ciacultz ...evident menta ... tot menta ramane ...Chuck sau cum naibii vrei sa-i spui ... tot o freaca toata, nimic nu lasa ...frecator de menta international:ha: Ontopic ... O piatra o poti crapa in doua sau mai multe ...Ciac ...a crapat doua pietre ...in una! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 20, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Nene ...suntem in Rumania ... Tu si cu cine? ...ca CHUCK NORRIS e peste tot.:ha: :h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbstao Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 (editat) Re: Faptele lui Chuck Norris Chuck este facut cica de o matusa. Nici un barbat nu a avut curajul sa i-o traga maica-sii. Editat Mai 13, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iunie 11, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Chuck Norris poate înalta un zmeu fara vînt... si fara zmeu. Suma pe care trebuie sa o platesti în cazul încheierii unei asigurari de viata, se calculeaza în functie de distanta la care locuiesti fata de Chuck Norris. Chuck Norris rapeste extraterestrii. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plastec Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris ARO 10.4 aka Greuceanu ... am cu ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Chuck Norris nu poarta ceas. El decide cat e ceasul. In loc de picaturi de ochi, Chuck Norris foloseste sos picant. Cand Chuck Norris taie ceapa, nu plange el, plange ceapa. Chuck Norris stranuta cu ochii deschisi. Chuck Norris a reusit sa numere pana la infinit. De doua ori. Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Septembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Chuck Norris a reusit sa numere pana la infinit. De doua ori. Ceea ce însa multi nu stiu, e ca, de fiecare data a început numaratoarea de la - (minus) infinit.:ha: :h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris http://kitup.military.com/2012/08/picture-chuck-norris-born-nazis.html ... eu zic ca numai asa poate incepe o legenda :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris http://kitup.military.com/2012/08/picture-chuck-norris-born-nazis.html ... eu zic ca numai asa poate incepe o legenda :grin: 9 mai ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Lacrimile lui Chuck Norris vindeca orice boala.Problema e ca el nu plange niciodata. Chuck Norris s-a nascut intr-o cabana construita de el. Chuck Norris a inghitit odata un borcan de somnifere. L-au facut sa clipeasca. Chuck Norris a trantit odata o usa rotativa. Chuck Norris da ban la admin. (Deci mare atentie domnilor administratori) :ha: :ha: :ha: Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris ....... Chuck Norris da ban la admin. (Deci mare atentie domnilor administratori) :ha: :ha: :ha: S-a fumat demult......:ha:......Vezi de la #401 in continuare...... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?43654-Faptele-lui-Chuck-Norris&p=854125&viewfull=1#post854125 :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris No bun,hai ca astea sigur nu ,,s-o fumat'' : Singura femeie care l-a refuzat pe Chuck Norris este Elodia.Si acum inca o cauta. CNN este denumit dupa Chuck Norris = Chuck Norris Network Cand Chuck Norris s-a nascut nu el a izbucnit in plans ci doctorul. Chuck Norris intra pe Facebook de pe interfon. Chuck Norris a inventat apa calda. Cica speranta moare ultima.GRESIT!! Chuck Norris moare ultimul! MacGyver a fost ucenicul lui Chuck Norris,iar unchiul lui a fost Charles Bronson. Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Singura femeie care l-a refuzat pe Chuck Norris este Elodia.Si acum inca o cauta. Asta-i suprema! :ha: Va dati seama cate sute de emisiuni mai poate sa faca acum DDD? :ha: Saracul Cioaca, face puscarie degeaba... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Ce s-a intamplat cind Chuck Norris a auzito pe primarita Madridului vorbind in engleza la candidatura pentru Jocurile Olimpice din 2020: 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Ce s-a intamplat cind Chuck Norris a auzito pe primarita Madridului vorbind in engleza la candidatura pentru Jocurile Olimpice din 2020: @Teodor4x4 - Frățioare, dar alt avatar nu ai mai găsit? Că mă cutremurai când îl văzui. Cred că de avatarul tău s-ar speria puțin și Chuck Norris.:ha: Puțin, adică 0,000000001 secunde, după care ar strănuta odată cu ochii deschiși cum strănută el, și avatarul tău ar dispărea instant, dimpreună cu întreg forumul club 4x4, într-un vortex născut din strănutul lui sănătos, direct pe stick-ul de 2 Gb al lui Chuck, pe care are arhivat tot internetul! :h5 :ha::ha::ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris @Teodor4x4 - Frățioare, dar alt avatar nu ai mai găsit? Că mă cutremurai când îl văzui. Cred că de avatarul tău s-ar speria puțin și Chuck Norris.:ha: Puțin, adică 0,000000001 secunde, după care ar strănuta odată cu ochii deschiși cum strănută el, și avatarul tău ar dispărea instant, dimpreună cu întreg forumul club 4x4, într-un vortex născut din strănutul lui sănătos, direct pe stick-ul de 2 Gb al lui Chuck, pe care are arhivat tot internetul! :h5 :ha::ha::ha: :ha::ha::ha::ha: 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris :off @Teodor4x4 - avatar : Pentru o fractiune de secunda am crezut ca-i GPScu,jur! Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreiBizzy Postat Septembrie 14, 2013 Partajează Postat Septembrie 14, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Jeep Cherokee XJ 2.5TDI Lift: RUBICON EXPRESS,3.5-inch Super-Flex Yamaha Grizzly 550, Honda xr 400,Yamaha wr 450 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 14, 2013 Partajează Postat Septembrie 14, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Teodor, eu zic sa postezi infamul avatar aici, macar sa stim ce desenu' lu' Chuck Norris ai avut sa ii ingrozesti asa pe colegi! :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 14, 2013 Partajează Postat Septembrie 14, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Lui Chuck Norris i s-a aprobat proiectul de exploatare cu aur la Rosia Montana ptr a obtine ...cianura! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 14, 2013 Partajează Postat Septembrie 14, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Lui Chuck Norris i s-a aprobat proiectul de exploatare cu aur la Rosia Montana ptr a obtine ...cianura! MORTALAAAA!!!!!:1:rsp:10 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Septembrie 14, 2013 Partajează Postat Septembrie 14, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 14, 2013 Partajează Postat Septembrie 14, 2013 (editat) Re: Faptele lui Chuck Norris Teodor, eu zic sa postezi infamul avatar aici, macar sa stim ce desenu' lu' Chuck Norris ai avut sa ii ingrozesti asa pe colegi! :) Este vorba despre acest avatar: @lee99 si faza cu Guetta ''s-a fumat'' deja :grin: :h5 Editat Septembrie 15, 2013 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 2, 2013 Partajează Postat Octombrie 2, 2013 Re: Faptele lui Chuck Norris Daca Chuck Norris te suna din gresala pe fix, de fapt nu el a gresit ci tu te afli in casa gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate