Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

lipire terminal

cos

Postări Recomandate

Stiti cum se poate lipi un terminal de la dezaburire, in conditii de siguranta, pentru ca teoria e seducatoare, am cumparat aliaj de lipire cu punct de topire scazut dar parca e unul din defectele la care nu merita riscul.Ati mai reparat si altfel ? Era un adeziv cu un inalt cotinut metalic (ag) dar de ceva timp nu mai dau el .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: lipire terminal

Stiti cum se poate lipi un terminal de la dezaburire, in conditii de siguranta, pentru ca teoria e seducatoare, am cumparat aliaj de lipire cu punct de topire scazut dar parca e unul din defectele la care nu merita riscul.Ati mai reparat si altfel ? Era un adeziv cu un inalt cotinut metalic (ag) dar de ceva timp nu mai dau el .

Cei de la Wurth au ceva solutie pentru reparat circuitele de dezaburire de pe lunete dar nu mai stiu cum se numeste.

Link spre comentariu

Apeleaza la un centru de parbrize. Acum ceva timp eu am avut si garantie de la un astfel de centru aici in Brasov, iar reparatia a costat mai putin decat un flacon de solutie.

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

Multumesc pentru informatii, daca nu ma descurc o rezolv intr-o " pauza tehnologica " din concediu pe undeva prin tara. In Galati e o mare gaura neagra unde nu gasesti nimic ce trece de rulmenti, se uita la mine lung de parca sint un groenlandez dezbracat.....Ati incercat sa lipiti cu aliaj tiffany pe lunete vreun terminal ? La centrele de parbrize din orasul meu de la Dunare am gasit numai retaileri de apa de Dunare.

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Care este centrul din Brasov unde te-ai rezolvat ?

Link spre comentariu

Fost....raspunsul a fost :"shit hapens" , nu stiu daca am scris corect in rongleza.... mai stii pe undeva?

Link spre comentariu

Salut !!!

La fel am patit si eu mai demult la o Dacie nova si nu am gasit nimic .

Dar fiind romin am inventat o chestie am pilit o groaza de metal cit mai fin apoi l-am amestecat cu poxipol .

A functionat pina am vindut masina 1an aproape

Aurel

Nu orice om poate fi mare OM!!!
Link spre comentariu

Care este centrul din Brasov unde te-ai rezolvat ?

Este un atelier pe strada Scolii nu stiu exact numarul, acolo am rezolvat eu. Un alt centru de parbrize pe care il recomand, am schimbat de curand la ei, este in incinta Autogarii 2, pe strada Avram Iancu. Cand ajungi in Brasov, da un semn si incercam sa te ajutam.

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

In Brasov ai urmatoarele variante :

1.Pilkington Brasov

Brasov , BV

Str. Tarnavei nr. 5, cod postal 500327

tel: 0268-323.111

2.Zsoltglas

Atelier: str. Scolii nr. 6A

Tel: +40 268 470 923

Telefon urgente: +40 744 376 858

3.Dexiz

Brasov-Sacele, Str. Calea Bucuresti nr.7C (Langa Podul Darste)

Tel: 0268 336115; Mobil: 0722 193440

4.Euro parbrize sunt aceiasi care aminta sorin de la autogara

Contact Brasov: str. Zizinului nr.125A (in curtea Magnicom)

Tel.: +40 268 422 005

Mobil: +40 730 999 299

Eu unul am lucrat cu majoritatea, cel mai multumit am fost de cei de la dexiz, Au facut mereu o treaba de calitate si au lucrat profesionist si in plus pretul a fost mereu mai mic decat la ceilalti

Recomand sa dai cate un telefon inainte la fiecare firma sa vezi daca te pot rezolva

Bafta si sper sa reusesti :h5

Link spre comentariu

Multumesc frumos la toti, daca nu ma descurc , 'sun un prieten'...

Link spre comentariu

Am vorbit la Wurth.

Au un adeziv conductor cu argint pt. reparatii la instalatii electrice.

Costa cam120-150 ron flaconul.

Daca te interesaza, da-mi un PM.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Inca o data, multumesc frumos la toata lumea.Ghidandu-ma dupa principiul, 'voi spuneti ca nu se face ,eu vreau o rezolvare' , am lipit terminalul cu adeziv electroconductiv.Vorba unui clasic :rahat cu mac ! Acum face baiatu' un alt terminal in forma de pieptan din tabta de alama de 0,08 cu un terminal cositorit si o iau de la capat....dreaq , mai bine bagam banii intr-o sonda pt rezervor..... daaaar dupa ce vad ca mere treaba ma duc la Dr Parbriz sa-mi iau berea....vad eu ce fac cu ea 'ca io nu bieu'.....

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 4 ani mai târziu...

Dupa ce m-a slujit cu credinta fo' patru ani sau cat o fi trcut pana acum , piesa de cupru s-a dezlipit la -18 grade , cojindu-se de pe adeziv . Cand am lipit-o nu mi-a dat prin capatana s-o fac sita . Adica , mi-a dat , dar ....

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Dupa ceva timp si mai multe incercari am concluzionat ca niciuna din solutiiile electroconductive nu sunt satisfacator de bune . Si , gata !

Trecand la alt nivel ... cine mai face parbrize la comanda in Romania ? As vrea sa-mi fac un parbriz cu retea interioara sau cel putin luneta si geamurile laterale - sunt plane , se pot face din duplex , as incerca duplex cu retea interioara .

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Se pare ca au cam renuntat romanii sa mai faca parbrize cu retea interioara , asa ca nu ramane de aplicat decat solutia de rezerva : suflanta cu aer cald incorporata in haion sau cel putin tubulatura in cauza ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare