Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Inmatriculare provizorie - intrebare

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Am cautat dar nu am gasit nimic... asa ca intreb daca stie cineva :h5

Am masina cu numarul din Spania si sunt cetazean spaniol, dar rezident in Romania... anul viitor trebuie sa trec ITPul, si cu numarul actual tot trebuie sa me duc in Spania cu masina pt asta...

Intrebare este, pot inmatricula masina cu numarul provizoriul (ca aia care are masini de leasing) in Romania si trec ITPul aici?... merita sa fac asta?...

Tot ma bate capul sa gasesc o solutia, ca daca trebuie sa me duc in Spania, gluma me iese cam scumpa :P

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Inmatriculare provizorie - intrebare

Cauta niste baieti si fa-ti una naspa.La noi in tara nu cred ca o sa i probleme.Astia nu le depisteaza nici pe astea false romanesti.Tu oricum te scoti ca arati actele de spania la control.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Nu merge, ca in momentul cand intra in Sapnia cu masina, hop si politia langa el! Cred ca la prima camera video e si anuntat echipajul, ce tu crezi ca e ca la noi....

Link spre comentariu

Nu merge, ca in momentul cand intra in Sapnia cu masina, hop si politia langa el! Cred ca la prima camera video e si anuntat echipajul, ce tu crezi ca e ca la noi....

Ce am zis eu este valabil pt.romania.Am inteles de la alfonso este ca dc se duce special pt itp il costa cam mult dc se du ce cu masina.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

inmatriculeaz-o in bulgaria . e cea mai avantajoasa varianta financiara .

Evident, inmatricularea pe Bulgaria e cea mai ieftina si mai rapida varianta!

Ca sa merite sa faci ITP-ul in Ro masina trebuie inmatriculata in Ro, deci trebuie sa platesti taxa, sa o inmatriculezi etc ... Din ce informatii detin eu am inteles ca nu exista nici o alternativa 12B (inmatriculare provizorie pe 6 luni sau 1 an ptr masinile utilizate pe persoane straine rezidente/nonrezidente) De asemenea inmatricularea provizorie nu iti rezolva problema ...Adica poti face RAR-ul implicit ITP-ul si autenticitatea dar daca nu o inmatriculezi definitiv in Ro dupa cele 3 luni (cat poti sa-ti iei nr provizorii) NU mai poti circula cu ea deloc!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare