Marius C alias Turagmes Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 azi am intors pe dos toate magazinele de piese auto din oras in cautarea unui simering de la reductor .....cel de la flansa cardanului spate....n-am gasit la nimeni.....decat daca ma duceam la ei cu piesa in mana :grin: deci....ma poate ajuta cineva cu cotele acestui simering? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Simering reductor la ei in calculatoare e cu grosimea de 8 nu cum da programul 9mm. Parca 72 cu 40 si 9mm grosime e cel original si softul de ei da 72/40/8. Ala se gaseste, l-am scimbat eu in vara. Si eu scorbelesc prin oras dar dupa cel de pa fata. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Simering reductor Multam fain....tu il cauti pe cel de la reductor din fata sau de la diferentialul fata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Simering reductor Sunt niste coduri pe pungulitele cu simeringuri de la kit-ul meu de reductor de la Petroworks. Dimensiunile nu le stiu. Daca nu le vedeti in topic-ul legat de Kaprun, va trimit o foto mai mare, daca va ajuta. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Simering reductor multumesc....cel mai bine ...daca ai un simering vechi....i-ai masurile cu un subler....ca astia de aici stiu sa caute numai dupa dimensiuni :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate