andr3izxz Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Aici este vorba despre a doua masina a prietenilor mei si m-au rugat sa o prezint si pe aceasta. Batrana este un Patrol Y60 muncit.. Acum o saptamana masina a fost taiata pentru a fi bagata la off road. Pun niste poze cu ea taiata pentru ca numai asa am. Voi reveni cu poze cum arata inainte si in timpul taierii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Proiectul "Batrana"Patrol Y60 A dat boala in noi toti cu taiatul masinilor. :grin: Spor la treaba. Sa ne tii la curent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Proiectul "Batrana"Patrol Y60 Alooooooooooo! Ascundeti flexurile ca astia taie tooooot! :ha: :ha: :ha: Spor la treaba! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Proiectul "Batrana"Patrol Y60 Sa aveti spor, "chirurgilor"! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Proiectul "Batrana"Patrol Y60 Ceva schite sau o descrierea noului proiect de diploma in ale OFF ROAD-ului ; Spor la treaba :bravo !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andr3izxz Postat Iunie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: Proiectul "Batrana"Patrol Y60 Multumesc pentru primire.Schite nu avem,totul e in cap.. Poze cu masina acum un an.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andr3izxz Postat Iulie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Proiectul "Batrana"Patrol Y60 ma puteti ajuta si pe mine cu niste poze cu y60-uri taiate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Proiectul "Batrana"Patrol Y60 Asta-i foarte misto. participant TAT de cativa ani http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Proiectul "Batrana"Patrol Y60 De fapt asta-i un Patrol lung, foarte frumos preparat. Are aripile fata si capota din fibra de sticla foarte bine finisate. Anul asta a renuntat la troliile laterale si in locul lor a pus cate doua canistre :grin: , dar si asa are trei trolii. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Proiectul "Batrana"Patrol Y60 Foarte frumos troll-ul frantuzesc :banana :banana :banana Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andr3izxz Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Proiectul "Batrana"Patrol Y60 multumesc mult. daca mai aveti poze va rog sa mai puneti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andr3izxz Postat August 15, 2009 Autor Partajează Postat August 15, 2009 Re: Proiectul "Batrana"Patrol Y60 am revenit cu poze cu masina inaintea taierii si o poza cu scaunul copilotului.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andr3izxz Postat August 15, 2009 Autor Partajează Postat August 15, 2009 Re: Proiectul "Batrana"Patrol Y60 poze cu scaunul si masina cum arata la ora actuala.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andr3izxz Postat August 15, 2009 Autor Partajează Postat August 15, 2009 Re: Proiectul "Batrana"Patrol Y60 altele.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andr3izxz Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 Re: Proiectul "Batrana"Patrol Y60 am revenit cu niste poze cu ce am mai facut pe la masina..am facut suportul de la rezervor..am vopsit sasiul si am pus bara pe spate si am taiat aripile.. Poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Proiectul "Batrana"Patrol Y60 promitoator, dar nu ramane inca prea lunga??/ si pe puntea spate o sa fie apasare f f mica, ceea ce nu e bine oare nu ar fi mai bine ca rezervorul sa fie pozitionat deasupra punti spate? o masina descentrata ca si greutate, in teren e uneori mai proasta si instabila decat una grea forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andr3izxz Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 Re: Proiectul "Batrana"Patrol Y60 va avea o platforma la spate..care va fi destul de grea..iar mai mult nu puteam sa taiem din sasiu..e la fel de lunga ca cea galbena.. o poza cu suportul rezervorului.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andr3izxz Postat August 26, 2009 Autor Partajează Postat August 26, 2009 Re: Proiectul "Batrana"Patrol Y60 astazi am inchis o bucata din cabina.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andr3izxz Postat Decembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Proiectul "Batrana"Patrol Y60 Am si uitat de acest topic..la masina s-au mai intamplat cateva...un body lift,aripile taiate,inchis cabina,facut suportii la scaunul pt pasager,si am inceput sa facem cusca.am facut pragurile si `platforuma`:)) deocamdata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Proiectul "Batrana"Patrol Y60 frumos proiect,mult efort :1 poate pragurile un pic mai sanatoase :h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andr3izxz Postat Decembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Proiectul "Batrana"Patrol Y60 Multumim...pragurile sunt destul de sanatoase..parca in realitate sunt mai groase,nu stiu de ce au iesit asa in poza:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andr3izxz Postat Septembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Proiectul "Batrana"Patrol Y60 Nu s-a mai postat demult pe aici...voi reveni cu detalii cat mai curand..mai avem putin si terminam cusca in totalitate,am pus si roti pe ea..voi reveni cu poze saptamana asta sper. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andr3izxz Postat Septembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Proiectul "Batrana"Patrol Y60 Am revenit doar cu doua poze din pacate...voi reveni cu poze facute ziua.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate