akos.kacso Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Cine ma poate ajuta cu un mester pentru springuit arcuri in Tg Mures sau in zona. Nume firma, nr de telefon, sediu... orice. Sta masina pe butuci de 2 saptamani, fara arcuri :) si vine offroad mures trophy.... Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: Springuit arcuri la samurai :hi Cred ca vrei sa ramai fara arcuri in teren. Ca un sfat prietenesc renunta la operatia de springuire. Daca nu crezi in astfel de sfaturi vezi ca sunt sunt pareri si rezultate pe forum Suzuki in urma springuirii ori la rece ori la cald :h5 si bafta SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akos.kacso Postat Iunie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: Springuit arcuri la samurai buna, foarte multi de aici din forum au facut operatia de springuire si au zis ca sunt multumiti de cum a iesit... eu personal am vorbit cu mai multi mesteri de la firma unde lucrezi, si miau zis ca teoretic daca treaba este facua cum trebuie nu se poate intampla nimic rau... bugetul pentru masina fiind limitat, si fata masinii este destul de lasata... nu am alte alternative... dar tea-asi rua sami spui in care forum ai vazut experienta proasta cu springuire la samurai... ecentual pune si un link. Deci inca odata, cine ma poate ajuta cu un mester care sa fie bun in springuit arcuri? Trecand prin Brasov am vazut undeva pe centura o firma care produce arcuri lamelare... oare fac si springuiri? Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: Springuit arcuri la samurai Trecand prin Brasov am vazut undeva pe centura o firma care produce arcuri lamelare... oare fac si springuiri? Da fac !!! Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: Springuit arcuri la samurai buna, foarte multi de aici din forum au facut operatia de springuire si au zis ca sunt multumiti de cum a iesit... eu personal am vorbit cu mai multi mesteri de la firma unde lucrezi, si miau zis ca teoretic daca treaba este facua cum trebuie nu se poate intampla nimic rau... bugetul pentru masina fiind limitat, si fata masinii este destul de lasata... nu am alte alternative... dar tea-asi rua sami spui in care forum ai vazut experienta proasta cu springuire la samurai... ecentual pune si un link. Deci inca odata, cine ma poate ajuta cu un mester care sa fie bun in springuit arcuri? Trecand prin Brasov am vazut undeva pe centura o firma care produce arcuri lamelare... oare fac si springuiri? Uitate pe aici Subiectul mesajului: Re: Calea SamuraiuluiScris: Dum Mai 31, 2009 12:53 pm :h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akos.kacso Postat Iunie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: Springuit arcuri la samurai "fapt povestea a inceput acum 2 saptamini cind am spriguit la rece toare arcurile" eu doresc sa springuiesc arcurile la cald, asta inseamna: incalzit prin incalzire devine arcul mai moale, se fac corecturile aferente (curbarea arcului) se lasa sa se raceasca iar dupa aceea se trateaza ermic sa devina arcul iarasi elastic. Pentru aceasta operatiune trebuie sa fie dotata firma cu aparatele necesare, respectiv cuptor etc. ori mesterul trebuie sa aiba o eexperienta mare.... Apropo cand se fabrica arcuri noi aceasi preoceduri se urmaresc, deci nu stiu de ce ar putea aparea probleme... Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: Springuit arcuri la samurai Intradevar acel tratament termic dupa prelucrare este problema. Daca incalzirea nu se facec ontrolat de aparate de masurat si dupa ochi, ori arcul se rupe ori se indoaie SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akos.kacso Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Springuit arcuri la samurai firma de springuit arcuri unde am fost eu. in Brasov (pe centura Brasovului) Vazomi SRL 0722 790816 Micu Vasile Poate intereseaza pe cineva Eu zic au facut o treaba ca lumea pentru 100 Ron au rezolvat treaba. Urmeaza sa dau jos si arcurile spate tot pentru springuit Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator popescueugen Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Springuit arcuri la samurai Mi-ar fi mai usor prin tel.0742 136408.Daca nu e tardiv iti pot spune ca am dat multe arcuri la facut si stiu multe.Suna oricand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate