Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

buggy... 4x4

akos.kacso

Postări Recomandate

Mai demult am gasit pe net masinuta interesanta, are punti de sj410, motor si cutia de viteze de la un citroen cantareste aprox 600 kg. Masinuta este destul de capabila in teren... ajunge unde masini mai mari si mai tari raman inpootmoliti...

Suzuki Samurai '95

1.3 69CP

bodylift 5 cm (homemade)

suspensionlift 5 cm (homemade)

cauciucuri simex 215/80/R15

si multe altele :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: buggy... 4x4

daca am inteles eu bine pe site scria ca exista o clasa de trial in anglia unde nu exista co pilot, si traseul trebuie completat fara troliu si alte ajutoare. Deci masina trebuie sa fie cat mai usoara si cat mai mica....

Suzuki Samurai '95

1.3 69CP

bodylift 5 cm (homemade)

Link spre comentariu

daca am inteles eu bine pe site scria ca exista o clasa de trial in anglia unde nu exista co pilot, si traseul trebuie completat fara troliu si alte ajutoare. Deci masina trebuie sa fie cat mai usoara si cat mai mica....

heheheh,la 120 de kile ale mele imi pun role si ma troliez cu elasticul de la chiloti :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Atunci este neinteresanta pt Romania....
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

cu un singur loc probabil ca da... dar cu 2 locuri.... am vazut pe un site undeva offroad in noua zeelanda.... masinile erau aproape atat de mici ca asta .... cu CP multi aprox 150-200 si zburau prin noroaie, santuri etc... Si ma gandesc unde o masina mare 2t 2,5 tone ramane inpotmolit, un buggy de nici o tona zboare prin noroi..... :twisted:

Suzuki Samurai '95

1.3 69CP

bodylift 5 cm (homemade)

Link spre comentariu

Atunci este neinteresanta pt Romania....

Deocamdata ... poate o sa ajungem sau nu, vremurile in care offroad-ul va insemna ture pe un circuit oval plin de namol ... :hi

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

si am mai gasit ceva interesant....

buggy.. motor + cutia viteza honda civic, punti samurai... rest ....multa munca

Suzuki Samurai '95

1.3 69CP

bodylift 5 cm (homemade)

Link spre comentariu

Planuri se gasesc si la badlandbuggy. eu am luat cateva dar nu am reusit sa le fac.

Nu am avut timp. Poate are altcineva.

From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain]

Land Rover - Discovery 2 (Largareta)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare