lauri88 Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 Ma poate ajuta cineva? de ceva timp am o problema cu Vitara (1989) , in mers se opreste masina ca si cand ar scapa ambreiajul sau s-ar opri pentru 1 secunda motorul , insa nu tot timpul , doar dupa ce merg cativa km cu ea . Am crezut ca este de la ambreiaj , insa acesta oricum m-a lasat si ieri l-am schimbat , dar problema nu a disparut. Ambreiajul acum prinde foarte bine, se invart rotile pe loc Atunci cand se poticneste ,se aude un zgomot in cutie si pentru 2 secunde masina se franeaza. La viteze mici nu face probleme , doar de la a 3-a in sus . Sa fie de la ambreiaj ca nu am mers decat 20 km cu el ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: Problema Vitara Daca zici ca se aude ceva sunet si in cutie cand face treaba aia atunci ar fii foarte indicat sa verifici cutia,LA MESERIAS,NU ACASA DE CAPUL TAU suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate