Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pisica!

MagnuM

Postări Recomandate

:( In urma unui accident, azi dimineata, mi-a murit pisica... :cry: Parintii mei sun afectati, mama chiar socata - statea cu ei... :cry:

Am nevoie de un pisoi, pui... Nu stiu cum vor reactiona parintii, daca aduc acum alta pisica - s-au atasat mult de Pufi - dar e clar ca au nevoie de un sufletel in casa... Poate aveti vre-o informatie...

... Inca nu pot sa cred... Eu l-am adus in casa, acum 2 ani si m-am bucurat de el enorm... :cry: :cry: :cry:

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Workman .. imi pare sincer rau. :(

Daca n-ai preferinte la mite, am la corbeanca vreo 5-6 maidaneze imperiale.. corcite acum 2-3 generatii cu birmaneze.

Unele sunt negre cu stea-n piept, unele baltate si unele tigrate.. dar spre deosebire de pisicile "standard" au flocaraia mult mai fina si ceva mai lunga.

Da-mi de veste.

Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :)
Link spre comentariu

Merci mult omule! Nu am prea am preferinte la pisoi. Tot ce-mi doresc, daca se poate, sa-l iau azi...

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

mai asteapta si tu putin... o sa se intoarca... ce daca doar cu 8 vieti...

...suntem romani.... facem haz de necaz....

Asa e! Noroc cu hazul; m-ai facut sa zambesc! Sa sti ca ai avut dreptate; s-a intors... :wink:

Multumesc inca o data pentru oferta BigDude! Am gasit ce cautam, iar reactia parintilor a fost peste asteptarile mele!

... Inca nu ma impac cu gandul... :cry:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare