Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Stergerea postarilor

White Wolf

Postări Recomandate

Am si eu o nelamurire...am observat ca s-au sters niste postari de-ale mele.

Citind cu atentie :rules , si aducandu-mi aminte cu exactitate ceea ce am scris, am ajuns la concluzia ca acele cuvinte nu puteau deranja pe nimeni. Nu contineau injuraturi sau nu "atacau" pe nimeni.

Sa fi fost sterse din greseala?

S-a mai intamplat si altora?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Stergerea postarilor

sa intmplat la sectiunea de aro-ims

am sters in 2 randuri postuiri offtopic la prezentarea proiectului M461 ...la cererea persoanei care a deschis topicul

o data stiu ca te-am anuntat ca am sters postul tau cu o invitatie sa va vedeti, la care am fost rugat sa moderez si sa poata sa isi prezinte proiectul, apoi a intervenit un offtopic despre ce prost conduc femeile... ducand discutia in alta zona decat era topicul deschis, si iar la cererea membului care avea deschisa prezentarea, am moderat prin indepartatrea offtopicurilor

va rog pe viitor, daca aveti de comentat ceva CARE NU ARE NICI O LEGATURA CU SUBIECTUL sa o faceti in topicuri noi, la sectiuni dedicate "discutii diverse de exemplu", si sa nu deviati discutiile aiurea

culmea e sa mai si intrebi de ce sunt sterse topicuri care nu aveau ce cauta pe acolo...

forumul ar trebui sa fie plin de informatii utile si cate o prezentare de proiect (cum ai si tu cu patrol-gaz69) SI SA POATA FI URMARITE USOR, dar de fapt tendinta e ca fiecare sa zica ce vrea si despre ce vrea, chiar daca nu are legatura cu subiectul, si forumul se face stufos de nu mai vezi in el nimic decat discutii inutile

atata timp cat sunt moderator, la sectiunile mele incerc sa tin in frau offtopicurile si cred ca e spre binele tuturor

cine nu doreste sa se abtina de la offtopicuri care apoi sunt sterse (FARA SA FIE INTREBAT, EVETUAL CONVINS SA ISI DEA ACORDUL)... sa nu se supere si sa nu intrebe apoi ... de ce la prezentarea unei masini mia fost sters postul despre pericolul care il reprezinta femeile la volan...

asta e

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Re: Stergerea postarilor

Am si eu o nelamurire...am observat ca s-au sters niste postari de-ale mele.

Citind cu atentie :rules , si aducandu-mi aminte cu exactitate ceea ce am scris, am ajuns la concluzia ca acele cuvinte nu puteau deranja pe nimeni. Nu contineau injuraturi sau nu "atacau" pe nimeni.

Sa fi fost sterse din greseala?

S-a mai intamplat si altora?

Hai sa iti dau un extras din regulamentul forumului:

:arrow: Mesaje sterse. Orice mesaj contravine prezentului regulament, va fi sters fara preaviz. Orice mesaj ulterior de genul: "Cine mi-a sters postul?" va fi sanctionat. Daca va gasiti intr-o asa situatie si nu ati primit o explicatie prin PM sau alte mijloace, adresati-va prin PM unui moderator.

E suficient de clar? Eu zic ca da.

Asa ca acest topic se va inchide.

:rules

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare