Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Diferentialul fata la G si Rubicon crapa sau are protectii ?

calinvas

Postări Recomandate

De cateva posturi, suntem off-topic!!! Va rog continuati aici despre diferentiale, mecanisme de blocare, etc., adica la subiect si comentariile despre Varful Omu la adresa http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?t=828 :oops: :wink:

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate vad eu alt link

http://auto.howstuffworks.com/differential4.htm

Eu prin LSD inteleg exclusiv = clutch-type LSD ca si in poza.

Care poate fi controlat electronic numai cu aparatul de sudura :)

Dar oricum aveti dreptate ....

Respekt,

Calinvas

http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Link spre comentariu

Clar ca nimeni nu o sa dea atatia bani pe o masina si dupa aia sa se duca cu ea pe munte la un offroad.

:dr1 ce sa-ti facem daca tu nu realizezi... :lol:

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Nenea moderatorul... se poate un pic de curatenie la mine in topic...

Pleasee

Calinvas

Ce intelegi tu prin "curatenie"?

Daca te referi la posturile despre vf. Omu, se poate; dar intreb: e absolut necesar??? Ai pierdut firul discutiei?

De felul meu, nu sunt adeptul modificarilor, de dragul modificarii, in topicuri; am cerut continuarea discutiilor despre vf. Omu la topicul respectiv si pastrarea subiectului original aici!

On-topic:

LSD nu reprezinta un singur model de mecanism de blocare a diferentialului, al unui singur fabricant, nu este o marca, cum este ARB sau Detroit Locker!!! Este o categorie de sisteme de blocare a diferentialului, indiferent de fabricant, o categorie axata pe modul in care se efectueaza blocarea si deblocarea diferentialului!!! Deci, repet: LSD = Limited Slip Differential - diferential cu alunecare limitata; in aceasta categorie intra TOATE sistemele de blocare - cu sau fara senzori - la care blocarea si deblocarea se fac automat, fara interventia conducatorului!!!

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Am observat ca pe forumurile din Germania si Australia , cele putine pe care le-am citit , nu prea exista Off Topic.

Aceste forumuri "par" mai clare neimpanate cu mirodenii.

Dar nu va enervati ca nu aveti motiv.

A fost o idee gresita o sa trec in rind ca sunt invatat de pe DN1, care se repara si imbunatateste de 24 sau 36 luni ca nici nu mai tin minte.

Un exemplu,

Uitati o poza cu Hong Kong in 1936, este reala!!

Nu am o poza recenta cu Hong Kong ....dar cred ca exista suficiente pe net.

Daca era Bucurestiul in locul lor am calculat ca ne trebuiau 1000 de ani sa realizam ceva similar.

Asa ca mai avem timp sa lucram la DN1.

Salutari,

Calinvas

http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Link spre comentariu

... Dar nu va enervati ca nu aveti motiv.

A fost o idee gresita o sa trec in rind ca sunt invatat de pe DN1, care se repara si imbunatateste de 24 sau 36 luni ca nici nu mai tin minte...

Nu e cu suparare si nu ti-a cerut nimeni sa "treci in rand"!!! Orice nelamurire ai, despre fenomenul 4x4, o poti expune aici! Asta fara teama de a fi catalogata "aberatie"; nimeni nu s-a nascut invatat! Intreband poti invata destule - nu e rusinos; toti punem intrebari cand avem nelamuriri! :wink:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare