zolameister Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Ceı care vor sa traverseze Bulgarıa VARNA-CPT Andreevo(spre Edırne)sa sa se ınarmeze cu 2 doze de Rudotel.Drumul este ın(contınuare)reparatıı sı cu devıerı marı pe 3 zone.VelıkotTarnovo-Nova Zagora la fel ınchıs,ıar la Gabrovo e o devıere ın muntı cu drum supernasol.Prın Kazanlac la fel.Drumul de 5 ore devıne lejer una de 10!!!!!!!!!! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: ATENTIE la drumurıle prın Bulgarıa sı Turcıa Ceı care vor sa traverseze Bulgarıa VARNA-CPT Andreevo(spre Edırne)sa sa se ınarmeze cu 2 doze de Rudotel.Drumul este ın(contınuare)reparatıı sı cu devıerı marı pe 3 zone.VelıkotTarnovo-Nova Zagora la fel ınchıs,ıar la Gabrovo e o devıere ın muntı cu drum supernasol.Prın Kazanlac la fel.Drumul de 5 ore devıne lejer una de 10!!!!!!!!!! Chiar asa de nasol? Pe 19 plecam un grup spre Turcia , asa ca va trebui sa ne refacem timpul necesar traseului Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: ATENTIE la drumurıle prın Bulgarıa sı Turcıa Eu am patit-o dupa 1 mai.....gps cu I-go in BG varza.....drum inchis de la Tirnovo la Stara Zagora,........3 dimineata....nervi.......semne universale americane cu niste muncitori turmentati:grin: .......am sfirsit ocolind bine de tot cu 200 km in plus dar cu siguranta ca mergem pe caricatura aia de autostrada bulgareasca,prin Sofia :ha: ......la intoarcere am luat-o strategic pe la vama mica(habar nu am cum se numeste) si am ocolit nebunia de la Capitan Andreevo........ ne-am amuzat copios carind prin vama bulgareasca una bucata stik 1GB ca astia nu au mai facut retea intr-o vama asa mica......oricum merge turistul de la un ghiseu la altul.....duce si informatia cu el...... :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlady Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: ATENTIE la drumurıle prın Bulgarıa sı Turcıa Ce dor imi era de povesti despre BG,in ultimi trei ani si jumatate drumul asta nu a fost functional 100% niciodata,DN1 e autobahn. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: ATENTIE la drumurıle prın Bulgarıa sı Turcıa cred ca panichezi lumea degeaba: am fost la Istanbul acum vreo trei saptamani si situatia este asa: -drumul prin Velico Tarnovo - Kazanlak - etc. este foarte bun pe varianta prin Sipka CU EXCEPTIA a vreo 8 km in care au aparut peste iarna gauri in asfalt, pe care le ocolesti cu grija. Aceasta portiune este intre pasul Sipka (varful muntelui) pe directia Kazanlak, unde oricum se lucreaza, cred ca intr-o luna va fi OK. -in rest bulgaria este exact cum era intotdeauna, adica cu drumuri goale si cu militieni la spaga, mergi lejer cu 120-140 in 99% din situatii. - cea mai buna metoda, bancnote de 5 USD si orice oprire la militie se termina in 3 secunde, cu tot cu coborat/urcat din/in masina. -la vama turca (oricare) sa aveti bani de viza exacti (adica hartie de 10 euro sau 10 USD) ca aia vor sa faca o mjica spaga, zicand ca este 15. plec si w/e urmator si inca o data pe 3 iulie la Istanbul, fac drumul asta de obicei mai rar, cam la doua luni odata. Daca ai harta buna si orientare in teren, poti gasi multe scurtaturi astfel incat nu te mai intalnesti cu militia niciodata, si reduci si vreo +100 km din distanta. in Turcia nu te intereseaza de nimic, mergi mai bina decat in Germania, iar la Istanbul tocmai te verifici daca esti sofer sau nu. bafta maxima LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: ATENTIE la drumurıle prın Bulgarıa sı Turcıa cred ca panichezi lumea degeaba: am fost la Istanbul acum vreo trei saptamani si situatia este asa: -drumul prin Velico Tarnovo - Kazanlak - etc. este foarte bun pe varianta prin Sipka CU EXCEPTIA a vreo 8 km in care au aparut peste iarna gauri in asfalt, pe care le ocolesti cu grija. Aceasta portiune este intre pasul Sipka (varful muntelui) pe directia Kazanlak, unde oricum se lucreaza, cred ca intr-o luna va fi OK. -in rest bulgaria este exact cum era intotdeauna, adica cu drumuri goale si cu militieni la spaga, mergi lejer cu 120-140 in 99% din situatii. - cea mai buna metoda, bancnote de 5 USD si orice oprire la militie se termina in 3 secunde, cu tot cu coborat/urcat din/in masina. -la vama turca (oricare) sa aveti bani de viza exacti (adica hartie de 10 euro sau 10 USD) ca aia vor sa faca o mjica spaga, zicand ca este 15. plec si w/e urmator si inca o data pe 3 iulie la Istanbul, fac drumul asta de obicei mai rar, cam la doua luni odata. Daca ai harta buna si orientare in teren, poti gasi multe scurtaturi astfel incat nu te mai intalnesti cu militia niciodata, si reduci si vreo +100 km din distanta. in Turcia nu te intereseaza de nimic, mergi mai bina decat in Germania, iar la Istanbul tocmai te verifici daca esti sofer sau nu. bafta maxima Merci! Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: ATENTIE la drumurıle prın Bulgarıa sı Turcıa Ce dor imi era de povesti despre BG,in ultimi trei ani si jumatate drumul asta nu a fost functional 100% niciodata,DN1 e autobahn. Pai da, pentru ca la ei chiar se construiesc strazi. Am fost de curand la Nassebar, care este undeva mai la sud si am vazut ca statiunea ce incepe sa se ridice acolo debuteaza cu constructia de sosele... de-aia ei au si o sa aiba turism, iar noi nu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: ATENTIE la drumurıle prın Bulgarıa sı Turcıa Anul asta in vara o sa fac un drum care Chalkidiki ...unde o sa ramanem 2 saptamani cu burtile la soare pe o insulita ca pensionarii in cautare de sirene in minoritate! :ha: Ce ruta imi recomandati? :h5 :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: ATENTIE la drumurıle prın Bulgarıa sı Turcıa Acu cativa ani am fost in Halkidiki - adica peninsula aceea cu 3 brate. Ruta folosita - Buc - Ruse - Sofia (ocoleste pe centura nu intra in oras) - Kulata (vama bg-gr) - Salonic - Halkidiki (eu am fost in localitatea Polihrono - bratul din dreapta.) Daca pleci dis de dimineata din Bucuresi seara deja cauti sirelele :h5 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlady Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: ATENTIE la drumurıle prın Bulgarıa sı Turcıa Ce dor imi era de povesti despre BG,in ultimi trei ani si jumatate drumul asta nu a fost functional 100% niciodata,DN1 e autobahn. Pai da, pentru ca la ei chiar se construiesc strazi. Am fost de curand la Nassebar, care este undeva mai la sud si am vazut ca statiunea ce incepe sa se ridice acolo debuteaza cu constructia de sosele... de-aia ei au si o sa aiba turism, iar noi nu. Din punctul meu de vedere avantajale turismului bulgaresc sunt relative,sunt la fel de lautari ca si noi ,e adevarat pe bani mai putini.Prefer 3 zile in Vama sau la Tusla decat o saptamana la bulgari(am probat ambele situatii si m-am simtit mai bine la noi).Repet, este o parere 100% personala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: ATENTIE la drumurıle prın Bulgarıa sı Turcıa @vitalies Multumesc ... Eu ma gandeam sa plec seara la 20.00 ...Ca luam si juniorul cu noi (2ani)! Sa ajungem de dimineata in Chalkidiki ...ca de acolo ne imbarcam spre o insula din apropiere unde vom astepta sirenele cu chilotii in mana! :ha: :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: ATENTIE la drumurıle prın Bulgarıa sı Turcıa Anul asta in vara o sa fac un drum care Chalkidiki ...unde o sa ramanem 2 saptamani cu burtile la soare pe o insulita ca pensionarii in cautare de sirene in minoritate! :ha: Ce ruta imi recomandati? :h5 :grin: Prin Jilava, cä mda... minorele fie ele si sirene.... :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: ATENTIE la drumurıle prın Bulgarıa sı Turcıa Cine stie. Pt masinile pe firma, trebuie si viza de la consulatul Turciei pe acte? Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: ATENTIE la drumurıle prın Bulgarıa sı Turcıa Cine stie. Pt masinile pe firma, trebuie si viza de la consulatul Turciei pe acte? nu trebuıe nıcı o vıza de la consulat.ı-tı trebuıe o ınputernıcıre ıar vıza tı-o procurı de la vama. In rest.....am ajuns la un ınternet ca lumea Dan eu nu panıchez pe nımenı.Eu ınformez.fac drumul asta de 12 anı sı crede-ma am motıve sa prevın enervarıle ınutıle.Problema nu este ca drumurıle sunt devıate cı faptul ca nu sunt ındıcatoare care sa te ındrume corect.De la Sıpca de pe varf(de la monument)estı devıat prın muntı pe un drum pe care numa cu ıntuıtıe ı-tı daı seama unde te duce,ıar la ıesıre de pe ea daca nu-tı daı seama ca estı ın Cazanlac.....durere.Drumul te poarta prın tot orasul.Dupa Galabovo daı de un maldar de pamant pe mıjlocul drumuluı sı facı ca ındıenıı.Daca nu aı un tır turcesc te ıeı dupa urmele lasate de masını ın praf..... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Re: ATENTIE la drumurıle prın Bulgarıa sı Turcıa Cica pe imputernicirea, tradusa engleza, turca si apostilata ar trebui si o stampila de la Consulatul(ambasada) Turciei. Daca te uiti pe site-ul MAE zice ca nu-ti trebuie, daca intrebi la consulat zice ca-ti trebuie :P :uameni Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Re: ATENTIE la drumurıle prın Bulgarıa sı Turcıa Toma necredinciosu' :grin: Ewista o dna Zoia Pavel la Consulat....asta-i nr dinsei de tel......0723524402 ea este pers care face tot.....ceea ce tu ai facut dar oricum ai nevoie de stampila aia,personalizata cu numele ei si tel :ha: ..... Valabil numai pt cei care au masini in leasing sau pe firma......ca sa nu ex discutii..... Poate ca altii nu au avut nevoie dar depinde de vamesi.....am vazut romani care asteptau din cauza asta....vama la turci este inca feudala......se poarta mai frumos cu turistii ca in rest........si app vizele sunt 15E.....au stampilat peste cei 10E imprimati :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 14, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: ATENTIE la drumurıle prın Bulgarıa sı Turcıa ın 12 anı nu mı-au cerut decat o sıngura data ımputernıcırea la vama turceasca...N-am avut-o sı totusı m-au lasat ptr ca am avut voucher-ul NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate