Yonutz Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat Nu e chiar asa ...iti spun eu! Cand te lasi calcat in picioare e cel mai grav ...Am avut o experienta mai mult decat interesanta la EWV Holding (reprezentanta DAF) ...Mi-au facut un deviz de 3000 de ron si cand m-am dus sa platesc m-am trezit ca am de plata 11.500 ron! Am gasit piulite pe deviz de 100euro/buc puse fara acordul meu ! Le-am spus sa le dea jos si se uitau ca si curca in lemne la mine ...Mi-am urcat soferul in masina si i-am spus sa iasa cu capul tractor prin usa service-ului, bgp ! A aparut imediat un sef care m-a calmat si mi-a recalculat imediat devizul reducandul cu ACELEASI piese undeva la 4500 RON! Le-am platit factura 10 luni mai tarziu de ziua copilului ...dupa ce s-au rugat de mine cu cerul si pamantul ... Am mai avut o experienta asemanatoare cu niste gume noi (6 bucati) luate de la ei ptr o semiremorca - una dintre ele avea defect de fabricatie (pierdea aer printr-un por) si nu au vrut sa mi-o schimbe...le-am platit 7 luni mai tarziu de Ziua Americii! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat ptr yonut : ce spui tu tine de finante"altfel de furt " _eu discutam despre,meserie,despre atitudinea celor mici din service......... care schimba rotule,telescoape,bielete ,etc ! folseste ciocanu ca presa nu are instructiuni de utilizare........... Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat Pai nu stiai ca la unele service-uri cheia universala e ciocanul de 10 kile? Si daca nu potriveste pun mana pe alta "cheie" mai potrivita: autogenul? :uameni N-au auzit de spray degripant, n-au auzit de prese, n-au auzit de chei combinate ...Iar cand iti fac devizul iti trec manopera standard prin nr de ore pe care il impune folosirea sculelor profesionale! Asta e: in Ro, toti mecanicii buni sunt acum patroni (am schimbat halatul albastru zoit de vaselina cu cel alb) iar in ograda lor muncesc niste copii de pe strada care nici macar nu stiu sensul de desfacere al suruburilor! Mai sunt (slava domnului) cateva service-uri MAI SCUMPE dar unde mai gasesti personal profesionist, dar acestea le poti numara cu indulgenta pe maxim degetele de la o mana! Ii injuram si pe ei saracii de cate ori avem ocazia ...dar o sa ajungem sa constientizam ca nu tot ce e ieftin e si bun! De cate ori am avut nevoie si am apelat la acesti domni "versati si tarshiti" am primit cele mai bune sfaturi ... mai de pret decat orice manual sau ori "mana ciunga" de mecanic! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat @ jantorero: ai dreptate despre privirea aia a lor, saracii :ha: ; eu de multe ori imi dau seama de competenta lor de la inceput tocmai din privirea lor, ceea ce ma face apoi sa stau cu inima stransa. Legat de intrebarea cu CINE ESTI TU?, eu chiar am tinut sa nu las treaba asa, pt ca bataia de joc e de mai multe feluri iar astia de la Kamsas Constanta au folosit cu mine o bataie de joc d'aia care nu mi-a placut, ba mai mult m-a enervat, si atunci m-am hotarat sa nu mai fiu un 'nimeni' pt ei, ci sa fiu unul din aia care ii trage nitel de maneca, sa fac ceva concret, si am sunat la opc c-ta, apoi le-am scris mailul asta: "Buna ziua, Impreuna cu documentele atasate acestui mail, doresc sa fac o reclamatie. Am fost cu masina la revizia de 15000 km la Kamsas Constanta, si dupa ce am preluat masina am constatat urmatoarele probleme: - nu mi s-a returnat uleiul ramas in urma schimbului; lucru reclamat si de un alt client care se afla si el in service in acel moment; i-am spus receptionerului, au raspuns ca au folosit toti cei 5 litri, ceea ce nu este recomandat pentru motor, asa cum mi-au spus mai multi mecanici pe care i-am intrebat ulterior. Mentionez ca la achizitionarea masinii am gasit in portbagaj un bidon cu un rest de aprox 200-300 ml ulei, ceea ce arata ca si producatorul a folosit tot sub 5 l de ulei, doar Kamsas a pus uleiul "la gramada", adica intr-o maniera neprofesionista. - nu s-a folosit husa protectie scaun, pentru ca eu n-am gasit-o in masina, iar mecanicul care avea salopeta murdara de ulei si vaselina dupa ce a parcat masina a coborat doar cu cheile masinii in mana. Bineinteles receptionerul m-a contrazis afirmand ca s-a folosit. Mentionez ca a intrat pe factura, deci am platit-o chiar daca nu s-a folosit. - a fost murdarit scaunul dreapta fata cu ceva de culoare maronie, receptionerul spunand ca s-a intamplat cand s-a schimbat filtrul de polen, insa a schimba aceasta componenta murdarind tesatura scaunului este, iar, o maniera neprofesionista, fara minima responsabilitate pentru treaba pentru care sunt angajati in acel service si pentru care clientul plateste. Va multumesc pentru intelegere si sper sa primesc o reactie din partea dumneavoastra in calitate de autoritate care "protejeaza consumatorii/clientii". Cu respect, ******** ******** " Si ieri, ce credeti? m-au sunat cei de la opc c-ta (felicitari ca au reactionat), m-au intrebat ce pretentie am, dar cum eu nu stateam in husa aia de 5 lei pe care mi-au imputat-o in factura fara sa se foloseasca (FURT), le-am spus celor de la opc ca 'galagia' o facusem in ideea ca mizeriile din service-ul ala sa se opreasca, ca sa nu-si mai bata joc de altii care mai trec pe acolo in necunostinta de cauza sa nu mai aibe ghinionul pe care l-am avut eu (si asta cica se numeste sesizare, nu reclamatie). Apoi m-a sunat directorul/patronul ce-o fi fost, sa incerce sa ma convinga de ceea ce nu avea cum sa ma convinga: ca nu are nimic ca s-a pus mai mult ulei, deci ca maniera asta e profesionista (deci contrar cum o consideram eu: neprofesionista), ca nu crede ca nu s-a folosit husa aia, ba mai mult ca ei pun si pe volan si la picioare :ha: . Despre husa, mai banuia el ca or fi scos-o in hala; dar eu l-am sfatuit prieteneste sa nu mai foloseasca argumentul asta ca dak intai scoate ala husa si apoi se urca cu salopeta-i murdara (dativ posesiv-pt cunoscatorii de gramatica :grin: ) sa scoata masina in parcare, tot nu-i bine. In leg cu pata de pe scaunul dreapta, dupa ce i-am zis ca am avut noroc ca nu s-a impregnat in tesatura si ca am reusit sa scap de ea prin 'scuturarea/baterea' scaunului, el o dadea ceva la genul: 'pai vezi, dak s-a luat, care e problema?' La asemenea logica :uameni , am renuntat sa-i nuantez 'mai marelui' service-ului ca o problema este, aceea ca s-a intamplat. Oameni buni, dak o operatiune asa simpla - schimbarea filtrului de polen, duce la murdarirea scaunului si apoi seful lor zice ca n-are nimic ca s-a sters, va dati seama de ce sunt in stare indivizii astia de la Kamsas Constanta?..Apreciez totusi, ca m-a sunat sa afle direct ce s-a intamplat, ca si-a cerut scuze,dar doar pt o parte din probleme-cea cu husa, desi nu vroia sa creada, dar argumentele folosite nu m-au convins deloc. O dadea ca 'dak il prind il dau afara', io i-am zis dom'le io nu vreau raul nimanui, ci doar am spus 'tare sa se auda'-intai receptioner, apoi opc, ca si-au batut joc de mine. Voua v-ar conveni? "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat ..in leg cu dativul posesiv, s-ar putea sa fie asa: murdara-i salopeta :) "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat Hai sa va mai zic de-o tzeapa, bataie de joc, cum vreti sa-i spuneti.. Titlu: Taxa nejustificata la wc-ul unei terase in Vama Veche Am fost si eu la mare, la soare, in Vama Veche. Aici am cautat o terasa unde pot manca o ciorba, o mancare gatita, si am gasit in cateva locuri. Prima pentru care am optat a fost o teapa, o bataie de joc fata de turistul care alege serviciile acestei terase cu autoservire, si pentru ca dezamagirea a fost atat de mare incat a dus la enervare, v-o impartasesc si voua, ca sa nu va pacaliti si voi ca mine (v-as ruga sa anuntati si prietenii care vor sa ajunga prin Vama Veche). Firma care isi bate joc de noi este SC TANDER MAXX SRL , VAMA VECHE, COM. LIMANU, RO 13625117, iar terasa lor unde am mancat cu autoservire se gaseste pe plaja din Vama Veche, spre capatul dinspre 2 Mai. Bataia de joc este ca, cu toate ca acolo se serveste masa, deci clientul trebuie sa poata folosi 'toualeta' nestingherit, acesti nesimtiti percep o taxa de 2.5 roni chiar si clientilor lor, cu pretextul ca veneau multe persoane dupa plaja si le foloseau wc-ul. Chiar daca eu i-am explicat tanarului de la bar ca nu sunt o persoana oarecare de pe plaja ci clientul care tocmai se carase cu tava si cu berea luata chiar de la el, degeaba; el stia una si buna, ca toata lumea trebuie sa plateasca. Mie asta mi se pare o bataie de joc, o nesimtire, gandindu-ne in primul rand la faptul ca inainte de masa e bine sa ne spalam pe maini, insa si pentru asta trebuie sa ne ia banii. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat Referitor la faptul ca te-a sunat directorul de service, nu trebuie sa fii impresionat. Este o procedura ceruta de OPC in vederea impacarii partilor si solutionarii sesizarii. Pentru ei este mult mai usor sa scrie ulterior in raport ca partile s-au impacat, mai ales in cazuri d-astea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat cred ca la acel service nu-si repara opc + directorul limuzinele s-au poate la voi incepe sa functioneze....FRICA !!! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat frica? de ce frica? adik? "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat frica celor de la opc sa mai tina pe cineva in brate- daca ai reclamat odata (adica service la opc) de ce nu ai mai face incodata (opc la PRESA) acum se feresc de reclamagi toti (este vorba de scaun, brrr ) --------------CAPISCO--------------- Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat Trebuie sa-i spui ca iti vine sa te pisi, nu mai ai bani de wc si nu mai poti sa te tii .... Probabil ca daca te cacai pe tejgheaua lui probabil ca iti scotea si sulul de hartie igienica si taxa pe pisat! :grin: Si afara WC-ul se plateste dar daca consumi in locatia respectiva ...se scade din consumatie (benzinariile folosesc aceasta practica)! Tare povestea cu service-ul si reactia celor de la OPC! :ha: Astia mii meritau serviti cu una mica la jumate plina cu benzen si fitil la capat ... "flambe" bineinteles! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat Verkauf der Pirate Bay geplatzt Traducere ma i jos pe scurt. :hi Der Kauf der Filesharing-Plattform The Pirate Bay durch das schwedische Unternehmen GGF ist ganz offensichtlich geplatzt: Ende September verstrich eine Frist für den Abschluss des Geschäfts, am Mittwoch teilte die GGF laut Heise.de mit: "Derzeit kann GGF nicht erkennen, ob die Übernahme [...] vollzogen werden kann". Das ist für Beobachter keine Neuigkeit: In den letzten Monaten sprangen wichtige Technologiepartner ab, der Firma fehlte es an Geld, sie rief die Börsenaufsicht wegen des Verdachts auf Insidergeschäfte auf den Plan und wurde schließlich von der Börse ausgeschlossen. GGF-Chef Pandeyas Privatvermögen ist derweil Gegenstand eines Insolvenzverfahrens, sein Auto und Motorrad wurden bereits beschlagnahmt. Mit Spannung wird jetzt eine Verlautbarung Pandeyas erwartet. Der ist derweil auf Tauchstation, drückt sich wohl darum, der Farce ein Ende zu machen. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Pltforma internet GGF, de care se foloseau pirati de pe Ebay, e falimentatä, dupä ce a fost si exclusa Bursei de afaceri, pt. necolaborare si neseriozitate. Sefului insusi i sau confiscat bunurile si este pe fugä ascuns de lege. Platforma respectivä asigura oricui ,mai ales piratilor, discretie maximä pt derularea unor afaceri rapide cum ar fi infiintarea hom-pageuri false, pe servärul GGF cu scopul de a convinge cumpärätori, acreditari . Acum cänd seful respectiv, care a "ajutat" multi oameni sä se imbogäteascä, mai ales pe cei din Drägäsani (vezi reportajul Focus German la fata locului) , ar putea fi si el la rändului ajutat de colegi de breaslä in situatia "subtire"in care se aflä. Oare se va forma un forum cum ar fi :"cont de donatie cätre sefu GGF de la Drägäsani" :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat Service-uri... treaba complicata... @Yonutz: depinde de masina, reprezentanta si service.... am avut placuta / neplacuta surpriza ca la reprezentantele Mercedes din Romania (2 la numar ) sa nu am acces in service la revizia masinilor, si m-am trezit cu o masina la prima revizia ca iese fara o contraaripa de plastic, cand am constata asta ...la vreo 2 saptamani uitandu-ma intr-o seara la ea cu conu "Andi Musso", m-am dus a 2-a zi fix la ei... nu aveti dovezi; ... in Polonia ( ca mai nou acolo le facem datorita diferentei mari de pret ), idem... nu te lasa in service... dar macar am constiinta ca astia sunt mai cinstiti si mai corecti decat Romanasii nostrii. acelasi lucru la Fiat - autoItalia... cu exceptia unui dealer de service din Ploiesti.... de furat / schimbat piese de pe masina cu altele si etc.... sunt "patit" dar invers.... prin 2006 am decis sa scapam de ultimile 2 TICO-uri care fusesera ale agentilor de vanzari, problem... erau cu stopuri, faruri, clante, oglinzi, scaune deteriorate... a fost baiatul care se ocupa de parcul auto la un service Radacini... a vorbit cu baietii... si intr-o saptamana la schimb cu ale noastre stricate sau zgariate sau rupte contra unei mici atentii ne-au dat unele aproape noi, luate de pe alte masini care erau la ei la revizii sau reparatii... nu e OK ce s-a intamplat, si am aflat si eu ulterior cum au fost reparate cu costuri insignifiante, dar este clar ca asta este o practica... probabil semigenerala pe la noi... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat eu stiu pe cineva care a promis inclinometre :P acu 3 luni....de atunci nici o veste "oficiala" :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat eu stiu pe cineva care a promis inclinometre :P acu 3 luni....de atunci nici o veste "oficiala" :ha: :ha: sefu, am promis si am adus 20 bucati... daca nu esti atent pe forum normal ca se dau sub nasul tau fara sa sti... uite aici topicul, ultimile 2 vandute pe 24 septembrie, daca mai vrei iti aduc special pt tine :grin: :grin: :grin: viewtopic.php?f=57&t=9639&hilit=+inclinometru oricum mi-ai dat o idee buna , merci :h5 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat Daca era o reclamatie o faceam altundeva :P ai promis telefon cand vor venii...eu nu am timp sa stau intotdeauna pe net... :roll: dar am nevoie.... :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat Daca era o reclamatie o faceam altundeva :P ai promis telefon cand vor venii...eu nu am timp sa stau intotdeauna pe net... :roll: dar am nevoie.... :h5 vezi ca am deschis un topic nou... promit sa nu te uit, dar cand au sosit, fetele de la vanzari au inceput sa sune pe toata lumea si sa livreze inclinometrele... cand au ramas doar 2 atunci am mai postat eu un mesaj pe topic... ori nu te-au gasit ori probabil a fost vreo greseala... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat aceasta conversatie a fost off-topic!Ma bucur ca am dat de Laur! :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat La service auto tepe? Pai la ce va mirati Sunt si pe aici persoane ( laudate de altfel ca buni meseriasi si seriosi) care au luat un avans si de doua luni nu mai raspund la telefon .Avans care a fost dat in baza increderii si a unei strangeri de mana barbatesti, care pentru mine e mai valoroasa dacat o stamplila pe un contract. Se vede treaba ca tot un idealist visator am ramas la reprezentante o rezolv simplu , fac un taraboi imens la conducere, ( de atunci am acces in hala ) si sun la protectia consumatorului. intamplator am lucrat intr-un loc unde toata ziua aveam contact cu ei Da ,,colegilor'' de pe forum ce sa le fac ?? varianta 1 - Le fac ,,reclama'' aici Varianta 2 fac ceva km sa vad daca asa mai are tupeu sa ma priveasca in fata Varianta 3 ... nu o spun ca e nasoala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat La service auto tepe? Pai la ce va mirati Sunt si pe aici persoane ( laudate de altfel ca buni meseriasi si seriosi) care au luat un avans si de doua luni nu mai raspund la telefon .Avans care a fost dat in baza increderii si a unei strangeri de mana barbatesti, care pentru mine e mai valoroasa dacat o stamplila pe un contract. Se vede treaba ca tot un idealist visator am ramas Si nu ne spui si noua despre cine este vorba ? Poate reusim sa ne ferim de el ! :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat Pai asa am sa fac daca vad ca nu-si schimba atitudinea Momentan consider ca poate isi revine si a fost o ,, ratacire de moment '' este un bun un meserias dar degeaba daca nu se tine de cuvant Pe mine nu ma deranjaza daca cineva nu vrea ori nu are timp sa faca ceva dar daca ai luat un avans ,, pentru materiale '' si nu te ti de cuvand consider ca esti un nimeni . nu este vorba de bani , cu de obraz. ori macar sa raspunzi la telefon si sa spui barbateste ,, prietene te rezolv peste 3 ani si doua saptamani '' ori nu mai pot ori nu mai vreau , e simplu Personal consider ca daca ti-ai dat cuvantul , mai bine iesi in pierdere decat sa nu faci ce ai promis . trebuia sa te gandesti bine inainte de a deschide gura ste un bLa service auto tepe? Pai la ce va mirati Sunt si pe aici persoane ( laudate de altfel ca buni meseriasi si seriosi) care au luat un avans si de doua luni nu mai raspund la telefon .Avans care a fost dat in baza increderii si a unei strangeri de mana barbatesti, care pentru mine e mai valoroasa dacat o stamplila pe un contract. Se vede treaba ca tot un idealist visator am ramas Si nu ne spui si noua despre cine este vorba ? Poate reusim sa ne ferim de el ! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Braica Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat apropo de SERVICE AUTO acum cateva luni m-am dus sa imi fac revizia la 100.000km la un Logan DCI (pe firma),revizia insemnand consumabile(ulei+filtru ulei,celalalte filtre)si discurile de franare fata+placutele si repartitorul de franare spate.Spre norocul meu am cerut un deviz de reperatie inante!devizul a avut valoarea de 4500 ron aproximativ(cand am intrebat ce e cu pretu asta am fost linistit cu un raspuns original:Sunt piese de origine si devizul este cu manopera inclusa!) Eu de 9 ani lucrez in vanzari si am vizitat deltule service cu masinile din dotare si mai tot timpul devizul a fost unflat doar pt ca masina e de firma(Mentalitate de service:LASA CA NU PLATESTI TU FACTURA! sau LASA CA ARE FIRMA BANI) Ca sfat intodeauna cereti un deviz de reparatie inainte si inceracati sa nu precizati ca masina e pe firma(daca este) pt ca o sa aveti un *surplus* de manopera sau de piese si daca se poate incercati sa stati pe langa mecanic. Dacia Logan 1.5 DCI A fost.... Suzuki SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat nu faci nimic daca stai pe linga mecanic....decit sa-ti faci nervi...te poate fura chiar daca stai linga el... toata treaba este sa gasesti pe cineva de incredere si gata zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat Daca va duceti cu masina la service la Star auto Craiova pt reparatii Lada Niva v-ati ars :grin: -Ia piese de la Fiodor si zic ca sunt originale :twisted: -La manopera te usuca :P -Daca nu stii te arde la orele de lucru :uameni Cu stima! bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: Niste tzepe mici de evitat Nu cumparati din metro sau din alta parte ROBOT pt.pornire culoare GALBENA( ala cu lanterna incorporata) nu am reusit sa pornesc decat o dacie cu el si atat,sunt foarte slabe un motor putin mai mare nu-l duce--cost ,,robot'' vreo 180 lei -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate