cabrio Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Salutare!! Nu am mai scris nimic pe forum de multa vreme.. Sunt din Vn, posesor de Vitara , model 1991, cu hardtop. Am o nelamurire... am schimbat cauciucurile originale de 195x80x15 cu unele mai late, de 255x60x15, luate tot de pe o Vitara. Mentionez k a mea masina nu are overfendere. Problema e k la fiecare iesire prin noroaie, gropi, etc, cauciucurile atring de aripile din spate. S-a cam luat vopseaua, s-au taiat putin cauciucurile... Care e problema? Tre' sa bag flexul pe masina? Sa fie de la amortizoare? Trebuie neaparat sa le schimb, k si-au facut datoria... Astept un raspuns.. Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: problema la cauciucuri - Vitara salutare cauciucurile originale sunt cele 255/60/15, iar ca sa nu-ti mai atinga trebuie sai faci un bodylift sau suspension lift poate pui si tu ceva poze daca vrei cauciuce de 255 gasesti aproape moka eu stiu 4 buc la 200lei toate,si sunt foarte bune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: problema la cauciucuri - Vitara Salut,cauciucurile de 255/60 nu sunt pentru iesiri in noroaie si gropi etc. cum mentionezi tu ca faci cu ele,binenteles ca freaca in aripa cand vrei sa treci peste obstacole mai mari ,damburi,denivelari de teren.Cum a zis si maestrul soso fa un body lift sau un suspension lift si atunci nu o sa mai atinga in aripa,dar la un noroi mai mare gandestete sa te intorci din drum ca ramai impotmolit.Cauciuc gasest aproape la ori si cine,si eu am de ex,iar pentru chit ia legatura cu soso. Numai bine Adam suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: problema la cauciucuri - Vitara Salutare! Va multumesc pt raspunsuri. Cam aveti dreptate cu "traseele" pe care ar trebui sa le vada cauciucurile late.. adica asfalf, eventual drumuri forestiere.. Un alt dezavantaj la astea late este k se murdareste masina dupa primul km de noroi... Nu am overfendere. Pt iesiri mai serioase am niste cauciucuri de 195x80x15 Kelly Safari, M-S scrie pe ele. Au crampoane mai mari, dar fac zgomot pe asfalt. M-ar interesa un lift la Vitara, dar am inteles k e cam scump... O sa incerc sa pun si vreo poza, dak reusesc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: problema la cauciucuri - Vitara poza cu cauciucuri late Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: problema la cauciucuri - Vitara inca o poza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: problema la cauciucuri - Vitara asa arata masina mea cu overfendere,pentru chit,de preferabil zic eu este suspension lif de 45mm de la soso,ai sa castigi la garda la sol,iar pretulnu este piperat,chiar acceptabil zic eu suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: problema la cauciucuri - Vitara uitanduma mai bine la a doua poza,parerea mea este ca si arcul este un pic slabit si si amortizorul suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocsi22 Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: problema la cauciucuri - Vitara Salut,si eu am 255/60/15 dar nu am probleme pe drumuri forestiere de ex. in rest mai rau nu ma bag.Parerea mea este ca ai probleme la suspensia spate dupa cum se vede in poze .La mine distanta de la roata la aripa e dubla. TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 15, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: problema la cauciucuri - Vitara Salut baieti! Aveti dreptate. Am vorbit iar cu mecanicul si mi-a zis k amortizoarele sunt "duse" si tre' schimbate rapid. Am gasit ceva pe la 230 ron/buc.. Oricum as vrea sa o si inalt putin, am vazut k nu e chiar scump. O sa vorbesc cu Soso pt un chit in viitorul apropiat. Bafta maxima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iunie 18, 2009 Partajează Postat Iunie 18, 2009 Re: problema la cauciucuri - Vitara poti apela la soso cu cea mai mare incredere,si eu am de la el suspension lift,si este SUPER, se schimba automat aspectul masini,dar si capacitatile in teren suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocsi22 Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: problema la cauciucuri - Vitara Apropo,cat costa kitul Soso ? TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: problema la cauciucuri - Vitara ai pm ocsi 22,daca vrei sa vezi cu ochii tai cum arata masina dupa montaj da un tel 0763630114 si ne intalnim sa vezi suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: problema la cauciucuri - Vitara o masina nu sta lasata din cauza amortizoarelor ci din cauza arcurilor! amortizoarele au rol de a amortiza socurile iar arcurile de a sustine caroseria! schimbi amortizoarele si tot va atinge un lift te ajuta,indiferent de care 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocsi22 Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: problema la cauciucuri - Vitara ai un PM adammoga80 o sa te sun sa ne vedem,apropo e greu de montat? TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dangerous Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: problema la cauciucuri - Vitara apropos : la cate atmosfere se umfla o anvelopa 255/60/15 ? si de unde pot sa procur si eu 4 bucati ? Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: problema la cauciucuri - Vitara 1.6 bar/23 psi conform autodata normal trebuie sa scrie si pe masina undeva. uite si gume http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=30&t=7632&p=114531&hilit=255%2F60+r15#p114531 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate