Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutare tuturor.

geticman

Postări Recomandate

Buna. Sunt si eu un impatimit al iesirilor pe munte cu 4x4. Detin un IMS M 59 A, original in proportie de 60%, pe care care l-am demontat si refacut personal. La achizitie era un mutant folosit sa transporte lemne, cu sasiu din profil U 120, fara instalatie electrica, fara bord si fara ....mai multe. Cum a iesit? Spuneti si voi.
Fugi de tentatii...dar incet sa te poata ajunge!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Salutare tuturor.

:W Sa-l folosesti sanatos , sa te poarte pe unde dorest fara probleme... Imi place frina de mina o ti in acaret :ha: si la nevoie :ooo !!!

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

bine ai venit, superb vehicol

tare as vrea mai multe poze... poate la sectiunea de aro-ims sa iti prezinti proiectul

imi place f mult bara de fata si nici rollcageul nu e rau

prelata in schimb... mortala

o sa fac si eu cam ca si a ta... numai sa mai adun cateva idei :grin:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Wow. In asa scurt timp, atatea mesaje.......multumiri tuturor. Chiar nu m-am asteptat. Sunt si eu pe site de ceva vreme, dar abia acum mi-am facut un cont - nevasta-mea - :grin:

Cum spunea si Soimul, am sa spun mai multe detalii la sectiunea aro-ims. Dar pana acolo, mai pun o poza.

Link spre comentariu

In sfarsit, am gasit o poza cu masina, exact asa cum arata ea cand am cumparat-o in 2002. Nu se vede prea grozav, fiind pe suport de hartie si pozata cu web-ul. Am fost luat in ras pe atunci, dar stiam ce vreau sa fac din ea. Nu m-as da inapoi de la a mai face inca una si inca......

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare