Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

R e s p e c t !

pitonul

Postări Recomandate

Re: R e s p e c t !

Frumoasa masina, multa munca si bani bagati, respectele mele !!!! cateva nelamuriri - la ce-i trebuie acel difuzor ?!, ce rol are acel girofar cu strecuratoarea deasupra, si chiar - ce este acea undita galbena din spate? am crezut ca e jack - dar are unul rosu pe portbagaj, Are o gramada de fiare isurubate peste tot dar suportul de antena e magnetic . Pentru ce este plasa metalica in spatele scaunelor? protectie contra bagajelor zburatoare sau are caini??

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Faina masina, dar cred ca are cam mult fier in plus....greutate inutila....

Daca nu are si-un motor puternic, degeaba.

Oricum, n-a mai ramas de LandRover mai nimic original. Cu masina din fabrica oricum nu facea mare lucru....trebuiau investiti banii astia multi sa iasa ceva bun din LR

Link spre comentariu

Seamana a masina de jandarmerie(sau ceva de genul prin state africane sau sud-americane)....justifica girofarul,protectiile la geamuri,sirena....Nu justifica lipsa protectiilor la geamurile laterale fata(sau sunt demontabile)....

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Cred ca ala galben e suport de antena, altfel nu se explica!!!

Cred ca e de la vreo firma de GSM, numai aia mai au masini de astea

Nu va ganditi la Orange sau Vodafone, sunt altele mai smechere, SkyTEL etc... de care noi nici nu am auzit si invart milioane de epuroi

Link spre comentariu

Parca are un sticker cu Motor Aventura pe el .. si parca tocmai s-a prezentat cineva cu clubul asta ... poate primim mai multe detalii...

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

S-ar parea ca e o masina pregatita de expeditii sau cam asa ar trebui sa arate masina ideala pentru asa ceva.

Chestia aia galbena pare a fi antena pentru statie(7 m...) pentru atunci cind esti izolat sau printre pomi, tufe, padure ecuatoriala, etc.

Protectiile de la ferestre pot fi bune pentru a nu lasa ursul sa bage gheara inauntru cind esti si tu pe acolo.

Pe bord parca e o camera cu infrarosii, ... gumele stiti pentru ce sint...daca mai avea cite ceva era OK si placea tuturor nu doar iubitorilor de LR.

Difuzorul, s-ar putea sa fie pentru ceva sunete de alungat ursii si mistretii ca pe lei nu cred ca-i sperie.

Poate fi utila si pentru gherila urbana dar nu cred ca e pentru asta.

I-ar sta bine si cu vre-o doua gauri de glont pe aripi si un afet pe turela, asa, sa moara manelistii...(am gasit una de la British Army) si deja am ceva idei.

Nu prea am studiat accesoriile de genul asta,dar sint sigur ca si "pitonul" are o parere mai ales ca a mai exersat genul asta de modificari.

Poate ca deja se intreaba " cum dracu sa pun asa ceva pe Rubicon?" .

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

mie unu masina imi place foarte mult cum este pregatita. in afara de girofarul ala (in locul caruia eu unu as pune un proiector puternic cu posibilitatea de invartit din interiorul masinii la 180 de grade) si de difuzorul ala, absolut toate elementele din aceasta masina le consider utile si mi-ar placea sa le am pe defenderul meu.

masina asta prima data am vazut-o pe acest forum intr-un post al lui @stane din data de 12 Dec 2008, care poate fi gasit aici.

pacat ca pana la ora actuala proprietarul nu este prezent pe forum (sau ma-rog poate o fi dar nu pe asta).

@vladruse: sincer, chiar nu ai senzatia ca o dai in balarii cu afirmatii de genu asta?

Oricum, n-a mai ramas de LandRover mai nimic original. Cu masina din fabrica oricum nu facea mare lucru....trebuiau investiti banii astia multi sa iasa ceva bun din LR
Link spre comentariu

Da cel galbn este suport de antena am avut si eu una montata pe ARO cind lucram la A.C.R .si am fost pe COSTILA in bucegi prin ''94 pentru un raliu transcarpatic care trbuia sa acopere trei judete ; dar cred ca proprietarul asa a cumparat acaretul totul este prea stas pe el sa fie preparat la noi ,sa-l foloseasca sanatos :1

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

eu cred ca un telefon thuraya care la sh te duce la vreo 300€ merge mai bine decit o statie pentru care iti trebuiesc o caruta de hîirtii s-o iei in alta tara. ma refer la o statie de long range nu la cb, care-i numnai pentru intre masini si deci catargul de exclude zic eu

Link spre comentariu

@vladruse: sincer, chiar nu ai senzatia ca o dai in balarii cu afirmatii de genu asta?

Prietene, sincer nu. S-au n-am voie sa-mi exprim parerea ?

Daca Defender-ul avea 3 diferentiale blocabile din fabrica cum are G-class statea altfel treaba. Dar pe unde se pare ca vrea sa ajunga proprietarul e clar ca-i trebuie modificari serioase. Omul le-a facut.....Nu vad unde-i problema spuselor mele, in fond omul e de-acord cu mine, ca altfel lasa masina stock...

N-ai de ce sa te superi si sa-mi vorbesti asa. E doar parerea mea despre LR, am mers si cu el si cu altceva.....si atat timp cat e democratie pot sa-mi spun parerea fara sa-mi numere altii buruienile din gradina.

Link spre comentariu

colegule de forum, nu cred ca topicul asta e un loc unde sa inceapa discutii de genu versus.

Cu masina din fabrica oricum nu facea mare lucru....

asta este o afirmatie fara context... sa faca ce?

1. sa se duca la mall?

2. sa se duca la hypermarket?

3. sa se duca cu 200 pe autostrada?

4. sau sa se duca sa se inscrie la Ladoga Trophy?

din nou, nu lua problema personal e doar parerea mea generala, exprimata in context de democratie ca veni vorba.

Link spre comentariu

Bobo nu te aprinde, colegul vladruse mai are o problema si cu masinile mai vechi, gen TV si IMS intr-un alt topic, pe care le numeste, ce-i drept in ghilimele, junghiuri. Problema dansului e ca o are prea mica pentru sectiunea Mercedes si prea mare pentru alte sectiuni...masina bineinteles.

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

Hehehe, unde dai si unde crapa ... Faina masina. Cui nu-i place sa nu se uite. Sunt destule topicuri pe forum sa fie pe placul fiecaruia.

Faina masina, dar cred ca are cam mult fier in plus....greutate inutila....

Alo, domnu' nu va suparati, cu credinta incercati la cladirile alea inalte cu acoperisuri tuguiate prevazute cu cruci. Stiti dvs. la ce foloseste omul masina si cit ii sunt de inutile fieraraiele de pe ea??? Luminati-ne si pe noi astia care traim in nestiinta, daca va lasa sufletul. Multumim in cor http://carunderconstruction.googlepages.com/lied.gif

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

:h5

Mai tineti minte copilariile noastre de acu 25 de ani?

Rahan bate pe Tarzan? Bruce Lee bate pe Van Damme?

Haideti sa respectam titlul topicului si sa admiram munca unui pasionat de fenomenul 4x4 si sa ne gindim si la banii rupti de la alte prioritati pentru a-si realiza visul(asa cum mai toti o facem, chiar daca ne cearta nevestele...).

Si vorba lu' Calinescu...cui nu-i place sa schimbe dracu' canalu' !

P.S. nu toate G-urile au 3 blocante standard, iar pentru 700 de pounds si Defenderul poate avea.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

Nu-i locul de versus, sint de acord.

M-am referit ca nu-i de mers in off-road greu sau expeditii, nepreparata. Am banuit asta dupa modificarile facute de om, ca doar n-a facut-o asa de dragu cheltuielilor...

Prislopan : Daca ai observat ghilimelele e bine. Acolo m-am referit la expeditii, unde n-ai decat sa mergi matale cu TV-u....daca nu esti de-acord cu mine.

Partea cu mare/mica e josnica, sa nu zic mai rau. Ar trebui sa fii sanctionat de un moderator, incerci sa ma jignesti gratuit.

Observ o anumita frustrare la posesorii de LR, desi n-are rost.

As putea sa-ti raspund, insa ma rezum la a spune ca stie cat de mica o am doar cine a stat cu centimetrul in gura......masina binenteles.

Srevni : Sper ca esti de-acord cu mine ca raportul greutate/putere e foarte important.

De luminat incearca singur, lasa misto-ul cu biserica ca n-ai haz.

Nu inteleg de ce sariti asa, de parca v-am injurat de mama. Mi-am spus opinia, cine vrea sa ma contrazica s-o faca cu argumente si bucuros ii dau dreptate.

Daca insa incercati misto-uri doar pentru ca ati vazut la avatarul meu un "suv" lasati-o balta. Faceti doar rau forumului....

Link spre comentariu

Imi pare sincer rau ca s-a ajuns aici, insa am observat ca de cand ai inaltat masina ai devenit mai aprig. Eu insa nu am uitat pozele de la iesirile tale solitare in care te dadeai prin balti sa vezi cat poate si atunci erai mai domol. Nu mi-a placut in seara asta de tine ca lansezi fitile...pacat

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

E doar parerea mea despre LR, am mers si cu el si cu altceva....

poate ai mers la mall cu el si de-aia nu ti-a placut Defenderu. Altfel, daca il foloseai in scopul in care a fost construit sigur aveai alta parere. Nu stiu de cate ori ai cuplat tu 3 diferentiale la un G, dar eu iti spun ca pe unde trece un defender stock cu un sofer bun nu stiu cate masini trec.

Link spre comentariu

Crede-ma ca nu asta a fost intentia mea, sa starnesc polemici. Doar mi-am spus parerea....Asta nu da dreptul nimanui sa ma jigneasca sau sa ma ia la misto. Pe alt forum se intervenea imediat si dur din partea moderatorilor...

Nu vreau sa fiu aprig, totul e ok atat timp cat nu se fac remarci acide la persoana..

Despre masina in cauza, mie unu imi place foarte mult.

ionut73 : N-am spus ca nu-i buna de nimic LR. Doar ca mai trebuie preparat pentru expeditie sau off-road greu....

Principala problema la LR nu e capacitatea de trecere ci fiabilitatea. Au renumele de masini slabe la fiabilitate si nu cred ca degeaba. Altfel nu inflorea industria de subansamble after-market pentru LR.

Tu ai mers cu un G ? Poti face o comparatie sincera ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare