Vizitator Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 colegul Soimul sa casatorit in secret. din surse (am vazut ca se poarta) noi am aflat si ii uram casa de piatra, sanatate si fericire :b copii multi si sanatosi :1 :dr :be ps. ma intreb dece nu a spus nimic ? pe sotie oare o cheama Pisti? :ga :ga :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 Poate nu o vrut sa se faca de rusine cu noi. CASA DE PIATRA II DORIM. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 casa de piatra ! daca mergeati voi acolo la-ti fi falimentati pe bietul om ! :2dr :dr :ga si mai afla si viitoarea sotie ce soarta cruda o asteapta :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 Soimule Casa De Piatra si acuma vrem si poze :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 Casa de caramida cu geam termopan iti doresc eu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 Cuib de piatra, si multi soimuleti! :be 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 multa fericire! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate