Marius C alias Turagmes Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Ai vazut asa ceva in offroad?....eu inca nu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Cat o Dacie buna tot merge. :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Re: poze ce parere aveti? Doara nu vrei s-o bagi la off :shock: , mai bine incepi cu santa fe-ul, ala macar are casco :P Io am mai vazut un gheu da 4jdamii infipt intr-un pom pe deal :? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 doamne ce oameni traiesc printre noi! :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Masina de mers la nunta. :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 18, 2007 Autor Partajează Postat Mai 18, 2007 Un AMG deasta are nicolae de la Prescon din BV+ un Hummer H1=......multe asemanatoare :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Unde meri tu cu gheul asta ma bag si eu cu patrolu, cred ca ma costa mai eftin :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 18, 2007 Autor Partajează Postat Mai 18, 2007 Asta l-am vazut pe E-Bay....merita banu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Dom' Gabi, Nu vreau sa te supar, dar exista in Bucuresti, o doamna, bineanteles blonda care are un G BRABUS W 12, din alea 301 fabricate ever in toata lumea... :roll: :D P.S.E galben - auriu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Dom' Gabi, Nu vreau sa te supar, dar exista in Bucuresti, o doamna, bineanteles blonda care are un G BRABUS W 12, din alea 301 fabricate ever in toata lumea... :roll: :D P.S.E galben - auriu Oare nu ma infiaza? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 ...dar totusi e "GEU" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 bruno mai esti sigur ca te bagi unde se baga GEU? :lol: of course :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 vbh a scris: gabi_G a scris: bruno mai esti sigur ca te bagi unde se baga GEU? of course nu fi chiar asa de sigur, are 2 blocaju mai mult ca tine da' omu' a spus de "bagat" n-a pomenit nimic de IESIT... :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 :cry: din pacate am "program" sambata... Incerc sa ajung macar la tura de vineri (e la o "azvarlitura de bat" de mine) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 vbh a scris: gabi_G a scris: bruno mai esti sigur ca te bagi unde se baga GEU? of course nu fi chiar asa de sigur, are 2 blocaju mai mult ca tine da' omu' a spus de "bagat" n-a pomenit nimic de IESIT... :lol: IESE, ca daca rupe gabi gheu de 4jdemii, rup si io patrol de 20 :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 :cry: din pacate am "program" sambata... Incerc sa ajung macar la tura de vineri (e la o "azvarlitura de bat" de mine) hai de joi cind incepe lumea sa vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 IESE, ca daca rupe gabi gheu de 4jdemii, rup si io patrol de 20 De asta sunt convins .... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 proba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 tot mercedes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 http://cgi.ebay.de/Mercedes-Benz-Puch-G ... dZViewItem :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 6, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2007 Faine...personal imi place acela inrolat in armata :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 Faine...personal imi place acela inrolat in armata :D :D :D ala e a lui Ursu :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 6, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2007 sa-i traiasca....parca-l invidiez...un pic :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 Ultimul e supermisto, pacat ca se sperie cind aude de Malaezia :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 Nu se sperie de TAT insa! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate