MihaiD Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 In weekend-ul trecut am fost la cursul de pilotaj off-road organizat la Adamclisi de importatorul Mitsubishi din Constanta, cu instructori specializati. Iata o filmare din masina si revin cu poze facute de mine la eveniment : http://www.topgear.ro/blog/2009/06/arta ... -in-gropi/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: Mitsubishi 4×4 Show / Adamclisi 6-7 iunie :h5 Abia astept data de 20 ale luni,vor veni cu caravana la Brasov ard de curiozitate sa vad pe ce traseu vom :Hr :F daca ar ploua :pl :pl atunci sa le vad cum se comporta caci pe uscat nu cred ca vor fi probleme ,cit despre L200 cel nou am auzit de la uni proprietari ca este mult mai slab decit cel vechi dar asta pe mine ma intereseaza mai putin... :p Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate