FELDGRAU BRONC Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Salutare fetilor, Sunt membru simpatizant al comunitatii ims-iste de cand ma stiu , dar impus de ale vietii valuri , am tot rulat pe alte rapandule ; ford,toyota,nissan,etc. Eh , acu , la batranete, mi-am luat un hibrid cu fata de m 461, bot de m 59, motor de bv, punti/cutie/reductor de TV, si o multime de bube'n cap/cur. Cum n-am de gand sa chinui biata masina pe susea, toate modif ce vor surveni for fi de natura off road : frane cu disc/servo, servo directie, scaune/centuri +/- volan, roll cage. N-am de gand s-o fac verde/kaki etc cum n-a fost de altminteri ci v-a ramane gri , atata doar ca va capata o tenta mai nemteasca de unde titlul topicului. In privinta motivatiei de achizitie si dedicare a timpului/ banilor pe ceva vreme de acu'ncolo: mirosul- e la fel ca-n moskviciul 408 al lu' tata, sunetele, reactiile la denivelari, reactiile la manevre- masina frusta, clara , directa, badarana, cinstita si pe fata , nu ca curvele astea de troace de acu' de te lasa cu curu'n balta cand vor ele! Cand am incercat masina ca s-o cumpar , Soimu' mi-e martor, m-am dat jos transpirat si murdar ca dracu' dar cu un zambet cat China si nici ca mi-am mai dorit altceva!!! Asa ca d'acu'ncolo mai aveti un tovaras de suferinta/ bucurie gata sa sara peste multe ca sa-si bibileasca "mandra" Sa ne auzim sanatosi si sa ne vedem bucurosi prin coclauri ! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: FELDGRAU Sa te bucuri de el! Baga si poze. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: FELDGRAU :less Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: FELDGRAU Inca un frate de suferinta! Bine ai (re)venit printre pasionati! Sa fiu al naibii dar dupa o saptamana de sedinte, analize, tabele, si cateva mii de km pe drumurile patriei, imi e deajuns o dupa amiaza de mesterit si incercat Mistretu' ca sa ma simt "ca nou"! Daca iti pot impartasi ceva din experienta mea, trimite PM! Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: FELDGRAU Sa-l stapinesti sanatos si spor la treaba si un bun venit intre fani ARO indiferent de model :W :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: FELDGRAU Omule,sa o stapinesti sanatos! Cit de tare mi-a placut faza`aia cu zimbetul"cit China" ! Intr-adevar,IMS-ul e o masina pe care trebuie sa o 'simti".Sper sa reusesti sa-ti indeplinesti proiectele cit mai repede si"sa te tina" ! Despre culoare daca-mi permiti:nu prea au aratat fain niciodata IMS gri,e o culoare fada,parca in contradictie cu formaplina de personalitate a masinii.Ce parere ai de culoarea asta ? camunflaj german de desert..bine,nu e relevant pe acel T4. " Fahrzeug ganz frisch lackiert, in RAL 8020 (sandbeige des Deutschen Afrikakorps 1943-1945) MATT"" PS ne pui niste fotografii cu masina ta ? IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: FELDGRAU . IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Iunie 15, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: FELDGRAU ...pai nu la griul ala lesinat ma refer , io vb de asa ceva : :twisted: http://www.99poze.ro/m_59/; ceva poze puse de fostul proprietar Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: FELDGRAU Frumoasa prezentare :x Asteptam niste foto cu domnu` IMS :grin: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcu Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: FELDGRAU Cand am incercat masina ca s-o cumpar , Soimu' mi-e martor, m-am dat jos transpirat si murdar ca dracu' dar cu un zambet cat China si nici ca mi-am mai dorit altceva!!! Asa ca d'acu'ncolo mai aveti un tovaras de suferinta/ bucurie gata sa sara peste multe ca sa-si bibileasca "mandra" Sa ne auzim sanatosi si sa ne vedem bucurosi prin coclauri ! Pacat ca n-am remarcat zambetul ca maream pretul :P glumeam evident s-o folosesti sanatos :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator motosebi Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: FELDGRAU sa treci sanatos prin chinurile intretinerii :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: FELDGRAU ... am ajuns si la mecanica ; 1. a desfacut careva reductorul de TV , pot sa-i maresc raportul ? ( 2,127 ) 2. kitul de ambreiaj optim intre D127 si cutie de TV ? 3. o inalt din "cercei" la arcuri sau din arcuri-springuit ? Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: FELDGRAU 1. Se poate dar nu stiu pe nimeni sa fi fauct asta 2. Original 3. Cercei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: FELDGRAU 3. Elicoidale + ceva 3-4 link fata spate :grin: :banana ca sa fie "de natura off road" FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: FELDGRAU Flexeaza foarte bine si foile ei originale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: FELDGRAU @ zuz ; ho' nebunule ca nu-i de extrem , in conformatia actuala , : ioc power si componentele puntilor cam "finute " @ vstef nu'l lua in seama pe turbat, cand spui kit de ambreiaj original vb de cel ptr motorul de Brasov? , am inteles ca-i cam cedeaza arcurile din disc! acum are cusca, discuri pe fata , troliu, , a slabit un pic si trebuie sa creasca cam 10 cm sa-i intre 35'- urile "flexate" cat mi-or permite foile cu cercei de 5 cm , ah si i-am pus o servo directie de omega veche , cam flimsy dupa parerea mea zuzache ! , Daca m-o ajuta Dumnezeu pe la sf lunii , Noiembrie sper , o scot la padure P.S. pe spate are inca tamburi , dif-ul spate sa-l blochez cu doua frane de mana sau cu sudura , masina are sa vada soseaua numai "de sus" - platforma !? Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: FELDGRAU Stefan se refera la kit-ul de ambreiaj romanesc care face fata bine daca e in mintile lui. Diferentialul spate ar fi cel mai bine sa-l blochezi cu ... un diferential blocabil. Solutia cu doua frana de mana e destul de complicata, iar cea cu sudura - fereasca Sfantul. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: FELDGRAU ... @ dan , am mai vazut si in padure / noroi-aderenta redusa- nu prea chitaia un plus ar fi ca pot rula numai cu fata, reductor de tv doua manete , solicitarile in cazul asta fiind doar de la roti Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: FELDGRAU @ zuz ; ho' nebunule ca nu-i de extrem , ..... acum are cusca, discuri pe fata , troliu, , a slabit un pic si trebuie sa creasca cam 10 cm sa-i intre 35'- urile "flexate" cat mi-or permite foile cu cercei de 5 cm , ah si i-am pus o servo directie de omega veche , cam flimsy dupa parerea mea zuzache ! , ....!? Servo duce, pe Gandalf sunt 34-35 Silverstone si nu au fost prb din ce stiu asa ca stai linistit (daca e pusa bine). E pacat de "deseurile" alea de nissan sa nu faci o treaba serioasa! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: FELDGRAU "E pacat de "deseurile" alea de nissan sa nu faci o treaba serioasa!" asta e din ciclul -intarata-l drace !- lasa ca pentru icstrem facem alta , bani sa fie ! :h5 Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate