Marius C alias Turagmes Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 azi am iesit si eu ca tot omul la putin offrod...m-am dus....m-am dat....si cand am iesit din trasee.....m-am trezit cu nr de inmatriculare de pe fata....lipsa :grin: acum intreb si eu ca ala care o pateste prima oara.....ce trebe facut ca sa-mi i-au inca un numar.....de inmatriculare? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: Lipsa numar Mergi si il ceri, si le platesti taxa. Asa stiu ca atat trebuie facut. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 14, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: Lipsa numar la astia de la Monitorul oficial nu trebe mers? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
theorg13 Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: Lipsa numar la astia de la Monitorul oficial nu trebe mers? :grin: Nu. Doar cu Politia ai treaba. Firmele care fac dosare de inmatriculare stiu exact de ce acte ai nevoie. Numarul se elibereaza in aceeasi zi (cel putin in Cluj). Nu-i lucru mai al dracului pe lumea asta ca norocul altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: Lipsa numar Am patit-o si eu, dar in Bucuresti.. M-am dus la cea mai apropiata sectie de politie, si am dat o declaratie cum si ce s-a intamplat..Mi s-a dat o hartie cu care m-am dus la inmatriculari si de acolo normal, platit numar si ridicat de la ghiseu.. Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 14, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: Lipsa numar ok...multam fain de sfaturi :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: Lipsa numar Si eu am patit cu masina mea, dar cu numarul din Spania :P ..... solutia, am citit regulament de inmatriculare spaniol si am gasit masurei si specificatii numerei din Spania.... nu spunea nimica de ca numarul trebuie din metal.... Cu tot asta, me am dus lui Mertan care m-ai facut frumos un numarul la masura respectiva reflectant si tot, dar din colant, ca asa numai le perd :ha: :ha: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: Lipsa numar Mare atentie la circulatia pe drumurile publice fara numar sau cu numar scos la imprimanta, plastifiat etc... M-au oprit baietii cu sapca alba si am avut noroc cu hartia de la sectia unde am reclamat treaba cu pierderea numarului.. PS La politie trebuie precizat ca pierderea numarului s-a intamplat undeva in zona de actiune a celei sectii...altfel n-au traba si te redirectioneaza.. :ha: Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: Lipsa numar cea mai mare idiotenie......daca stiam unde l-am pierdut nu ma opream sa-l iau??? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: Lipsa numar cea mai mare idiotenie......daca stiam unde l-am pierdut nu ma opream sa-l iau??? asta le-am spus si eu, au inceput sa rada, dupa care le-am specificat ferm "convins" ca la obor il aveam iar la doamna ghica nu... :ha: :ha: :ha: sincer, dracu stie unde l-am pierdut.. Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: Lipsa numar eu am facut un numar din colant si protejat nu stiu cum , a costat 40 ron si arata la fel ca originalul ! Merg asa de 3 luni fara probleme ! Stiu firma din buc care face ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: Lipsa numar Eu am umblat fara numarul pe fata cam 4 luni si m-a oprit o singura data militia sa-mi spuna sa-mi repar esapamentul. Cred ca dormeau si eu i-am trezit :uameni OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: Lipsa numar Mariuse, sa fie cu noroc :ha: :ha: ca doar eu fusei primul. Treaba e simpla, la politie la inmatriculari, iei o declaratie tip de la ei, o completezi, si cu certificatul si cartea de identitate,buletin, original si copii si 20 ron in buzunar, la ghiseul de imatriculari . In 2-3 ore iti da altul :h5 :x Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 14, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: Lipsa numar sa traiesti boierule :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Lipsa numar e naspa ca iti iei amenda daca nu il ai, dar in Bucuresti se rezolva imediat sau de pe o zi pe alta la Politie... daca nu vreti nr pe fata...fuga la RAR si va scoate din carte nr pe fata in cazul in care nu exista loc suficient pt a fi montat, se poate trece si bara cu cabestan, respectiv toate dimensiunile de gume pe care aveti chef sa le purtati :D ca sa fie totul legal... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Lipsa numar e naspa ca iti iei amenda daca nu il ai, dar in Bucuresti se rezolva imediat sau de pe o zi pe alta la Politie... daca nu vreti nr pe fata...fuga la RAR si va scoate din carte nr pe fata in cazul in care nu exista loc suficient pt a fi montat, se poate trece si bara cu cabestan, respectiv toate dimensiunile de gume pe care aveti chef sa le purtati :D ca sa fie totul legal... tu ai fost??? ai acum in civ bara cu cabestan??? la ce sectiune??? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Lipsa numar e naspa ca iti iei amenda daca nu il ai, dar in Bucuresti se rezolva imediat sau de pe o zi pe alta la Politie... daca nu vreti nr pe fata...fuga la RAR si va scoate din carte nr pe fata in cazul in care nu exista loc suficient pt a fi montat, se poate trece si bara cu cabestan, respectiv toate dimensiunile de gume pe care aveti chef sa le purtati :D ca sa fie totul legal... tu ai fost??? ai acum in civ bara cu cabestan??? la ce sectiune??? la rubrica" Modificari ce nu afeteaza performantele si caracteristicile de folosinta ale vehiculului" "bara suport cabestan cu exceptie nr. inmatriculare fata" si inainte inca 4 modele de gume... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate