Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Calinvas Mitsubishi Pajero Troliu T-MAX EWO-10000

calinvas

Postări Recomandate

Re: Calinvas Mitsubishi Pajero Troliu T-MAX EWO-10000

Foarte frumoasa! (...eu am vazut-o live la Cluj. :grin:)

Sa te poarte fara probleme pe unde vrei tu.

Numai bine.

Sorin

PS.

De ce au fost cheltuiti prost banii pe suspensie ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Peste 2~3 ani cand o sa am buget o sa cumpar un Prado scurt.

Sambata am iesit putin pe camp si am fost surprins de ceea ce pot face 2 Diferentiale blocabile.

Masina urca incredibil , numai capul meu ma doare dupa ce nevasta din dotare a inceput sa tipe .

Sa tipe cand masina era intr-un mic sant de irigatii .... :banana

Salutari,

Calinvas

http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Link spre comentariu

:W calinvas !

@drujba

Ai dreptate , nimic nu se compara cu Audi, pe asfalt !Mai ales cu 200 de cai sub capota ! WOW !Tocmai m-am despartit de 3 zile de un A4 quattro 2006 TurboFSI (l-am schimbat cu un Touareg )

La fel cu Toyota la categoria 4X4 !De cand visez la o Toyota Land Cruiser 100 !Dar vrabia Mihai Viteazu ! :grin:

0745634366
Link spre comentariu

Peste 2~3 ani cand o sa am buget o sa cumpar un Prado scurt.

Sambata am iesit putin pe camp si am fost surprins de ceea ce pot face 2 Diferentiale blocabile.

Masina urca incredibil , numai capul meu ma doare dupa ce nevasta din dotare a inceput sa tipe .

Sa tipe cand masina era intr-un mic sant de irigatii .... :banana

Salutari,

Calinvas

tare mi-e teama ca si a mea va face la fel ca o scot si pe ea si acaretu` sambata pt prima data in off road, asa ca urati-mi noroc! :ha:

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Vizitator caliche

bine ai venit super faina masina sa ai noroc de ea si sa te scoata de oriunde

nu o baga in seama pe nevastata.....asculta masina

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

De 1 Martie Mitsu a vrut la picnic :grin:

A fost prima oara cand a dat cu ochii de noroi si a fost interesant (Multumesc Oreste ca m-ai scos din mlastina :h5 )

Lupta cu noroiul nu s-a comparat cu teoriile de acasa.

Masina a sapat voiniceste si s-a pus cumintica pe burta .

552166272_PATROL002.jpg.b8ccc4de0b6ec6309f7f906910376633.jpgPicture 214_resize.jpg[/attachment:wtbd0h80]

Scot troliul sa testam la maxim utilajul sa vedem ce poate ca doar vindem T-MAX :ha:

Troliul a mers super cu toate ca in harmalaia generala nu prea i-ti vine sa faci analiza tehnica a trolierii.

Dar ... suportul montat necorespunzator a spus ... stai asa ....ca eu o iau un pic inainte si s-a dus 10 cm mai in fata .

DSC_0053_resize.jpg[/attachment:wtbd0h80]

Cine monteaza troliu sa aiba grija sa fie montat direct pe lonjeroanele masinii nu pe bari , suporturi sau alte inventii.

Personal cred ca si bara ARB crapa la un 12 000 cu troliere deviata de la ax (lucru total interzis de producatori :roll: )

Forta troliului este foarte mare si daca nu descarca direct pe lonjeroane si ideal ar fi sa fie montat intre ele , se creeaza un brat al fortei care are doua dezavantaze , stramba bara solida :ha: si exercita o forta descandenta asupra botului masinii spre ... noroi .

Daca se pune troliul in linie dubla cu a doua prindere tot pe suportul lui , cum este la mine carligul montat, situatia este si mai grea .

Cei 15 Mtr de sufa sintetica care ii am eu pe troliu sunt extraordinari dar sunt numai 10 ~ 12 mtr folosibili asa ca 20 ~28 Mtr sunt indicati ca lungime a cablului / sufei .

Oricum mai am in portbagaj 2 sufe de 9 Mtr :wink:

Am fost surprins sa aud cablurile de otel cum trosnesc sub tensiune cand s-a troliat Kaiserul din mlastina , nu era pusa nici o greutate / protectie pe ele ... cred ca din masina nu se vad unele mici detalii ca acesta .

Cei care se duc in teren fara sa lege acasa masina de ceva si sa-i incerce troliul cu frana de mina trasa sunt gambleri in opinia mea , cand esti in noroi , nu trebuie sa gandesti si sa te intrebi de ce nu merge ca acum o luna mergea .

Dar ceea ce am scris sunt niste opinii ale unui om fara multa experienta in teren asa ca probabil ca multora li se par deplasate si exagerate.

Abtinindu-ma sa dau delete la acest post voi apasa "Submit" cu toate ca in ultimul timp pe forum am vazut o tendinta normala la noi ca natie de "cearta" din nimic si de rautate nejustificata .

Salutari,

Calinvas

P.S. Multumesc pentru poze Marius

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Salutare,

In Iunie 2009 am fost in Egipt la Sharm El Sheikh a doua oara (prima oara Nov 2008 in Hurghada)

A fost infernal de cald seara la ora 20:30 ersu 34 grade , in timplul zilei te topeai pur si simplu.

Totusi MAREA a meritat din plin .

http://picasaweb.google.com/calinvas/Eg ... 7P2t9CiVQ#

Reamintindu-mi multitudinea de pesti , corali si alte vietuitoare stau si ma intreb :

La noi la mare de ce nu exista decat guvizi si foarte rar chefal ???

Daca doreste cineva detalii despre excursie ii stau la dispozitie la telefon.

Salutari,

Calinvas

Editat de Astral

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare