Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

DORMITOR in Opel Astra Classic II hatchback

blueheart

Postări Recomandate

Re: DORMITOR in Opel Astra Classic II hatchback

Salutare, aveti poze pe noul topic : 'Cu DORMITORUL MOBIL pe TRANSALPINA si Transfagarasan', aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?44119-Cu-DORMITORUL-MOBIL-pe-TRANSALPINA-si-Transfagarasan

Editat de Astral
"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 luni mai târziu...

Salutare. "Rulota" mea trebuie sa primeasca ceva imbunatatiri, fapt de care mi-am dat seama in urma celor 2 luni din vara asta de plimbari ba de capul meu, ba pe la intalniri de off road. Si cum nu stiu multe la momentul asta, va cer si voua, cei care stiti, care aveti, care ati testat, pareri despre urmatoarele investitii/imbunatatiri in proiectul meu "dormitor in Opel Astra Classic II hatcback":

- bari transversale pt portbagaj plafon pt modelul Astra G; de care sa iau, de unde..

- portbagaj plafon tip cutie; de care sa iau, de unde, cam cati bani..

- scaune pliabile tip pescaresti cu spatar; de care, de unde, ce culoare..... :ha: glumeam cu culoarea :ha:

- umbrar/pavilion.

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

In zona Liceului Sincai din Bucuresti este un magazin cu "cosciuge" de-alea. Au multe in stoc, ti le monteaza de proba, daca vrei sa vezi cum arata, au sisteme de prindere pentru toate masinile. Preturile sunt rezonabile, eu mi-am luat unul mare (2.20 m lungime) si a fost in jur de 10 milioane, daca imi aduc bine aminte.

Pentru scaune, masuta, umbrar iti sugerez sa mergi la Decathlon.

P.S: Momentan portbagajul ala e montat pe un Opel Astra Hatchback al unui coleg, care isi tine sculele de pescuit in el. :grin:

Link spre comentariu

:g Pe baietii aia de pe Lanariei ii stiu si eu am fost acum cativa ani la ei cu un prieten cu un Clio si dupa ce am umblat tot Bucurestiul dupa niste bare d'astea ne-am trezit ca era chiar langa noi magazinul :P . Iar la preturi sunt super ok.

Scaune tot de la Decathlon iti recomand. Poate sunt un pic mai scumpe ca in Sellgros sau in Metro dar macar nu se rup dupa 2 iesiri.

Bafta :h5

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Multam'; ramane sa-i localizez exact si sa vada ochiu' meu despre ce e vorba. Mai gasisem io un 'cosciug' d'ala :ha: mai micutz, potrivit pt ce imi trebuie mie ca marime, in cora, pe la 3 mil. trb sa compar cu cei de care mi-ati zis voi.

Link spre comentariu

cum sa intre cu tocuri? ..toate care au intrat si care vor intra trebuie sa se descalte la intrare si sa se stearga pe pres :ha:

Link spre comentariu

dak o las cu tocuri, imi intzeapa salteaua gonflabila cand i-oi shopti la ureche ce frumoasa-i viata, si pana dimineata dorm pe tare si-mi rup carca.. :ha:

Link spre comentariu

dak o las cu tocuri, imi intzeapa salteaua gonflabila cand i-oi shopti la ureche ce frumoasa-i viata, si pana dimineata dorm pe tare si-mi rup carca.. :ha:

Cred ca mai degraba faci rani la genunchi :ha:

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

m-am uitat la filmuletul de pe bucket si am observat un aspect cu coada ochiului:

de spatarele scaunelor din fata, rabatate sa faca loc patului din dormitorul ambulant atarna nici mai mul nici mai putin decat doua lanturi frumoase si nichelate.

Sigur nu ai nevoie de un pat mai mare si mai rezistent? Sigur nu-ti trebuie o masina mai mare?

:ha: :ha: :ha:

sigur ea nu are una/mai multe verisoare?

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

@ plummer: :ha: ..corect, si genunchii

@ Dan Popescu: buna idee, ca dak in lungime, eu la 1,81 m dorm bine, si pe latime intra numa' bine inca o verisoara, sau vreo colega..nu de alta, dar spre dimineata se raceste si e bine sa am cu cine ma incalzi (sa fiu luat prin invaluire) si dinspre stanga, si dinspre dreapta :ha:

@ Sensei: multam' :h5

Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

Pt. Folk You din Vama (http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=54187) i-am 'home made'it dormitorului si un umbrar, facut din prelata si arcadele cortului si niste tevi telescopice de borusan :wink:, plus scaune pliabile sau pescaresti (ma hotarasc joi in carfuru din cta).

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Colegu..... uite ce am gasit pentru tine din intamplare :)

Pare o super solutie, in cazul in care nu ai schimbat deja masina cu un 4x4, sau nu ai gasit o alternativa mai buna.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare