Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Help identificare piulita

marcel

Postări Recomandate

Simbata, am lucrat ceva la patrolul din garaj. Dupa ce am facut curat, am gasit in faras o piulita. Sincer, habar nu am de unde a cazut. Nu imi amintesc sa o fi desfacut. Stie cineva de unde a picat??? Un sfat? O idee? Ceva? Merci.

Despre piulita asta e vorba (nu vad sa scrie ceva pe ea).

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Help identificare piulita

Subscriu la ceea ce a spus Cristian! Piulita aia e de la o pereche de ochelari de soare. :e

PS: Ce ochi ager ai nene, de-ai vazut tu piulițica aia! :)

Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :)
Link spre comentariu

Pai ai putea sa ne zici la ce ai lucrat, ca sa incepem de acolo.

Daca ai lucrat prin bord ar avea sens sa fi cazut de pe undeva de la vreo borna de releu sau ceva de genul asta, daca ai lucrat insa pe dedesubt...

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

S-o luam prin eliminare. :grin: De la roata sigur nu e...

Acum vorbind serios, nu are de unde sa fie de pe masina. Precis s-a desurubat candva de la ceva tinut prin masina si acum ai gasit-o. Pune-o bine si poate ca ii vei observa candva lipsa.

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Numai de la ceva mic poate fi, verifica-ti casetofonul, CB-ul, eventual de la carcasele alora ar putea sa fie intr-un loc lipsit de importanta.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Va multumesc pt. eforturile combinate in vederea deslusirii misterului. De undeva de la sasiu a picat, ca simbata masina sau ce a mai ramas din ea era in stadiul asta ... bord, casetofon, ochelari de soare sau alte minuni de genul asta nu mai are de vreo 2 saptamini.

2129677010_DSC01754(Small).JPG.8915dee734589c478c1b92817d338aa0.JPG

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

cea mai mica piulita care o ai la stadiul ala cred ca este pe bujiile incandescente

din poza totusi pare mai mica decat alea

ps. ar trebui sa spui si cate kg si ce inaltime ai ,ca daca esti ghita muresan undercover, poate fi si o piulita de la roata :ha:

Link spre comentariu

Poate e putin magnetizat sasiul si s-a lipit acolo, culeasa de pe drum :grin:

Oricum, dupa ce ai desfacut masina pana in stadiul ala si numai piulita aia ramane cu semnul intrebarii eu zi ca e super bine.

Spor la treaba in continuare!!

Link spre comentariu

Oricum, dupa ce ai desfacut masina pana in stadiul ala si numai piulita aia ramane cu semnul intrebarii eu zi ca e super bine.
:ha: :ha: :ha: :g Intr-adevar , daca altceva nu te supara sau nu-ti lipseste, esti tare!

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare