john.helot Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: KDJ120L by Watcher Scuturile Asfir pentru motor si pentru cutia de viteze- transfer costa 600 euro amandoua si cantaresc 23 (12+11) kg cu tot cu sistemul de fixare. Sunt din dural de 6 mm grosime. La banii astia vreau si eu asfir din aluminiu,la enginehouse am primit o oferta acum un an si ceva de 6000ron. Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: KDJ120L by Watcher Faza tare: vorbeam cu Ursu mai demult despre masina asta si zice: "problema ei e ca are prea multe plastice" . Demontratia in weekend asta, pe Strategic,Transalpina si Curmatura Oltetului. Damage report: pragul lateral, care s-a desprins de pe caroserie cand am calcat cu piciorul pe el :P :p http://watcherromano.wordpress.com/files/2009/09/damage-la-prag.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: KDJ120L by Watcher Pozand pe Strategic http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/09/web-how-it-s-meant-to-be.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: KDJ120L by Watcher watcher pragul a cazut numai de la greutatea ta ?? Inteleg ca esti solid :p dar sigur nu a fost "atins" de jos inainte? Din cate ne-ai spus masina va merge 95% pe sosea. A ramas valabil? Cum sunt M/T-urile, nu afecteaza confortul? Blocant spate ai studiat sau nu e nevoie ? Jos palaria pentru informatiile furnizate, sunt putini cei care modifica atat de aplicat, masina asta. Inca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: KDJ120L by Watcher Salut! Pragul nu a cazut, pragul rezista. Ce s-a intamplat e ca s-a desprins plasticul de deasupra pragului, cel lipit pe caroserie, de la calcat. Am ~85kg, nu e chiar atat de mult :h5 Masina continua sa mearga 95% pe asfalt, , dar kumho urile respective chiar nu incurca. (cred ca) fiind unidirectionale nici nu fac atat de mult zgomot. Iar de cand am montat suspensia, care e mai tare, am desumflat rotile la 1.8 si mi se pare ca aceasta combinatie este castigatoare - mi se pare ca masina e mai stabila si amortizeaza la fel de bine... Azi insa am bagat-o la ceva chinuri, o sa va povestesc mai pe seara sau maine (ca sa am poze de pus) Nu am studiat problema blocantului, fiindca este relativ scump. Ce ma enerveaza pe mine cel mai tare este electronica (in teren): adica azi am avut niste situatii in care in loc sa se invarta rotile, sa sape, ele faceau cum bine se stie, tac-tac-tac, cate 1/x tura cu x>10 :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: KDJ120L by Watcher Acum intelegi mai bine de ce m-am calicit la varianta fara climatronic, cruise control si spalator de faruri ? fara electronica, fara praguri, fara overfendere, cu blocant spate... in mod normal ar trebui sa coste mai mult. :no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hrn Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: KDJ120L by Watcher Salut watcher, :g Imi place cum se integreaza Troliu Superwinch de 9000 pe LC-ul tau. De unde l-ai luat si cine il monteaza? Protejeaza oare si radiatoarele mai bine ? Apropo de modificari ai luat in calcul si shimbarea barei din fata ? Eu am zgariat-o pe toate partile la toyo meu si nu fac lucruri extaordinare cu masina. :1 LC 120 AT TEMS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: KDJ120L by Watcher Da, am luat in calcul alta bara, dar nu am reusit sa gasesc inca o solutie civilizata pret/calitate . Continua sa fie pe lista de chestii de facut, caci vreau sa scot si rotile in afara la un moment dat... Superwinchul l-am luat de la Ursu si l-am montat la GTC care a facut o treaba extraordinara. Nu, nu protejeaza radiatoarele. D-mi pm pt datele de contact ;-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyxen Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: KDJ120L by Watcher Salut, Imi dai te rog un feedback despre Kumho-urile de pe LC? Ma intereseaza cum se comporta pe noroi, zapada mica, zapada mare si gheata. Pe asfalt am inteles ca esti multumit de ele. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat August 9, 2010 Autor Partajează Postat August 9, 2010 Re: KDJ120L by Watcher In noroi se comporta bine pt niste MTuri, adica se mai si descarca uneori. Nu ai nici directia si nici aderenta de la simex, dar te ajuta si isi fac meseria daca le dai shpan si noroiul nu este PREA mare. Pe zapada mie unul mi se pare ca s-au comportat bine, cu mentiunea ca daca e sa se simta la ceva profilul ne-de-iarna, acel ceva sunt franele pe zapada. Cat timp masina nu e pe burta nu ai probleme. Pentru orice eventualitate i-am luat si o pereche de lanturi (am rationat ca avand torsen e suficienta o singura pereche). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Toyota Land Cruiser KDJ120L by Watcher Multumesc lui Astral ca mi-a regasit acest topic:h5 Daca mai este cineva interesat, masina continua sa faca cat offroad prinde (iesiri usoare zic eu, plimbare, etc) si merge in continuare binisor :) I-am pus scuturile recomandate de Razvan GTC (asfir) si vin ca si turnate, arata perfect sunt smechere, merita banii, etc. I-am dat jos si am lasat acasa bara de plastic din spate si nici nu o sa ii pun alta "HD" in loc caci arata foarte sexy fara ;) Tot nu am reusit sa gasesc pe cineva sa imi faca bara fata :( Am schimbat un burduf de planetara. Nici un eveniment in rest. Kumho rezista eroic, abia arata semne de tocit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Toyota Land Cruiser KDJ120L by Watcher Avand in vedere formele rotunjite nu cred ca ai prea multe sanse ... Totusi cred ca se poate face daca iti surade ideea de tubulara ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Toyota Land Cruiser KDJ120L by Watcher Clar ca rotunjita, uite aici: http://www.journaldu4x4.com/local/cache-vignettes/L500xH374/KDJ-120-4X4-AUTOS-LOISIRS-002-2-3aeba.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Toyota Land Cruiser KDJ120L by Watcher Daca tot ai pus scuturi ASFIR, nu te tenteaza si bara fata tot de la ei ? Alpina a avut la vanzare asa ceva.... http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/baraASFIRptLC120.jpg REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Decembrie 31, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2010 Re: Toyota Land Cruiser KDJ120L by Watcher Am vazut bara aia cand a fost pusa la vanzare, si m-am gandit ceva la ea. Din pacate nu era ok (si nici altele acest model) deoarece daca ceri troliu Superwinch cu plasma, vine in forma 'mare' , 'voluminoasa', adica asa: http://yourautoworld.com/images/JeepParts/superwinch-epi90s-9000lb-winch.jpg , astfel ca nu ar incapea in bara respectiva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 31, 2010 Partajează Postat Decembrie 31, 2010 Re: Toyota Land Cruiser KDJ120L by Watcher Varianta tubulara se potriveste de minune,super. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Toyota Land Cruiser KDJ120L by Watcher Sunt tare curios ce parere ai de suspensie. Cum a fost chitul arc+ amortizor sau amortizor + distantiere? Grija cu scuturile - eu intr-o dimineata m-am trezit cu unul mai putin. TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Toyota Land Cruiser KDJ120L by Watcher Kitul de suspensie este arc + amortizor. A trebuit sa prelungim bieletele de la bara stabilizatoare pe spate ca sa acomodam inaltarea. Dupa parerea mea kitul TJM a fost un heavensent, adica nu am nimic de reprosat si a costat jumatate cat un OME. Nu stiu care o mai fi situatia in prezent, trebuie intrebat RazvanGTC. Am obtinut un paradox cu inaltarea respectiva, adica fiind mai tare suspensia asta, si acomodand roti mai mari (si mai late!) masina e mai inalta dar mai sportiva :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Toyota Land Cruiser KDJ120L by Watcher Nu ti-a ridicat prea mult centrul de greutate ? Ai compensat prin latimea rotilor ? Exista vreo senzatie de instabilitate ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Toyota Land Cruiser KDJ120L by Watcher Nu am scos rotile in afara deloc, caci la dimensiunea asta flansele chiar si de 30 sunt prea mult pentru rotile fata, unde se ating de bara de plastic. De aia si vreau sa o schimb. Rotile astea sunt sensibil mai late, adica 265 in loc de 225 cat e standard. Pe de alta parte, fiindca suspensia e mai rigida, nu exista nici o urma de senzatie de instabilitate sporita, ba chiar a fost redus ruliul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Toyota Land Cruiser KDJ120L by Watcher Am vazut aici http://www.turatii.ro/2011/09/12/toyota-land-cruiser-150-30l-d-4d/ acest filmulet legat de LC 150 si am fost foarte impresionat de ceea ce poate face aceasta masina, finisaje, forta, tehnologie si tot ceea ce poate oferii o masina. Te rog frumos imi poti spune diferentele dintre LC 150 si LC 120? Care crezi ca ar fi mai fiabila tinand cont ca masina va fi utilizata in Bucuresti cam 300 de km pe saptamana si afara cam 200 + 100 drum forestier adica pamant batatorit, drumurile de la tara, pe care tren carutele, tractoare si ocazional cate o batrana de Dacie sau un logan mai prapadit, deci masina nu va fi folosita in offroad decat drumuri de tara si eventual pe la munte o iesite la 2 luni sau nici atat dar nu off road adica namoale sau mai stiu eu ce, probabil si iarna o iesire pe partie, deci ma intereseaza o masina care sa se comporte ok pe sosea dar nici sa nu schimb telescoape si planetare si asa mai departe la fiecare 3 luni mergand cu ea la tara. Care este consumul unui LC 120 in Bucuresti si care este consumul masinii afara? Am mai cautat ceva lamuriri pe aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68087-Versus-auto! spre sfarsit s-a ajuns la o discutie despre LC 150 dar nu m-au putut ajuta prea multu utiliaztori. Ma poti lamurii te rog frumos? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kopeg Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: Toyota Land Cruiser KDJ120L by Watcher Wacher daca se poate imi spui si cat a costat kitul de amortizoare si arcuri , astea pe care le-ai pus si cat ar fi costat unele OME ! te intreb ca as vrea sa montez si eu tot la un 120 , a si snorkel-ul este original safari ? pret ? merci mult pt raspuns ! Samurai 1998 fara mari modificari ..pt joaca :grin: Land Cruiser 2005 pt. strada:wink: ATV SUZUKI KING QUAD 750cm esp 2010 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Decembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: Toyota Land Cruiser KDJ120L by Watcher Deal ul la amortizoarele TJM a fost foarte bun. Au costat ceva gen 600-650 euro. OME erau in zona 1200 EURO pana pe la 1800 la Luigi (!). Snorkelul este Safari intr-adevar si stiu ca ar costa pe la 450 Euro. Am avut si in cazul lui noroc si l-am luat cu 350. Totusi, daca imi permiti un sfat, nu da banii pe snorkel. Nu am ajuns niciodata intr-o apa atat de mare cat sa fi contat snorkelul, si chiar am bagat masina asta in teren. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: Toyota Land Cruiser KDJ120L by Watcher Totusi, daca imi permiti un sfat, nu da banii pe snorkel. Nu am ajuns niciodata intr-o apa atat de mare cat sa fi contat snorkelul, si chiar am bagat masina asta in teren. @watcher: cu scuzele de rigoare ca intervin. Nu este neaparat nevoie sa fie mare apa pentru ca snorkelu' sa-si dovedeasca utilitatea. Asta vara am intrat un pic mai voiniceste intr-o balta de cel mult 40cm adancime si lunga de vreo 4-5m. nu s-a intamplat nimic, am mers mai departe, dar, dupa vreo luna cand am desfacut filtrul de aer sa-l schimb, am avut surpriza sa gasesc noroi uscat pana si sub filtru (asa am descoperit si ca nu se inchide foarte bine carcasa filtrului). Ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca balta ar fi fost nitelus mai lunga...:ti It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Toyota Land Cruiser KDJ120L by Watcher Am ajuns la 49 000 km. Am fost la revizie. Am schimbat ce trebuia schimbat, am rotit rotile in X (sau macar am comandat asta :D ), am schimbat burduful de planetara omorat la salvarea DVLului. Am constatat insa ca odata cu burduful de planetara, lemnul luat printre elementele suspensiei independente a omorat si bieleta de directie, deci inca 10 milioane :) Anvelopele , la 50 000 km, au ajuns in acea perioada a vietii cand inca mai au ce sa arate dar in mod evident difera puternic de cum arata rezerva :) Nu stiu ce sa zic: e ok 50 000 km? Partea mai nasoala a fost ca am constatat (GTC) urmatoarele doua probleme care au fost dificil de remediat (fiecare din alt motiv): 1) rulmentii de roata pe fata - amandoi (plus semeringuri, oringuri si toate cele necesare inlocuirii) = ~ 3000 ron - zice GTC ca e o problema cunoscuta la 120 / Hilux . : Oops : : Oops : Buyer beware ;) 2) bucsile inferioare de la amortizoarele TJM . Recunosc ca ma deranjeaza ca bucsile de la amortizoarele HD de offroad au rezistat 50 000 km pe asfalt si offroad usor : Evil : Dar nu atat de mult cat ma deranjeaza faptul ca (GTC zice ca) cei de la Pickup nu mai aduc TJM si ca bucsile respective au dimensiunea facuta special sa nu poti pune OME sau OEM. Multumesc lui Nashu Mare care a confectionat bucsi custom intr-o singura zi si am putut recupera masina in 2 zile de la service cu toate problemele rezolvate... Pe de alta parte de cate ori merg cu masina mi se pare incantatoare. Pur si simplu nu ai nicio grija, plutesti cu ea in directia in care iti doresti, peste obstacole, etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate