gusteru Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Are cineva un desen/schita cu dimensiunile ce la TV 4x4? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: TV Te intereseaza un anume model de TV 4x4, sau la modul general - specificatii comune mai multor modele 4x4? :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Septembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: TV ma intereseaza TV 4x4 in general, nu un an sau tip anume. sa fiu mai specific. ma intereseaza un microbuz primitiv 4x4, fara electronica si complicatii care sa poata fi transformat in camper van fara asi pierde calitatile de offroad-er. intre modelele care le-as alege ar fi TV, UAZ, LR101 si LRs2b. ultimul ar fi preferatul meu in primul rind din cauza pieselor de schimb dar greu de gasit si mai ales de platit. LR101 e cea mai sanatoasa si platibila dar urita cu porcul si are un V8 pe care scrie faliment cu litere mari.deci mai ramin la TV si UAZ, dar intîi vreau sa adun ceva date pina sa ma arunc la vreuna din ele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: TV eu zic ca mai ai alternative vw lt renault master sau trafic iveco daily dube 4x4 primitive si spre deosebire de tv....fiabile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Septembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: TV cred ca astept pina gasesc una ca asta F10,F11 ca s-o pot transforma in ceva ca astea 2B, A6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacosul Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: TV ai o varianta mai buna.vw t3 syncro 16 hd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Septembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: TV n-are sasiu, n-ai de ce sa legi un troliu, e cam jos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacosul Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: TV are sasiu si are peste 45 cm garda.Eu am pe el troliu de 5 tone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: TV asa ceva ti-ar place? 4x4,, blokant fata/spate, 2 baterii, 2 alternatoare, rezervor de apa, termoizolata etc, etc ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: TV superb LTul.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Septembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: TV asa ceva ti-ar place? 4x4,, blokant fata/spate, 2 baterii, 2 alternatoare, rezervor de apa, termoizolata etc, etc e, acu mai venim de acasa, o sa incersa ma orientezsa vad pe unde dau de unul pina in 85 fabricat. gilma aia de pe acoperis tre' s-o fac sa dispara, nu e prea practica din punctul meu de vedere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: TV La prima iesire prin padure dispare singura fara sa depui efort... :ha: De altfel.... interesanta scula... cam pe la cati $$ se gaseste una functionala ? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: TV tv-ul lor cu steroizi http://fishki.net/comment.php?id=31191 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: TV asa ceva ti-ar place? 4x4,, blokant fata/spate, 2 baterii, 2 alternatoare, rezervor de apa, termoizolata etc, etc Imi place.....unde se mai gasesc sau il dai? DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate