Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

TV

gusteru

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...

Re: TV

Te intereseaza un anume model de TV 4x4, sau la modul general - specificatii comune mai multor modele 4x4?

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ma intereseaza TV 4x4 in general, nu un an sau tip anume. sa fiu mai specific.

ma intereseaza un microbuz primitiv 4x4, fara electronica si complicatii care sa poata fi transformat in camper van fara asi pierde calitatile de offroad-er. intre modelele care le-as alege ar fi TV, UAZ, LR101 si LRs2b. ultimul ar fi preferatul meu in primul rind din cauza pieselor de schimb dar greu de gasit si mai ales de platit. LR101 e cea mai sanatoasa si platibila dar urita cu porcul si are un V8 pe care scrie faliment cu litere mari.deci mai ramin la TV si UAZ, dar intîi vreau sa adun ceva date pina sa ma arunc la vreuna din ele

Link spre comentariu

asa ceva ti-ar place? 4x4,, blokant fata/spate, 2 baterii, 2 alternatoare, rezervor de apa, termoizolata etc, etc

e, acu mai venim de acasa, o sa incersa ma orientezsa vad pe unde dau de unul pina in 85 fabricat. gilma aia de pe acoperis tre' s-o fac sa dispara, nu e prea practica din punctul meu de vedere

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

asa ceva ti-ar place? 4x4,, blokant fata/spate, 2 baterii, 2 alternatoare, rezervor de apa, termoizolata etc, etc

Imi place.....unde se mai gasesc sau il dai?

DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA!

-DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare