ocsi22 Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Salut la toata lumea,as vrea sa stiu ce fel de troliu pot pune pe un vitara 1,6 si care sunt cele mai usor de montat? Cu respect ocsi szabo cluj. TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: troliu Vitara Salut la toata lumea,as vrea sa stiu ce fel de troliu pot pune pe un vitara 1,6 si care sunt cele mai usor de montat? Cu respect ocsi szabo cluj. Toate se monteaza la fel. Troliul sa fie de minim 8000 lbs. Mai jos de 8000 lbs nu e indicat de coborat. Gasesti aici o oferta de trolii T-Max. Mai poti cauta si pe www.offroadmania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: troliu Vitara eu asa pune come up 6000 usor si incapator ...in bara :grin: viewtopic.php?f=30&t=7359 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocsi22 Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: troliu Vitara nu ai cumva niste poze de la el sa vad despre cei vorba? cu respect ocsi22! eventual cu masina gata montat. TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: troliu Vitara Buna! Am un troliu de 700 kg forta orizontala! Pot sa-l folosesc pe o Vitara JLX in 3 usi? Masina are o tona greutate...! Gandesc eu...ca nu-i nevoie s-o ridic in copac....ci doar s-o tractez, ajutandu-ma si de motor. Mai exista si posibilitatea de a o tracta folosind un scripete, deci forta creste...! Nu stiu, doar imi expun parerea si va cer un sfat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: troliu Vitara sfatul meu e sa nu pierzi troliul. mai bine il dai la cineva pentru atv si iti iei unul care ii trebuie masinii! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu c Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: troliu Vitara Buna! Am un troliu de 700 kg forta orizontala! Pot sa-l folosesc pe o Vitara JLX in 3 usi? Masina are o tona greutate...! Gandesc eu...ca nu-i nevoie s-o ridic in copac....ci doar s-o tractez, ajutandu-ma si de motor. Mai exista si posibilitatea de a o tracta folosind un scripete, deci forta creste...! Nu stiu, doar imi expun parerea si va cer un sfat! eu am avut un troliu la inceputuri pe samurai care tragea 1200kg si la dublu 2400 si am reusit sa il ard mai bine pui unu mai mare de 8000lbs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: troliu Vitara Citesc si mä minun, precum o fac de obicei cänd admir picturile ce atärnä pe pereti unei grädinite. Cänd Max traseazä granitele "dureroase", :rules vin alti ignorati, slp de "mai bine" stiutori si le mutä . Eu unul as asculta de cei pätiti care au testat pe pielea lor, cum si eu am testat unele la rändul meu. As zice cä un Samurai care cäntäreste mai mult de (marime de fabricä) 930 Kg, de ex. nu se descurcä cu un troliu mai mic de 8000 lbs IN NICI UN CAZ. :sr Si cum cineva aici incearcä sä explice, cä in linie dreaptä ajunge si unul de 700kg, as adäuga eu cä pe linie dreaptä dacä nu il scoti din sofer :twisted: si High-Lift, :h5 nu il scoti atunci nici cu un Troliu de 700kg. säräcutu de el, Troliu care de fapt apartine doar clasei de ATV-uri, :ha: impreunä cu celelalte Troli pänä la 1300kg. :grin: PS.Eu as fi prea zgärcit sä cumpär ceva mic si ieftin subdimensionat, cä il vei cumpära de douä ori! Dacä nu ai avea de unde alege aici pe forum...unde e plin de oferte, trebe doar sä cauti. :T Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: troliu Vitara Citesc si mä minun, precum o fac de obicei cänd admir picturile ce atärnä pe pereti unei grädinite. Cänd Max traseazä granitele "dureroase", :rules vin alti ignorati, slp de "mai bine" stiutori si le mutä . Eu unul as asculta de cei pätiti care au testat pe pielea lor, cum si eu am testat unele la rändul meu. As zice cä un Samurai care cäntäreste mai mult de (marime de fabricä) 930 Kg, de ex. nu se descurcä cu un troliu mai mic de 8000 lbs IN NICI UN CAZ. :sr Si cum cineva aici incearcä sä explice, cä in linie dreaptä ajunge si unul de 700kg, as adäuga eu cä pe linie dreaptä dacä nu il scoti din sofer :twisted: si High-Lift, :h5 nu il scoti atunci nici cu un Troliu de 700kg. säräcutu de el, Troliu care de fapt apartine doar clasei de ATV-uri, :ha: impreunä cu celelalte Troli pänä la 1300kg. :grin: PS.Eu as fi prea zgärcit sä cumpär ceva mic si ieftin subdimensionat, cä il vei cumpära de douä ori! Dacä nu ai avea de unde alege aici pe forum...unde e plin de oferte, trebe doar sä cauti. :T http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=28&t=12521 Masina asta a facut cam tot campionatul la open cu un troliu de 6000 :hi si mai sunt cativa participanti la diferite etape :h5 cu aceeasi jucarie Intre samurai si vitara sunt doar 50kg :hi (930 - 980) in talon. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: troliu Vitara Masina asta a facut cam tot campionatul la open cu un troliu de 6000 :hi si mai sunt cativa participanti la diferite etape :h5 cu aceeasi jucarie Intre samurai si vitara sunt doar 50kg :hi (930 - 980) in talon. Si dacä omul nostru nu este "campion", si nu isi permite sä isi cumpere troliu dupä fiecare "etapä"? Mea Culpa, sincer, un troliu de 6000 lbs, folosit in campionat vei avea curaj sä il vinzi unui prieten mai departe "de bun" si sä mai si dormi noaptea linistit? Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: troliu Vitara Nu a schimbat nici o piesa in troliu, deci nici vorba sa schimbe troliul, si DA va merge bine si mai departe, cu mici operatii de curatire. Pana la urma orice motor (Warn, Superwinch, Ramsey, Come-Up, T-Max, GEW) are o serie de CONSUMABILE. Daca ar exista un 8000 care sa aiba sub 30kg, sa consume curent decent (alternator mic pe suzuki) si eventual sa nu coste peste 500 eur ... ar fi ideal ptr vitara. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: troliu Vitara Si eu am Come-up de 6000lbs pe Samurai-ul meu si merge foarte bine. Cu tot cu placa si cablu am ajuns la 26Kg. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: troliu Vitara un troliu de 6000 e ultra suficient pt Vitara... 8000 deja e prea mult si are si dezavantajul grutatii ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=49269 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate